Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Susssi

Czy Mogę Być W Ciąży?????

Polecane posty

Gość Susssi

hej dziewczyny,mam pytanie czy mogę zajść w ciąże jeśli partner włożył członka bez prezerwatywy na kilka minut,kilka razy:P w dni płodne? Spóźnia mi się okres,troche się obawiam chociaż robiłam test ciązowy po 7 dniach od tego dnia w którym powinnamn dostac okres.Czy test wykryje już ciąże? Odpiszcie pliis:P pozdrawiam

Gość Susssi
Wynik testu był negatywny;p

teoretycznie szansa na ciąże jest nikła, chociaz były to dni płodne wiec kto wie... 7 dni to troche za wczesnie na test, jajeczko musi sie zagnieździć, musi wzrosnąć poziom hormonu ktory jest wykrywany przez test... troche to trwa... ale skoro okres sie spóźnia to juz możesz zrobic test i jego wynik bedzie pewny

oj przepraszam Cie, zrozumiałam, ze test robiłas 7 dni po stosunku, a nie po terminie w ktorym powinien byc okres... w takim razie wynik był pewny i najpewniej nie jestes w ciąży, jesli nadal nie masz okresu, dla własnego spokoju powtórz test

Gość zlotowłossaaa
po pierwsze, od samego wsadzania członka nie zachodzi sie w ciażę(równie dobrze mogłabyś wsadzić sobie kilka razy wibrator i bać się) jedynym wyjątkiem jest to ze niedługi czas wcześniej był stosunek i trochę spermy mogło zostać w penisie. Dwa Test jest juz wiarygodny w 100% Trzy.Zrób to co ja zawsze-na wieczór ciepła kapiel, termos na brzuch i teraflu(lek przeciw grypie w saszetce) i spac. Następnego dnia @ powinien przyjsc.:)