Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfna-jagoda

ISC DALEJ???? POMOCY!

Polecane posty

Gość smerfna-jagoda

Jak myslicie da sie to utrzymac: Moj TZ ma 23 lata, ja 28. Jestesmy razem od roku. Wiek nam nie przeszkadzal nigdy, ale ja coraz mocniej zaczynam pragnac dziecka, stabilnosci. Czy u boku mlodszego o 5 lat mezczyzny (mial wczesniej 3 zwiazki) to niedoscignione marzenie???? nie che zakladac bialej sukni majac ponad 30lat!!!!! Isc dalej w ten zwiazek - mocniej sie angazowac - czy szukac starszego????? Nie chce sie poddawac - ale czasem dolka lapie jak dzis:-O :-O

Porozmawiaj z nim szczerze i zapytaj co on ma w planach w najblizszym czasie

Wg mnie trudno bedzie to pogodzić.. On jest jeszcze młody i pewnie nie w głowie mu jeszcze żeniaczka.

Hm a co da Ci biała suknia i tak może później się rozstaniecie. Oczywiście tego Ci nie życzę.. Ciesz się, że jest dobrze :)

Gość smerfna-jagoda
ON po studiach chce zmienic prace i kupic mieszkanie. Mowi ze widzi przy boku swoja kobiete i psa. Nie wspomina o mnie..... ja nie chce byc nachalna. Musze jakos go kobiecym sztuczkami podpytac ... ale na razie nie mam pomyslu:(

Jeśli mówi o kobiecie to wierz mi że w trzeciej o sobie to on o Tobie mówi - jeśli Cię kocha

Gość smerfna-jagoda
no moze nie o ta suknie chodzi tak mocno - masz racje. JA dziecko chce przed 30. Jak sie poznawalismy wspomnial ze "splodzimy syna przed 30...moja:)" Teraz mowi tylko o swojej nowej pracy, dziecko to odlegly temat. Moze nie potrzebnie sie nakrecam?

Gość smerfna-jagoda
Fala69 - mowi ze kocha ale wlasnei jak o przyszlosci rozmawiamy to nigdy nie mowi wprost ze "ja" tylko w 3 osobie "moja kobieta bedzie pieknie w ciazy wygladac. Swojej kobiecie zafunduje cesarke zeby sie nei meczyla itd."

Gość smerfna-jagoda
Rodzina moja i kolezanki radza mi zebym zmienila model na starszy.... bo on jest za mlody ze jemu to nie przyjdzie przed jego ! 30! Znam go lepiej niz oni, ale moze ja zaslepiona i nieobiektywa:(?

no bo takie wydarzenia jak dziecko czy slub moze wydaja mu sie jeszcze odlegle i nigdy nie mozna byc pewnym czy to na pewno ty bedziesz ta jego "wlasciwa", ale fakt faktem chyba jakby facet byl mocno zakochany to by mowil bezposrednio o tobie, ze ty bedziesz jego zona czy bedziesz miala jego dziecko... ja mlodszego bym nie chciala,ale znam dwa zwiazki gdzie to funkcjonuje; ona 29 on 22

niee, nie patrz na kolezanki,ty sama powinnas czuc i wiedziec czy on sie nadaje na powazny zwiazek!! sa na pewno wyjatki!!

Gość smerfna-jagoda
no jak jak: na to chwie to on sie nie nadaje:( ja tez jeszcze nie, ale za rok dwa ma bede gotowa na 100% . On????? !!!

Gość smerfna-jagoda
ktos jeszcze zna takie pary?