Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_zdrada

rozwód? boję się co będzie dalej...

Polecane posty

Gość gwiazdeczka1981
jak z siebie to powyrzucasz moze bedzie ci latwiej moj byl najciezszy poniedzialek, wczoraj tez a dzisiaj juz ok. Nawet chyba pojde do pracy chocoiaz wzielam urlop bo myslalam,ze nie dam rady a ty wczoraj siedzielas kolo niego czy ucieklas gdzies na noc?

Gość meski punkt widzenia
Olka dzisiaj zapewne nadrabia wczorajsze zaleglosci w pracy.... Trzymaj się i bądź dzielna!!! :D

Gość obserwator wątku
Ola,chyba należą Ci sie gratulacje za odwage :) trzymaj sie dziewczyno !!!!!

Gość anyone_anyone
Olka, jak będziesz uciekać "daleko daleko" to zabierz mnie ze sobą ja znowu mam dołek i znowu nie mogę spać :o czasem wydaje mi się, że już nie dam rady dłużej…

Gość olka_zdrada
Dzień dobry, anyone dasz radę!!! Musimy dać radę!!! Ja w domu cały cza jak na szpilkach, wczoraj musiałąm wyjść, jeździłam pół nocy po mieście ... Mam doła, ale pisaliście, że później słoneczko wychodzi ;)

Gość olka_zdrada
Anyone chyba, że cos konkretnego się stało???? On cos zrobił??? Czy boisz się koszmarów związanych z rozwodem????

czesc Olka, ej no nastepna co jezdzi pol nocy po miescie ;) i nie chce Ci sie teraz spac?, bo jak patrze na godzine maila anyuone to pewnie chrapie sobie w najlepsze ;) jak to nie tajemnica to napisz co tam napisalas w tym pozwie, ja nie umialam sama poskladac ani zdania ;)

Gość olka_zdrada
Przepraszam, ale nie mam ochoty narazie o tym rozmawiać

Gość olka_zdrada
A oczy teraz mi się zaczynają kleić. Muszę pić dużo kawy ;)

Gość olka_zdrada
Nie, nie odzywamy się. Czy on się domysla? Nie sądzę, pewnie mysli, że nie mam na tyle odwagi, że nie byłoby mnie stać na taki krok.

Gość refleksja przy kawie
Dobrze zrobilas skladajac pozew,to chyab jedyne rozsadne wyjscie w Twojej sytuacji. W przeciwnym razie facet zadręczylby Cie psychicznie straszac zruinowaniem zycia i temu podobnym. Kobieta potrzebuje tez bliskosci i czulosci, zainteresowania... a skoro on Ci jej nie potrafil dac?Ja tez nie potrafilabym buc z kims kto mnie oszukuje.Nigdy tez nie potrafilabym wybaczyc facetowi zdrady. NIGDY!!!bo potem tego nigdy się nie zapomina.......... Bedziesz chciala orzekac o winie czy nie?

do anyone: przestan sie zadreczas znowu jakimis historiami albo telefonami, dasz spokojnie rade dotrwac do sprawy tylko olej swego starego ;) a jak znowu ci ktos dzwoni to podaj mi numer na priva to oddzwonie. jestem ale madrala ;) a sama do niedawna to tez ciagle przed wszystkim uciekalam :o

Gość olka_zdrada
No mądrala!!!! Jak chcesz to do Twojego prawie ex też mogę zadzwonić i go podręczyć ;))) Może by sie humor trochę poprawi :))) Musimy być dzielne - nie pamiętasz???

Gość olka_zdrada
A Ty Fajoletta skąd jesteś???

Gość olka_zdrada
Z nerwów nie pytłam o nic ... czułam się jakbym conajmniej kradła, jakby wszyscy na mnie patrzyli. Wielkopolskie

Gość olka_zdrada
A Ty any_one ile czekałaś??

Gość olka_zdrada
Zapomniałam że anyone pracuje w jakimś obozie pracy ;))

Gość olka_zdrada
No pisała w tym liście "pożegnalnym" że jak ja doriwe ktoś ż siedzi w necie to może się pozbyć pracy ... A męskiego tez już wcięło??

Gość olka_zdrada
A ja się waśłnie dowiedziałam że wisi nade mną delegacja w zachodniopomorskim, super!!! Tylko jeszcze nie wiem kiedy ;)

Gość anyone_anyone
Cześć dziewczyny, jezuniu, ledwo widzę na oczy :P obóz pracy :D:D coś w tym jest ;) wiem, że dam radę i pamiętam, że mam być dzielna ;) ALE na sprawę czekałam prawie trzy miesiące, teraz mam już "z górki" ;)

Gość olka_zdrada
niedługo weekend - tego się boję. tyle czasu w domu - katastrofa!!!! Ale w sobotę babaskia impreza ;)

Gość anyone_anyone
nie nabijaj się Olka :P teoretycznie nie możemy w ogóle korzystac z netu, ale jak nie ma szefa to można więcej niż zwykle :)

Gość olka_zdrada
Dzisiaj chyba ze mną coś nie tak - same literówki. jakie macie plany weekendowe ???

Gość olka_zdrada
Co to za szef ??? jakiś tyran??? A maile od klientów możesz odbierać?? ;)))