Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciassteczko

sex tylko w wekend po pracy

Polecane posty

Gość ciassteczko

sex w wekendy ,to okropne ale mój facet sie starzeje , tez tak macie jestem w szoku , praca praca a sex ,uczucie nie ma nato czasu co wy o tym myslicie a najgorsze w tym jest że nie ma w tym nic uczucia tylko jego zachcianki a moje ;(((((

Gość ciassteczko
no zazdroszcze wam wszyskim udanych związków , bo ja jak mam tylko walic sie w wekendy i spełniać tylko zachcianki faceta to jest okropne a gdzie babska solidarność??????

Gość ciassteczko
no z nim o tym nie pogadasz ma niby zasady i o sexie nie rozmawia :) ciemnogród kobieta jest od jednego!

Gość ciassteczko
wiesz zachcianki mam rożne jak każda :) mam ochote kochać się np. we wtorek a facet mowi że jutro musi iść do pracy i dopiero w sobote to wybaczcie ?!

O matko to niech sobie sztuczną lalę kupi.A ile macie lat i ile ze sobą jesteście?Może rozejrzyj się za kimś innym, bo jak będzie sie tak zachowywał, to to i tak nie potrwa zbyt długo i związek się rozleci

Nie pytam o to czy wiesz że po wtorku jest środa tylko o Twoje zachcianki. Na co masz konkretnie ochotę że on nie może tego spełnić. Nawet w weekend :(

Gość ciassteczko
wiesz my już 15 lat małżeństwem , a mnie już wkurza kasa , remonty . samochody a gdzie sex nie powiem było namietnie ale teraz tylko sobota strzepie wacka i to wszystko :(

Gość ciassteczko
wiesz na co mam ochote na orgazm a nie takie wymuszanie :(

O rany współczuje.Chyba mu libido spadło, bo mój nawet jak o 2 godzinie przyjdzie z pracy to mu się chce.Nie wierzę, że taki zmęczony jest, że nie ma ochoty nawet na szybki numerek. Zrób tak, że w sobotę jak się juz napali to się odwróć i powiedz, że jesteś zmęczona i dobranoc.Ciekawe co zrobi?

Gość . bono
podaj sobie z ręki lochana

Gość . bono
ćiasteczko tak

Gość ciassteczko
a juz niwiem co robic w sumie nie jestem taka stara a on jak sie pytam czy mu może pomóc to chodzi naburmuszony :) i tylko sobota i niedziela a ja tak tego nie lubie grill , wino sobota sex :( fuj , a w tygodniu jestem taka samotna !??

Gość ciassteczko
wiesz a ja myślałam tak gril bez wina siadam w autko i jade do mamusi w sumie po kawalersku :))))jesteś wolny a ja u mausi:)))