Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitarra

czy przyjdzie dzisiaj paw?

Polecane posty

Gość gitarra

rany, muli mnie , 16tc :O moj rekord to 9 pawi/ 12h 😭

moj rekord to ponad 20 pawi przez okolo 12-14 godzin bo w nocy nie wymiotowalam :D wkurzyc Cie? teraz jestem w 9 miesiacu i wczoraj wieczorem mialam bliskie spotkanie z muszla twarza w twarz :D

Gość gitarra
matko, czy to sie nigdy nie skończy??? :O to jest niesprawiedliwe! moja siostra przez całą ciąże rzygnęła tylko raz! 😭

no coz...niektore maja przez cala ciaze ale to naprawde rzadkosc, ja mialam do konca 17 tc a teraz wrocilo, ale wymioty sa rzadko, tylko caly czas mnie muli ;)

To ja wkurzę Cię jeszcze bardziej :D Całąąąą ciąże - ani razu :D moja siostra do dziś 4-ty miesiąc :P

być moze przyjdzie.... ja wymiotowałam do 14 tygodnia, ciągle, po kilkanaście razy na doę, łącznie z nocami, w nocy było wręcz najgorzej bo nie mogłam spać na leżąco, bo na leżąco muliło jeszcze bardziej, więc siedziałam praktycznie całe nocki a i tak co chwile sie zrywałam do toalety. potem wymiotowałam 1 dzień w tygodniu, nie wiem dlaczego ale tak było, rano mnie muliło i wiedziałam ze do wieczora mam kilka wizyt wtoalecie zapewnione. i tak było do samego końca. a moja mama np przez wszystkie 5 ciąż ani razu nie wymiotowała!! raz było jej niedobrze i tyle! mam nadzieję ze jednak szybko ci si.ę te mdlości i wymioty skończa bo wiem jakie to męczące!