Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marian27..

Nie ma nic gorszego w seksie z kobietą

Polecane posty

Gość Marian27..

jak to, gdy pójdziesz z nią do łóżka i wypnie zadek a tam hemoroidy jak jasna cholera. Nigdy więcej takich kobiet. Pierwszy raz miałem taki widok i niedobrze mi się robi, jak wspomnę sobie o tej nocy. Wcześniej sypiałem z kilkoma, ale czegoś takiego nie miałem. Ohyda !

Gość destynarius
jak to wyglada?

Gość spi.....
"Nigdy więcej takich kobiet." To jak rozpoznasz, że laska ma hemoroidy? Po oczach?:classic_cool:

Gość bez ogródek...
Ktoś kto ma hemorojdy jest po prostu chory. I z tego co wiem, to bardzo dużo kobiet ma, zwłaszcza po porodzie, mężczyźni także mają. Ale żeby robić taki raban z tego powodu? Zupełnie nie rozumiem przyczyn twojego zachowania. Chyba widziałeś, jakiś ciężki przypadek. Sam nie wiesz, czy za parę lat nie bedziesz ich miał. A teraz robisz aferę, jakbyś dokonał wynalzku. Palant!

Gość aja nie rozumiem jak mozna
uprawiac anal majac hemoroidy? :O przeciez lekarze zabraniaja,togrozi krawiwniem i chuj wie czym... ten temat to chyba prowokacja,

Gość Marian27..
Chodzi mi o to, że jak w przyszłości z jakąś pójdę do łóżka i zobaczę, że ma to paskudztwo, to od razu zrezygnuję i z laską zero kontaktu.

Gość Marian27..
Jaki anal ? żadnego analu nie było. Sam widok tych hemoroidów przy bzykaniu od tyłu już odrzuca ! A rób minetę ! ohyda !

Gość Marian27..
Raban, nie raban, ale po prostu to ohydne jest. Wolę te bez tych syfów w tyłku. Faceci są wzrokowcami.

Gość Marian27..
wcześniej miałem fretkę z łuszczycą :classic_cool:

Gość ewinam
przeraża mnie takie prymitywne podejście... zero kontaktu z kobietą, z którą miałeś iść do łóżka, zamiast poradzić leczenie... pfff... a żeby kogoś przeraziły kiedyś Twoje pryszcze ^^

Gość anal nie anal
nie wiem dokladnie, ale chyba to tylko wystajacy guzek z pupy wielkosci 2-3 tic-tacow jesli to prawda i przy tym czlowiek jest czysciutki, to w czym problem? wystajacy sutek ci nie przeszkadza?

Gość Marian27..
obecnie jestem w zwiazku ze stryjkiem Czeskiem z Łomzy :D

Gość Marian27..
co dzien rano swoim miekkim flakiem pompuje koła okolicznym samochodom zaparkowanym przed moim 4-pietrowym blokiem z wielkiej płyty i podspiewujac w myslach niezapomniana piosenke z dziecinstwa "ogórek, ogórek, ogórek zielony ma garniturek", z nienasunietymi majtkami pomykam do pracy gdzie w pelni oddaje sie mojemu pryncypałowi tak duchowo jak i fizycznie.:)

Gość kuzwa no jak
jak wygladaja te hemoroidy? Daj ktos jakes foto

Gość to choroba zawodowa
kierowców:D a kobiety mają to po porodzie tak jak zylaki na nogach.

Kocham podszywaczy :D nie ma nic lepszego niz wejsc w nocy na topik jakiegos idioty i poczytac, jak inni sie z niego nabijaja ;)

przeciez ten temat cuchnie prowokacja a co do podszywaczy, zgodze sie, rewelacja :D czasami rycze ze smiechu :D

Gość Marian27..
ale do Łomży mam daleko i czasem posunę jakąś lasię wyhaczam je w przychodni, gdzie jestem konserwatorem :classic_cool: p.s. najlepsze są pacjentki dr Czapli, często daje mi cynk, przecież je bada :D ale jak to się stało, że ostatnim razem przeoczył te hemoroidy..? :O

moze troszke nie na temat, ale dodam jeszcze, ze najlepiej wspominam czasy, gdy na topie u podszywaczy byly draze kokosowe z Biedronki :D

Gość wiem ze od
od sexu analnego robia sie hemoroidy :O

Gość Marian27..
to było tak, nagle wypięła tyłek i rzekła: wyliż moje draże z biedronki :classic_cool:

Gość Marian27..
a ja na to, że to bardziej są kasztanki z wawela :classic_cool:

Gość Marian27..
To nie prowokacja. Wypowiedziałem się tylko o tym, co zobaczyłem. na stałe nigdy nie chciałbym być z kobietą z hemoroidami. Choroba, nie choroba, dolegliwość, nie dolegliwość - ale sorki, to jest ohydne. Lubię zgrabne pupcie, ale takie coś mnie obrzydza, zresztą, moi kumple są takiego samego zdania. W póżniejszym wieku to jeszcze ok, da się pogodzić po wieloletnim związku. Ale na dzień dobry paniom z hemoroidami - nie, dziękuję.

Gość Marian27..
a ona w te słowa: bier się bo zamknę sklepik :classic_cool:

kiedys podszywacze wciaz wplatali do swoich tekstow fragment o drazach kokosowych z Biedronki :D mozna bylo boki zrywac :D