Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solange18

zdjecie paszportowe

Polecane posty

jak powinno wygladac zdjecie do paszportu? czy to prawda ze nie mozna miec grzywki? cale zycie nosze grzywke a bez niej wygladam jak debil:D :(

Moze i wie ale chyba nie kazdy, mi jak zrobil to wogole nie chcieli go przyjac, musialam zrobic tam na miejscu i zaplacic duzo wiecej. Bardzo sie czepiaja zdjec paszportowych, wszystko musi byc idealnie

łoo matko, to zdjęcie to będzie koszmar:/ no właśnie słyszałam, że u nas też strasznie się czepiają i zdjęcia przyjmują tylko od fotografa, który est koło urzędu.. zobaczymy:)

Moja rada taka, najlepiej zrob to zdjecie na miejscu, bo jak innego nie przyjma to po co 2 razy placic. Ja robilam prawie 2 lata temu w lublinie w biurze paszportowym i placilam chyba 25zl za 4 fotki

Gość dddddd
Ja tez na swoim wyszlam jak debil. Fotogral powiedzial, ze okulary nie moga przecinac łuku brwiowego ani oka. Wiec wcisnal mi je tak w twarz ze wygladalam jak zaba. Normalnie sa na nosie, a teraz byly przycisniete do oczow;/ tragedia. Powiedzialam, ze lepiej jak je zdejme w ogole to powiedzial, ze musza byc bo inaczej mnie nie przepuszcza przez granice;/ a grzywkę miałam tylko krótszą taką do pół czoła