Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motomoto

Problem z zakupami

Polecane posty

Gość grażżynka
Ja widziałam F i G i wcale nie jest to jakies nie wiadomo co. Zresztą zalezy jakie F i jakie g, i jakie J. Jak masz 65G, to miska jest taka, jak przy 80D chyba, albo 85C, więc żadne monstrum, zwykłe dosćduze cycki

Gość ja tez mam ten problem
W sklepach to trudno coś wiecej niz D dostać :-D a w internecie stanika nie chcę ku[ować

Gość khrfioghurfntgibvuf
Stanikow 85 E wclae nie jest az tak trudno znalesc. Tylko po drogich sklepach trzeba szukac a ja nawet we drogich zadko spotkam 65E a czasami nawet i 65F. Dlatego ze zazwyczaj najmniejsze jakie maja to 70 w pasie :( Z ciuchami akurat nie mam problemu, racja spodnie zawsze moge skrucic wrazie czego ale lepiej skrucac niz podluzac :) Wspolczuje Ci, bo mnie trafia sam fakt jak na mnia trudno bielizne znalesc, bo z ciuchow nie mam problemow, a ty nie dosc ze z bielizna to i jeszcze z ciuchami. A z butami jak jest? Ja np. mam ogromne problemy bo mam dluga ale chuda nozke wlasnie stylu i czesto mi sie zeslizguja lub mnie obdzieraja :( a nosze roz.37-38.5

Gość motomoto
buty 41 więc też zazwyczaj patrzę pierw na rozmiarówkę potem czy mi się podobają a na końcu na cenę... :)

są sklepy z większymi rozmiarami staników, ale ich ceny wówczas też są większe niestety.. w każdym razie jak się ogląda fotki z takich przejść np z 85E na to całe choćby 75FF to zupełnie inaczej sylwetka wyglada.. lepiej :) jest taki blog z tymi przemianami, ale wyleciało mi z głowy jak się nazywa :)

Gość motomoto
Samanta proszę daj linka jeśli sobie przypomnisz :)

Gość wasza reklama jest już oklepan
a widac słabo sie wam te staniki sprzedają :-P

z tą reklamą to pewnie masz trochę racji.. jak się poczyta to biuściaste forum.. kiedyś była wielka akcja uświadamiania, że obwód musi być megaciasny.. nieważne, ze siniaki robi, ma być, bo taki jest dobry. teraz już jakby lżej, kupujcie takie, żeby było wygodnie itd.. ja mam 65cm pod biustem i zadko trafię na dobrą 60tkę. jestem szerokofiszbinowcem i większość 60tek jest na mnie za wąskich. nic na siłę. ale przy 86cm pod na pewno 85tka nie jest najlepszym wyborem :)

Gość motomoto
Myślę że jest w tym ciasnym obwodzie sporo racji ale gdzie tu kupić taki dziwaczny stanik jak 75E na przykład? nie chcę kupować w necie.

http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html zobacz tutaj, a jak link nie działa, to wrzuć w google "lobby biuściastych" - tak w połowie strony masz "sklepy internetowe" i obok "tradycyjne" - jest tego cała masa. zależy też skąd jesteś, w duzych miastach zdaje się jest większy wybór..

Gość motomoto
jestem ze stolicy więc myślę że problemu nie będzie :)

ja też :) na Brackiej masz Avocado - mają swoje staniki i Freyę. w złotych tarasach chyba jakiś Buduar, pewnie Felinę też.. jest kilka sklepów internetowych, gdzie można odebrac u nich mierząc i dobierając najlepszy rozmiar. w piasecznie jest outlet i tam też jest Freya (w korzystniejszych cenach) jest tego trochę na szczęcie :)

nie radzę kupować w necie, musisz przymierzyć swego czasu tez kupowałam na allegro, ale każda firma ma inną rozmiarówkę kiedyś nosiłam 80 D, ale best_bra mi doradziła (wieku temu) że powinnam mieć mniejszy i zaczął się maraton po sklepach, wszędzie słyszałam: takich nie produkują :P wyć mi się chciało, w międzyczasie nakupowałam na allegro takie rozmiary jaki powinnam nosić, każdy z nich się różnił, a to za luźno,a to cycek się nie mieści, a to namioty sterczą, masakra :O dopiero 2 lata temu wyczaiłam na pasażu sklep z bielizną, obecnie noszę 70 K, za 2 sztuki (w promocji) zapłaciłam ok 200 zł :O sprawa ciuchów to kolejny gwóźdź, jak mieszczę się w biuście (rozmiar 44) to w pasie wyje (rozm 40) i trza się obwiązać jakimś paskiem, mam talię do cholery! jak w biodrach wejdę w kieckę to w tali znów wyje i znów pasek? :P nie ma ciuchów na kobiece kształty, a spodnie? to samo ;) Bozia dała mi długie nogi wiec kupuję długaśnie gacie, które w biodrach (o pasie nie wspomnę) odstają jakbym miała tam waty napchać czy co aaaa zeźliłam się :P sama skracam sobie kiecki, głównie kupuję kopertowe, najczęściej łażę po secondhandach

Gość poprostuAniol
Autorko w triumphie tsa rozmiary 75e zapytaj o stanik o nazwie lacy , albo lacy desire :) Pracowałam tam to wiem :) Z jakiego miasta jestes autorko ? Np. w Krakowei jest parę sklepów z duzą rozpiętością rozmiarów:)

Ostatnio weszłam do reserved w poszukiwaniu sukienki, a tam największy rozmiar to 40. Przy czym ich 40 to jak 36 w innej firmie. :( Na dodatek wszystkie sukienki są do kolan. A co mają zrobić osoby z brzydkimi nogami, które chcą je zakryć?

Gość podpowiem teżż
ja kupowałam też w triumpfie dopóki nie wycziłam że babka na targu zawsze ma jakiś stanik w moim rozmiarze:) 80 E , w sklepie takich nie znajdę a na targu zawsze i to za 12 zetów :)