Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shemsssss

Chce mi się siusiu podczas seksu

Polecane posty

Gość shemsssss

Witam serdecznie. Od jakiegos czasu uprawiam ze swoim facetem seks. Problem tkwi w tym, że niestety nie odczuwam żadnej przyjemności, bo myślę tylko o tym żeby się nie zsiusiać... Załatwiam się przed stosunkiem, ale to niestety nic nie daję. Czy jest na to jakiś sposób? Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam:*:*

Gość wcale ci się nie chce
w tym czasie "kranik się zamyka" :) To podniecenie po prostu :)

Gość To masz początki zapalenia
pęcherza. albo Twój facet ma za dużego...

Gość shemsssss
A jest na to jakaś rada? czy możę w jakichś konkretnych pozycjach bym nie odczuwała tego nacisku?

Gość Bez wątpienia w kakao...

Gość shemsssss
Myślałam o tym, ale mam od urodzenia chorą wątrobę,co spowodowało że mam przy odbycie zgrubienia, prawdopodobnie hemoroidy... I n pewno straszne by mi bolało przy sexie analnym....

Gość shemsssss
waginanly zle, analny zle , za to w oralnym jestem mistrzynia, dt to dla mnie przedszkole, ja pytonga mojego faceta posuwam tchawica :classic_cool:

Gość shemsssss
Nowy w mieście : Tak jak już wspomniałam, załatwiam się przed sexem, ale to nic nie daje...

Gość shemsssss
waginanly zle, analny zle , za to w oralnym jestem mistrzynia, dt to dla mnie przedszkole, ja pytonga mojego faceta posuwam tchawica Ktoś się za mnie podał...

Gość a może masz
szczęście mieć damski wytrysk, przed którym się tak wzbraniasz?

Gość shemsssss
Nie wiem czy mojemu facetowi się spodobało gdybym sie zsiusiała podczas sexu...

Gość mnie by się bardzo podobało
chyba że by to było w moim służbowym samochodzie. Albo prywatnym - gdybym był żonaty.

Pozycja. Naciska Ci na pęcherz Twój Romeo. Zdarza się czasami. Kombinuj z figurami aż wyjdzie. I niech się koleś postara bardziej Cię rozpalić, bo coś mu nie idzie, może sądzi, że jak pcha na potęgę to jest super kochankiem.

Gość shemsssss
Krępowałabym się gdybym miala sie tak zalatwic na faceta nie mowic mu o tym.... Jestem raczej kobieta wstydliwa, niesmiala....

Gość shemsssss
a jakbym sie zesrala to tez by ci sie spodobalo?

Gość shemsssss
a jakbym sie zesrala to tez by ci sie spodobalo? KTOS SIE PODE MNIE PODSZYL

Gość shemsssss
A gdy na koniec sie pyta czy mi bylo dobrze, to odpowiadam ze tak, nie chce mu robic przykrości.... ale tez nie lubie klamac...

Gość jhdfg
ja nie miałam z tym problemu, ale podczas ciązy gdy urosła mi macica i naciska na pęcherz niestety ten problem się pojawił. podobnie jak ty sikam przed, ale to nic nie daje, w pozycjach za bardzo nie mogę przebierać bo brzuch mi przeszkadza, na początku się strasznie wstydziłam, ale mój mąż to rozumie i nie przeszkadza mu, że sikam podczas orgazmu..

shemsssss... "do sutku" ;) jak już wszystko z siebie wyciśniesz to może nie mając czym... uwolni Cię od tej fizjologicznej czynności. ;) Nie wiem, prócz tego że jak się dobrze rozgrzeje kobietę to wtedy, hamulce puszczają. I cuda się dzieją. :)

Gość To PO CO kłamiesz
Wprowadzasz faceta w bląd? Powiedz mu co się dzieje to będzie wiedział, że ma kombinować inaczej. Czy naprawdę większość kobiet nie myśli? Jęczą kiedy wcale im nie jest dobrze, udają orgazm... Chcecie udawać, czy chcecie aby wam było dobrze? Jesli chcecie udawać to ok, ale bardziej konstruktywne jest jęczenie wtedy kiedy rzeczywiście jest wam dobrze, i mówienie o tym co lubice i kiedy jest dobrze. Wówczas dostaniecie tego więcej i będzie wam jeszcze lepiej. A tak dostajecie więcej udawania. PO CO on się pyta? Bo chce wiedzieć czy robił dobrze czy ma coś zmienić...

Gość shemsssss
Więc ak mam mu to powiedzieć ? Bardzo proszę o rady, szczególnie cenne będą dla mnie te meżczyzn...

Gość Normalnie powiedz
wiesz musimy coś zmienić w pozycji, bo jak mnie posuwasz to mi się szczać chce. Pewnie mi na pęcherz naciskasz, możesz to robić płycej? Musimy popróbować. PO CO ty się czaisz, chcesz się bawic w powiekszanie problemów czy chcesz aby było lepiej?