Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin1234

MaM pytanie i prosbe dla wszystki prosze zagladnijcie i pomozcie PROSZE WAS

Polecane posty

Gość Marcin1234

No wiec mam taka sprawe Poznalem dziewczyne juz od dosc dawna sie spotykamy i mam taki problem . Ja ja kocham i nie piszcie mi zebym sie zastanowil 100 razy bo ja juz sie zastanawialem okolo 1000000 razy nawet wiecej mysle o niej w kazdej chwili wydaje mi sie e nie potrafil bym bez niej zyc. I jutro sie mam z nia spotkac na spacerku w cichym pieknym miejscu :) i nie wiem czy jej powiedziec ZE JA TAK STRASZNIE KOCHAM i czy jesli powiem te magiczne slowa to to samo wyjdzie juz ze bede z nia chodzil czy o chodzenie musze sie spytac osobno ??? ;/ Dodam ze nigdy nie mialem dziewczyny I dodam takze ze np gdy pytam ja czy mnie chociaz troszke lubi to mi odpowiada ze mnie bardzo bardzo bardzo lubi ze mnie uwielbia > to skierowane do dziewcyzn czy to chodzi ze jej na mnie takze zalezy ?? Proszze pomozcie mi prosze mam czas do jutra wszystkim dziekuje za odpowiedzi :)

Gość no pewnie ze sie tez
zauroczyła:)

Gość Marcin1234
to znaczy ze jest mozliwosc ze mi np odpowie ze mnie takze kocha a i czy np jak jej powiem ze ja tak strasznie kocham ona by powiedziala ze mnie tez czy o chodzenie z nia musze sie pytac jeszcze czy to juz samo wyjdzie ??? :)

Gość Marcin1234
prosze o odpowiedz :):):) bo mam czas do jutra do poludnia :) a musze sie jeszcze nauczyc jak jej to powiedziec :)

Gość do smiac mi sie chce
Konrad, jak chcesz udawać marcina, to nie umieszczaj adresu e-mail... pewnie mało latek jeszcze masz....

Gość Marcin1234
ej jak jej powiem ze ja KOCHAM to bede musial sie jej pytac jeszcze czy bedzie ze mna chodzic czy to moze jest juz oczywiste ??? bo mam takiego plana zeby jej wyznac milosc Siadniemy sobie milutko razem :) przytuli sie do mnie i ja jej wtedy wyszeptam do uszka ze ja KOCHAM :) > nie wiem pozniej ja pocalowac w usta sie jeszcze nie calowalismy wiec nie wiem co zrobic ??? :)

Gość Marcin1234
Marcin to moje pierwsze imie konrad to moje drugie :) ej jak jej powiem ze ja KOCHAM to bede musial sie jej pytac jeszcze czy bedzie ze mna chodzic czy to moze jest juz oczywiste ??? bo mam takiego plana zeby jej wyznac milosc Siadniemy sobie milutko razem przytuli sie do mnie i ja jej wtedy wyszeptam do uszka ze ja KOCHAM > nie wiem pozniej ja pocalowac w usta sie jeszcze nie calowalismy wiec nie wiem co zrobic ??? tylko w policzek sie calowalismy :) EJ co mam zrobic pomozcie prosze bo nie wiem co zrobic

Gość do smiac mi sie chce
nie wiem nadal ile masz lat... ja stara jestem, nie wiem jak to się teraz robi wśród młodzieży

Gość ZiomkoS
To zeby ja przytulic i jej to wyszeptac do uszka to calkiem mily sposob nie iwme jak inni mylsla o tym anjlepiej jak by dziewczyna powiedziala xD A z tym czy jak sie powie dziewczynie kocham cie to chodzenie z nia samo pryjdzie tego nie wiem xD

Gość AmoriX
Moim zdanie zalezy chyba od dziewczyny co ci odpowie jesli ci odpowie ze sie bardzo cieszy ze cie tez kocha to mozesz to juz nazwac chodzeniem i nie bedziesz musial sie pytac juz ;D :D :D

Gość kozakkksS
sam wlasnie nie wiem czy jak sie powie kocham osobie to ta osoba odbiera to jako ze chce z nia byc i kochac ? ;D xD

czy jesli powiem te magiczne slowa to to samo wyjdzie juz ze bede z nia chodzil czy o chodzenie musze sie spytac osobno ??? powiedz HOKUS POKUS i sam ci rozłoży nogi :P nawet nie pytaj !!!! bo magia zniknie :)

Gość Marcin1234
nie az tak nie stary ;D pozniej jej mama by mnie zatlukla chyba xD chce poprostu wiedziec czy jesli powiem ze ja kocham ona powie ze sie bardzo cieszy albo sie milutko usmiechnie albo powie rowniez ze mnie kocha to znaczy ze z nia bede juz chodzil i czy jak jej to wyszeptam to ja pocalowac ? HELP ;p :D:D:D:D:D:

czy jak jej to wyszeptam to ja pocalowac ?" pocałuj , dmuchnij , przelec .... co chcesz .... jak jej szepniesz to wiedz że bedzie juz twoja co oznacza prawa własnoci .... a wtedy hulaj dusza ....

Gość Marcin1234
Aha to czyli jak to jej powiem to ona jest juz moja i moge robic z nia co tylko chce ?? xD xD xD :D :D :D coraz bardziej mi sie to podoba :D a tak serio to Wyszeptac jej to do uszka i ja pocalowac czy nie calowac podkreslam ze z nia sie jeszcze usta w usta nie calowalismy ;/ xD

Gość Marcin1234
ok to jutro napisze co i jak wyszlo z tego :):):) ale jestem dobrej mysli bo szzaleje za mna ;D ;D ;D jutro wam strszcze :D

Gość Marcin 1234
zanim pojde wyznam jeszcze ze na trzecie imie mam alojzy i chetnie puszczam sie ze swoim starszym kuzynem za wisniowke pod sklepem monopolowym,to dla mnie wielki problem i bonccie wyrozumiali bo co ja zrobie jak ta dziewczyna sie dowie ?????

Gość gert
Nie no lepiej nie mow jej ze ja kochasz przed chodzeniem. Najpierw zapytaj czy chcialaby byc Twoja dziewczyna, a dopiero za jakis czas wyznaj milosc. :)

Gość lepiej jej nie mow tak szybko
ze ja kochasz, bo pomysli, zes ciota. Normalnie spedzcie ze soba czas i mozesz powiedziec ze ci sie podoba i czy zostanie twa dziewczyna. A slowo kocham powiedz nie wczesniej jak po miesiacu chodzenia. Jak dziewczyna zobaczy, zes miekki i zes wpatrzony w nia jak w obrazek to ucieknie gdzie pieprz rosnie. Laski nie lubia zbyt przeslodzonych chlopakow. A propos dziewczyna jestem.

Gość mangotango
pytanie o chodzienie to jest staromodne. teraz sie juz nie pyta tak "czy bedziesz ze mna chodzic?" , bo moze ci odpowiedziec np. "ale dokad?" ;) lepiej przytulic i pocalowac, najpierw w policzek zeby nie byc zbyt nachalnym, a potem jak bedzie sie sama kierowac w twoja strone to w usta. no i jak juz bedize po buzi buzi to mozesz powiedziec kocham.

Gość 37389941K
Nie, nie mów jej że ją kochasz bo się może wystraszyć... zresztą nie będzie to wiarygodne, z tego co wnioskuje nie znacie się dlugo, nawet jeszcze jej nie pocałowałeś, więc ciężko pokochać kogoś po tak krótkim czasie, zauroczyłeś się, a wydaje ci się że to już miłość... powiedz jej że się 'chyba zakochaleś" to brzmi tak mniej zobowiązująco i bardzje realnie... mój facet po pół roku powiedział mi coś takiego - wiem strasznie późno ale uderzyło to we mnie jeszcze bardziej niż jak mówił kocham cię po 3 piwach... zrób jak chcesz, tylko zebyś jej nie odstraszył..