Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agunia 86

czy juzmoge zaczynac starania? kto ze mna

Polecane posty

hej dziewczynki u mnie dwie kreseczki z tym ze druga troche bladsza, test robilam po godzinie 19, w sobote rano zrobie kolejny dla pewnosci. bola mnie piersi, podbrzusze takie dziwne skurcze sa kilkusekundowe, i libido mi spadlo, z rana troche mnie mdli.

cze dziewczyny nie bylo mnie troche bo mam problemy z kompem. a u mnie jak narazie nic czekam jeszcze z 2 dni do @ jak nie bedzie to robie test ale chyba dostane. odezwe sie za 2 dni bo mam teraz szczescie ze moge troszeczke posiedziec przy pc pewnie zaraz i tak mi sie wylaczy pozdrawiam was gipiura co tam u ciebie jak dzidzia rosnie a ty agunia dostalas @. viola jak tam twoje starania widze ze juz prawie tu nikt nie siedzi pozdrawiam wszystkie starajace sie no i juz nasza jedna przyszla mamusie papap:))

Gość agunia 86
hej.tak ja dostalam i znow zaczelam miesiac ze steraniami co bedzie dalej zobacze

Czesc siedzi tutaj ktos jeszcze??? U mnie jutro bedzie 30 dzien cyklu normalnie 26-29 brzuch mnie troche dziwnie pobolewa nie tak jak na @ boli troszke a puzniej przestaje i piersi sie jakies wieksze zrobily ale nie bola. mam dziwna wydzieline z pochwy nie ma tam nic z krwi tak jak by braz z zoltym i to czasami jak sie glebiej podetre. normalnie na okres to 2 dni przed mialam caky czas brazowa wydzieline jak uplawy. nie wiem co jest grane. a kochalismy sie tylko 2 razy w tym cyklu wiec to malo prawdopodobne zebym byla w ciazy. jak do jutra nie dostane to kupie test. trzymajcie sie papapa

Gość agunia 86
hej ja okres powinnam miec kolo 18 jak nie pozniej od kiklu dobrych dni bola mnie piersi i sa troszke wieksze nie wiem co to oznacza poczekam i sie dowiem papa

Gość agunia 86
jest tu ktos jeszcze

Gość agunia 86
i jak dziewczyny u was ruszylo cos czy bez zmian

Cze no juz dawno tu nie zagladalam ale widze ze ogolnie temat cos zaniknal. Zadna dziewczyna juz nic nie pisze??? U mnie jak narazie nic mam problemy z progesternem jest za niski i musue brac jakies tabletki ziolowe przez 3 miesiace a jak nie pomoze to hormony przesrane juz wiem czemu od poronienia tak dziwnie wygladala u mnie @. Dzisiaj mam 30dc obolale piersi i podbrzusue mnie toche boli ale @ jeszcze nie ma. Robilam test 2 dni przed Spodziewano@ i negatywny. A wiec musze czekac na @. dajcie cos znac agunia a co u ciebie Papapa pozdrawiam

Gość agunia 86
hej a u mnie tez bez zmian. mineło 6 miesiecy i nic ale teraz daje sobie spokój i lekko podchodze to tego moze w taki sposób sie nam uda

Gość agunia 86
ja jeszcze jestem