yassminelka 0 Napisano Sierpień 13, 2009 Wiem że może wyda się Wam to głupie, ale chciałam zapytać czy zawsze macie tego samego dnia przerwy okres, bo ja praktycznie zawsze mam 4 dnia a ewentualnie 5 rano, a w tym miesiącu mam 3 dzień przerwy i wlasnie dostalam okres:| czy to normalne? też się tak wam zdarza? wiem, że zwykle problemem jest spozniajacy sie okres i wiem ze panikuje, ale taka juz jestem, nic nie poradze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Sierpień 13, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o klik -dziekuje bardzo Napisano Sierpień 13, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/9788003/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figofago tegesszmeges 0 Napisano Sierpień 13, 2009 wedlug mnie zupelnie normalne. Wiele razy juz mi sie zdarzylo miec okres troche pozniej lub troche wczesniej niz zwykle. wazne ze wystapil :) pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Sierpień 13, 2009 To normalne.Krwawienie z odstawienia ma się pojawić w 7 dniowej przerwie i nie ważne którego dnia.Fakt,że przeważnie jest 4, ale zdarzją się przesunięcia.Nie ma się czym martwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tan Napisano Sierpień 13, 2009 a jak u was wyglada to krwawienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Sierpień 13, 2009 dziękuję Wam bardzo dziewczyny:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taka jedna Justyna Napisano Sierpień 13, 2009 u mnie zawsze okres wystepowal 4 dni czasem 5 jak mialam wiele stresow a jakby mi rpzyszedl dnia 3 to wcale bym sie tym nie martwila:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach