Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja tak serio

wiecie co ?gdybym miala pieniadze

Polecane posty

Gość a ja tak serio

a raczej jak by mi dobrze w zyciu szlo , chcialabym miec liczna rodzine, czyli 3 moze i wiecej dzieci :)

Gość płodny Czaruś
co powiesz na piątkę?

ja jakbym miala pieniadze to bym : kupila mieszkanie sobie,rodzinie,przyjaciołce załozyła jakis dobrze oplacalny interes i wtedy bym zrobiła sobie dwoje dzieci:D

Gość a ja tak serio
domek mam , ale marzy mi sie 3 dzieciaczkow , pieczenie ciasta tak jak za dobrych dawnych czasow, zapach prawdziwej choinki , na ktora wieszaja dziedziaczki cukierki i ciastka ......... jakos tak mi sie zamarzylo taki spokojne zycie ........:) 5 to za duzo na porod ale czemu by nie adoptowane badz jako rodzina zastepcza:) chcialaby zeby takie dziecinstwo ja ja mialy .....pachnace beztroskie ,z zabawami .........

Ja dzieciństwo miałam beztroskie, pachnące, w cieple i miłości, w domu ze zdrowymi zasadami... bez pieniędzy, w spodniach po bracie w jednym pokoju z trójką rodzeństwa. Może faktycznie pieniądze szczęścia nie dają? Ale swój dom chciałabym mieć...

Gość to przestancie marzyc
tylko sie kurwa wezcie za robote

Gość a ja tak serio
Bazienka wspolczuje :(🌻 a ja nie mialam rodzenstwa , bylam jedynaczka :( i nie chce takiego losu dla moich kiedys dzieci:) wiem ze pieniadze nie sa wazne ale nie mozna porownac tamtych czasow do tych:( ale chcialabym jakos im cos "dac" mi by nie przeszkladzalo siedziec w domciu i piec ciastka ciasta dla pociech :)

Gość gość
Ja bym sobie kupila 2 pokojowe mieszkanie jeszcze nie wiem czy u siebie w miescie czy w krakowie czy gdzie. Salon z kuchnia, sypialnia, fajny taras, duza łazienka. Mysle ze w krakowie takie mieszkanie to ze 350 tys. Plus z***biscie wyremintowala to tez bym ze 100 poszli jak nie wiecej. To macie 450 tys. Pkus podobaja mi sie auta w klimacie suw. To tak z 200 tys. 650 tys. 350 tys by mi zostalo. No i to bym musiala wplacic na konto oszczednosciowe zeby mi z tego pieniazki rosly i bym sobie limit ustawila ze np. Co miesiac takie 2000 tysie mi na konto spadaly. Wtedy nawet jakbym miala wyplate 2000 to razem 4000 to już jakoś można żyć.