Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość issannaaa

zdrada czy nie?

Polecane posty

Gość issannaaa

Miałam z moim facetem dwu miesięczną przerwę, po czym doszliśmy do wniosku że chcemy ratować nasz związek. Zaczęliśmy się znowu spotykać, wspólne wakacje itp. Zawsze zabraniał mi wchodzic na czat , na gry na gadu a on kilka dni po naszych super wczasach wszedł na czat poznał dziewczynę gadał z nią całą noc i podał jej nr tel. Dzwoniła do niego w nocy i gadali przez tel. Odkryłam to przypadkiem , nigdy nie przyszłoby mi do głowy sprawdzać go , ale on przy mnie sprawdzał coś w tel i miał tam połączenie od jakiejś małej jak zapytałam co to to zaczął kręcić że to było na nocce i to napewno ktoś z pracy ale nie pamięta kto. Wtedy skojarzyłam datę i okazało się że był wtedy na urlopie.... Wtedy powiedział mi prawdę (może tylko to co chciał powiedzieć)Mówił, że był pijany i nie pamiętał o tym , ale nie był pijany na tyle żeby sobie jej nie zapisać w kontaktach . Więc nie dość że robi takie rzeczy to jeszcze okłamuje.... Ja poznałam go w podobnych okolicznościach jak w jego związek się rozpadał, czy to znaczy że jak ratuje się coś to tak się postępuje? Czy to zdrada??

Gość kamelon_om
ja bym go sobie darowała...ładnie ratuje Wasz związek...

Gość kamelon_om
i przyznaję rację swojemu przedmówcy

jeśli wtedy nie byliście razem , trudno nazwać to zdradą (chyba , że coś przekręciłam) ale fakt- facet jest szybki:D byle jaka dziura- byle mieć jeśli ci to nie przeszkadza....

aaa chyba jednak byliście juz razem.... no cóż- dla mnie byłaby to zdrada ale jest tak jak pisze zs

szybki jak szybki ale jaki skuteczny dla niego to dobrze;)

Gość issannaaa
Dla mnie to też zdrada, choć uważa że nie... Szkoda że nie może sobie przypomnieć o czym była ta jego rozmowa z tamtą...