Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agunia 86

czy juzmoge zaczynac starania? kto ze mna

Polecane posty

agunia poczekaj spokojnie jeszcze 3-4 dni ...jak sie @ nie zjawi to powtórz test... a na kiedy miałas termin @ ??

Gość agunia 86
mialam miec w niedziele ale ja od sierpnia nie biore tabletek pierwsze 3 cykle mialam regularne a w 4 @ nie ma. moze to przez tabletki sama juz nie wiem kolejny test zrobic i znow sie rozczarowac moja znajoma robila po terminie 1 miesiaczki nie wyszedł drugi po terminie 2 miesiaczki wyszedł i teraz ma slicznego bobasa

Gość agunia 86
dotego bole podbrzusza

Gość agunia 86
powiedzice czy jest sens robic kolejny test ten 25mlu

Gość ale jak jak
beta hcg z krwi

Gość agunia 86
myslicie ze test togłupi pomysł.po jakim czasie on mogłby wyjsc

Gość agunia 86
u mnie dalej bez zmian mam bole piersi teraz pleców a i brzucha a dokladnie jajników.

agunia mnie jajniki nie bolały, tylko macica...ale to już każdy chyba czuje indywidualnie... nie wiem... zrób test, ale koniecznie rano z pierwszego siusiania

Gość agunia 86
moze i to macica takie ogólne skórcze dolnego brzucha. te testy co robilam to popoudniu moze i to dlatego. dzis zjadlam rybe caly czas mi teraz niedorze czuje ja ble.. sama nie wiem teraz co myslec. a dziewczyny jesli nie mam okresu i współzyje to jest szansa na zaploenienie

Gość rozkosznaaa
Agunia oslabiasz takimi pytaniami... weź zrób test rano z pierwszego moczu i wszystkobedzie jasne. jak bedzie pozytywny to jeasteś w ciąży a jak nie będzie 2 kresek to idz do lekarza po tabletki na wywołanie okresu. Wszystko w temat!!!!!!!

agunia ty wez sie najpierw naucz podstaw anatomii!!! jesli nie odrozniasz macicy od jajnikow i sama nie potrafisz zatroszczyc sie o siebie, to jak zamierzasz wziac odpowiedzialnosc za dziecko? masz skorcze dolnego brzucha? masz na mysli podbrzusze tak? mowisz, ze jadlas rybe i zle sie czujesz? jesli poziom gotowania jest porownywalny z poziomem twojej wiedzy i wypowiedzi na tym forum to twoja niestrawnosc nie jest dla mnie zaskoczeniem. chcialam przylaczyc sie do was dziewczyny, bo sama staram sie z mezem o dziecko, ale chyba watek na tym forum umiera... a moze sie myle?

agunia ty wez sie najpierw naucz podstaw anatomii!!! jesli nie odrozniasz macicy od jajnikow i sama nie potrafisz zatroszczyc sie o siebie, to jak zamierzasz wziac odpowiedzialnosc za dziecko? masz skorcze dolnego brzucha? masz na mysli podbrzusze tak? mowisz, ze jadlas rybe i zle sie czujesz? jesli poziom gotowania jest porownywalny z poziomem twojej wiedzy i wypowiedzi na tym forum to twoja niestrawnosc nie jest dla mnie zaskoczeniem. chcialam przylaczyc sie do was dziewczyny, bo sama staram sie z mezem o dziecko, ale chyba watek na tym forum umiera... a moze sie myle?

czesc dziewczyny dawno mnie juz nie bylo. Gipiura jak tam po wicycie czy jeszcze nie bylas?? jestem ciekawa co tam u ciebie. Agunia idz najlepiej di lekarza jak jestes w ciyzy to bedzie widac juz pecherzyk a jak nie to nie robienie testow nie ma juz chyba sensu jak mialam juz tak kie dlugie cykle to moze byc tak samo. A u lekarza bedzie wszystko jasne ja bym tyle nie wytrzymala ja bym juz byla dawno na kontroli bo taka niewiedzia doprowadza do szalu. A u mnie nic ciekawego nie chce mi sie starac juz nie wiem jakos checi mi brakuje chyba jak bedzie to bedzie bo tak to czlowiek tylko mysli i mysli. U mnie sa juz dni plodne wiec zobaczymy co to bedzie. Pozdrawiam was dziewczyny i odzywajcie sie cos:papapa:))

Gosia to działaj :D ja byłam...maleństwo ma 2 cm i bardzo szybkie prawidłowe tętno :) jest wszystko ok

Gość agunia 86
do jednej z poprzedniczek moze i z anatomii nie jestem najlepsza ale według mnie kazdy moze tu pisac i wlasnie po to jest to forum zeby pytac i odpowiadac. do dziewczyn u mnie bez zmian wczoraj jakas godzinke mialam plamienia dzis tez polecialo chwileczke i zastopowało chyba to zamiast tego mego okresu ktory mialam miec tydzien temu. to nie wiem czy to po odstawieniu tabl czy moze ciaza moze teraz powimman zrobic ten test. tamte co robilam nie byly z rannego moczu nie wiem czy to mialoby miec jakies znaczenie

tez staram sie o dziecko, ale robie testow co dwa dni zeby sie katowac czy jestem w ciazy czy nie. Zrobie test po spodziewanym okresie kilka dni o ile wczesniej go nie dostane. Sorki agunia ale dla mnie glupota co kilka dni robic test i pytac sie na forum czy jestem ww ciazy czy nie. I kazde mdlosci jakie mam to sa ciazowe, ja mam mdlosci kilka razy diennie ale na ciaze sie nie nastawiam bo wiem ze nie tak latwo zajsc jak sie chce.

Gość agunia 86
do poprzedniczki wiem ze robienie testów przed @ jest glupota ale je bylam przymuszona gdyz okres powinnam miec 10 dni temu i dalej go do tej pory nie mam

Gość rozkosznaaa
no też chyba powinnaś ten test zrobić jak nalezy, czyli rano! Tak to ma znaczenie!!!!!!!!!!!!!! i bedziesz wiedziała... a jak sie chcesz tak miotać to idź do lekarza... bo jeżeli jesteś w ciązy to tez nie dobrze, ze masz co chwile plamienia. Dziewczyno obudź się!!!!!!!!

Gość rozkosznaaa
agunia Ty jesteś zielona w tych tematach widze... mega zielona!!! poczytaj troche dziewczyno, na necie jest bardzo wiele mądrych materiałów na te tematy... kuźwa tu nie chodzi o robienie testu przed okresem ale robienie testu przed terminem kiedy powinien sie pojawić okres!!!!!!! Ty z tego co piszesz jesteś 10 dni po terminie kiedy okres sie powienien pojawić, tak więc najwyższy czas na test ale zrobiony rano z pierwszego moczu po nocy!!!!!!!!!!!!! wtedy jest najwięcej hcg w moczu i wynik jest bardziej prawdopodobny. I przeczytaj dobrze instrukcje, bo może coś źle robisz...nie wiem cholera jasna. mam wrazenie,ze Ty masz 13 lat...

dziewczyny a mam pytanie, ostatnio bardzo duzo pije, zwlaszcza wiecozrem bardzo mi sie chce pic, w zwiazku z tym wstje w nocy po kilka razy do ubikacji, czy taki mocz jak rano wstaje ok godz 7 bedzie wiarygodny??

Gość rozkosznaaa
lilia wydaje mi sie że i tak najlepszy jest ten z rana...ale postaraj sie w ten wieczór przed testowaniem troche mniej wypić, albo przed spaniem idź sie zmusić jeszcze coś wysiusiać... lae tak czy siak chyba najlepszy i tak bedzie z rana

nie moge sie zmusic do tego zebym nic nie pila, strasznie mnie suszy wypilam juz kilka szklanek wody i ciagle mi sie chce pic, pewne od tego ze w omu jest cieplo i suche powietrze.

od picia wody mam brzuch jakbym naprawde byla w ciazy i tak fajnie chlupocze mi jak skacze. W pracy ciagle mi sie chce jesc, a jak wracam do domu to ciagle bym pila. A jak sie gipiura czujesz?? Mowilas juz ze jestes w ciazy np znajomym czy wolisz jeszcze troche poczekac??

gipiura mam pytanie. slafazin zawiera wieksze ilosci cynku niz inne tabletki?? Bo kojarze ze faszerowalas tym meza, czy to koniecznie musi byc salfazin czy tez moga byc zwykle tabletki z cynkiem??

powyzej link do stronki o salfazinie:) to jest preparat, zawierajacy kombinacje witamin dla mezczyzn, a nie tylko cynk;) polecam!

Gość do aguni
to pomoze odroznic Ci jajnik od macicy... http://beztabu.com/picture.php?albumid=11&pictureid=25 moze w koncu dowiesz sie co Cie boli! http://www.doctormed.pl/images/400px-Fem_isa.png a tak zbudowane sa narzady plciowe meskie: http://beztabu.com/picture.php?albumid=11&pictureid=26 i na wszelki wypadek, gdybys nie wiedziala co to seks: http://pl.wikipedia.org/wiki/Stosunek_p%C5%82ciowy byc moze znajomosc podstaw okaze sie droga do sukcesu! chociaz osobiscie proponuje wrocic do 4 klasy szkoly podstawowej- albo odszukac podrecznik BIOLOGII! - tam zapewne znajdziesz pozyzsze informacje!

Gość agunia 86
dziekuje bardzo przyda sie