Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotany man

bardzo mnie to dołuje

Polecane posty

Gość zakłopotany man

od pol roku kocham sie z dziewczyna, jest fajnie ale szybko dostaje :/ jest to spowodowane tym ze ona mnie tak podnieca? wystarczy ze penis dotknie jej pipki i juz sztywnieje na maxa, a potem szybko wytrysk :/ jesli chodzi o to zeby mi stał to wystarczy ze ja pocaluje albo dotkne jej piersi, nawet wystarczy ze ona zacznie mi tak dyszec to juz mi zaxczyna stawac... cos ze man nie tak? czy ona taka pociagajaca?

Gość zakłopotany man
podnosze.. źle mi z tym że tak szybko dostaje, sie dziwie ze mnie jeszcze nie zostawiła, wiecie co mi powiedziala? ze ona to rozumie i ze nie zostawi mnie dlatego ze tak szybko dostaje, musi mnie kochac, takie szczescie ze ja mam :) ale ja sie z tym źle czuje nie chce tak szybko dostawac :(

Gość erwerw
Szczerze to ja wolę to niż jak facet się męczy, męczy i długo nic. Poza tym kobiety w ogromnej większości mają tylko orgazmy łechtaczkowe, więc w sumie nie jest jej niezbędny dłuuuugi stosunek, wystarczy zrobic jej dobrze przed lub po.

dam ci rade a minowicie nawet gdy ty juz skonczysz to pamietaj o niej.........przeciez nic nie stoi na przeszkodzie mozesz ja miziac jeszcze bardzo dlugo

Gość zakłopotany man
no ona mi mówiła że mało jest kobiet ktore maja orgazm pochwowy i że ona woli łechtaczkowy bo jesto wiele lepszy i silniejszy ;) mówila tez zebym sie nie martwił że można zawsze 2 raz zrobic i żebym tak nie dolował sie, ale wiecie o co mi chodzi? ja chcialbym miec dluzszy stosunek, zeby ona mi dluzej poskakala żeby sobie pozycje zmieniac ;) raz nam sie udalo, nie wiemc zemu wtedy szybko nie dostalem...

Gość erwerw
A nie mozesz po pierwszym szybkim razie poczekac chwilę i kochać się z nią drugi raz? Wtedy powinno być dłużej. Mnie podnieca jak facet szybko dochodzi i równiez mi to nie przeszkadza. A jeśli koniecznie chcę mieć orgazm w czasie stosunku, to on mnie wczesniej długo mizia, a gdy jestem tuz przed to wchodzi we mnie i wtedy albo on mi albo ja sobie pieszcze łechtaczkę i dochodzimy razem. Chodzi mi o to, że skoro Ty dochodzisz raz dwa, a ona długo, to trzeba to zsynchronizować - najpierw pobudzaj ją, a siebie dopiero na koncu. Poza tym takie rzeczy sa normlane w młodym wieku.

Gość zakłopotany man
własnie mowilem o tym 2 razie ;) ona az tak dlugo nie dochodzi ale dluzej niz ja ;) spróbujemy tego dziekuje bardzo

Gość zakłopotany man
a to ze szybko dostaje moze byc spowodowaner tym ze ona mnie az tak podnieca?

pewnie tak. mój mąż też dość szybko dochodzi, mi to nie przeszkadza bo orgazmy mam tylko łechtaczkowe, a jak chce mu sprawić dłuższa przyjemnosc to robie mu loda, wtedy dochodzi wolniej.

Gość zakłopotany man
no to tak samo jak ona :) juz mi lepiej dziekuje :)

Gość erwerw
Raczej nie. Wiekszość bardzo młodych mężczyzn ma przedwczesny wytrysk, a nie sądze że wszyscy uprawiają seks tylko z super atrakcyjnymi kobietami. Jest Twoją pierwszą? To nic dziwnego. Goła kobieta, cipka, piersi. Nawet gdyby nie byla zbyt piekna to byś szybko dochodził. zobacz tu: http://przedwczesnywytrysk.pl/index.php?go=2

Gość zakłopotany man
pierwsza i ostatnia ;)

Gość zakłopotany man
ona jest sliczna naprawde ;)