Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tużtużwesele

Kto ma zapewnić nocleg i dojazd gościom weselnym? Oni sami sobie czy gospodarze?

Polecane posty

Gość .../.
no bardzo inteligentne odgryzienie się, bardzo, podszycie pod nick jest wybitnym i nowatorskim sposobem radzenia sobie z własnym debilizmem :)

Gość .../.
wczoraj obciągnęłam księdzu z połykiem :)

Gość bronislava
.../. ma rację - pewnie, ze nie trzeba 120 osobom z urzędu rezerwować, ale spytać/zaproponować to już by się przydało; czy bedzie sie samemu płacic, czy nie, to juz zależy, czy mozecie sobie pozwolic, czy nie, ale to też trzeba jasno okreslić Goscie zwykle mają swoj honor i jak sie im oplaci nocleg, to dadzą tez prezent odpowiednio wiekszy

Gość taka_jedna_jedyna
droga .../. nie mam zwyczaju podszywać się pod cudze nicki, więc daruj sobie widzę, że mocno cię ruszył mój tekst, no cóż widać, najwyraźniej jesteś z gatunku owej "cioci", którą opisywałam... trudno i takie indywidua muszą po ziemi chodzić... jeszcze raz proszę spójrz w jakiekolwiek zaproszenie, które dostałaś (jeśli dostałaś) i przeczytaj uważnie i na Boga ZE ZROZUMIENIEM co tam jest napisane... a napisane jest, że zaprasza się na ślub i ew. wesele i ani słowa o noclegach, autokarach...

Gość brosznek
My wspólnie za wszystko płaciliśmy, pół na pół. Goście mieli zapewniony transport. Dar-trans z Warszawy, na bardzo dobrych warunkach, goście zadowoleni. Nocleg byłby zdecydowanie zbyt kosztowny.

Gość Haze
Oczywiście, że zapewniasz gościom nocleg, ale dojeżdżają sami. Ja swoim płaciłam za nocleg i rezerwowałam im przelot, bo musieli na ślub jechać do innego kraju.

Gość gość
My mieliśmy imprezę weselną 60 km od naszego miasta, w którym mieszkamy. Koszty podzieliliśmy na pół dwa busy na dwie rodziny. Nie było drogo, wynajęliśmy firmę z Krakowa OES, mają fajne mniejsze autokary z klimą, czystych i sprawdzonych kierowców, jak najbardziej polecam.

Gość gość
Autokary z Oes wynajmowaliśmy z polecenia znajomych. Faktycznie organizowaliśmy wycieczkę dzieciakom i autobus był bardzo luksusowy, widać zadbany. Myślę, że spoko można ich polecić do transportu gości weselnych. http://transport-oes.pl/

Gość gość
W Kielcach ciężko o noclegi, ale udało nam się uratować naszych gości za sprawą portalu www.tonocleg.pl gdzie hurtem znaleźliśmy i zarezerwowaliśmy miejsca dla naszych znajomych.