Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza23****

kochane kobietki poradźcie mi który rozmiar mam wybrać

Polecane posty

Gość zuza23****
A NIE BĘDZIE ZBYT OBCISŁA BOJE SIE KUPIĆ A BARDZO MI SIE PODOBA

Gość hania1234
sprawdz sobie wymiary z jakąś koszulą, albo czymś w podobnym guście jak ta szmizjerka, która leży na Tobie idealnie i problem z głowy. Wg mnie masz rozmiar m ale na ciuchy przekłada się to zazwyczaj różnie...

Gość 32424
ja na Twoim miejscy wolalabym wieksza bo lepiej meic cos luzniejszego niz cos co bedzie na T0bie opiete a zalozyc do niej mozna jakies sportowe baletki lub klapeczki;)

Gość ona brunetka
Ja mam taką samą tylko w innym kolorze, rozmiar M. Myślę, że dla Ciebie będzie dobra ta większa...

Gość kasia2020
Kup większą, zawsze po praniu może się skurczy :P Jesienią pod większą możesz ubrać jakąś jednobarwną bluzkę z długim rękawem :)

Gość zuza23****
dziękuje za pomoc ale nadal nie wiem ktory rozmiar wybtrać chyba najlepiej będzie jak wybiore się gdzieś do sklepu i przymierze coś podobnego mierzyłam zgodnie z podpowiedzią koszule w domu i mierząc od pachy do pachy wychodziło mi 40-41 cm więc już sama nie wiem teraz spodobała mi się dodatkowo koszula i teraz tez nie wiem jaki rozmiar wybrać http://www.allegro.pl/item715948544_1_ur_sur_new_yorker_koszula_zabot_bufki_r_xs.html http://www.allegro.pl/item715948589_2_ur_sur_new_yorker_koszula_zabot_bufki_r_s.html sprzedawca napisał ze koszule są z new yorker czy można je dostać w sklepach

Gość kobietka85*******
chętnie bym ci poradziła ale sama mam kłopoty przy zamówieniach przez allegro zdaj się na bardziej doświadczone dziewczyny a na pewno ci tu doradzą

Gość moje wymiary to
85cm 65cm 93cm i mam 34 (xs). w biodrach jest na mnie b. opieta, ale jest ok, w talii mam troche luzu.

Gość zuza23****
a kupiłaś taką samą czy podobną

Gość zuza23****
aha i piszesz o koszuli czy szmizjerce

Gość zuza23****
zdecydowałam się i kupiłam tą większą ponieważ w tej mniejszej miałabym problem z dopięciem się w biuście jednak okazało się że jest ona bardzo krótka i chciałam sobie do niej dokupić leginsy czarne tylko nie wiem jakie z koronką czy bez i z materiału takiego jak rajstopy czy normalne jak leginsy bo kupiłam jedną parę rajstopowe i na tyłku prześwitują troszkę jak założę stringi boje się ze będę miała tyłek na wierzchu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dab9cb27bdafe1d1.html

Gość zuza23****
czy może mi ktoś doradzić