Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plazma z lasu

Ilu miałyście facetów do dnia dzisiejszego?

Polecane posty

Gość gość
56 lat, 17 facetów przed ślubem i 48 po ślubie

Gość gość
Aż dziw że wam tak picie nie strzeźniały :D

Gość gość
Robie to prawie co weekend na dyskotece i nie jestem w stanie zliczyć mam 20 lat

Gość gość
22 lata i 4 facetów. Ale loda robiłam tylko 2 partnerom z połykiem. W przyszłym roku planuję wyjść za mąż ale jeszcze nie wiem za kogo. Na pewno nie pochwałę mu się swoją przeszłością. Jestem zdania że im mniej mąż wie tym lepiej (dla niego i dla mnie).

Gość gość
A na pewno chciałybyście niedoświadczonego prawiczka,szmaty!

Gość gość
Ty prawiczek ja bym cie zaruchsla na smierc!!!

Gość gość
Mąż nie musi wszystkiego wiedzieć. Za to powinien być bogaty i wierny.

Gość gość
To ty piszesz prawiczku???

Gość gość
Ilu mialam to moja sprawa wiem ze jeszcze dzisiaj bede urzywana, juz nawet sie odswierzylam, i czekam, jutro mam wolne.

Gość gość
Czyli dajesz dosc czesto????

Gość gość
30 latka ( w czerwcu),wolna , może nie seksbomba , ale zgrabna i ładna , szczupła brunetka. Pierwszy raz w wieku 17 lat ze starszym i już żonatym ciotecznym bratem , jak u nich mieszkałam chodząc do liceum.Potem przez dwa lata z nim wiele razy, dobry był , przerobiliśmy całą kamasutrę, jego żonka wiedziała, ale co miała robić. Na studiach sama wybierałam , nie byłam z nikim na stałe, przez 5 lat pewnie ze 20 kilku , w tym kilka razy z promotorem , a cały czas mieliśmy kontakt z bratem ciotecznym i nie przepuszczaliśmy okazji.Teraz mieszkam w innym krańcu kraju , w tamtych okolicach prawie nie bywam , zerwałam prawie kontakty. Przez dwa lata byłam z jednym , ale mnie oszukał .Po nim przez rok byłam kochanką i utrzymanką bardzo majętnego człowieka , dobrze wiedząc , że nasze relacje są oparte na kasie i moim tyłku ( czy raczej ciipce).Teraz jestem w biseksualnym związku z małżeństwem moich rówieśników , czasami pozwalam sobie na jednorazową seks przygodę. W sumie między 17 a 30 ( prawie) rokiem życia miałam ok . 100 facetów.Kochałam się z nimi , roochałam , p**********m, oni wykorzystywali mnie lub ja ich .Lubię to i w tym zakresie nie zmienię się. Uczucie , jak porządny kootas rozpycha mi ciipkę jest zniewalające i ponad inne zmysły.

Gość gość
i bardzo fajnie:) o ile to prawda:)

Gość gość
A gawno to komu do tego Kuswa to jest moja sprawa

Gość gość
Qźwa , marzę o takiej doświadczonej 30 latce jak ta , co pisała o 10.26 .Oby tylko była szczupła jak pisze , to bym nie wychodził z jej c**y a i tyłkiem czy ustami bym nie gardził.Bym jej dał roochanie stulecia.

Gość gość
Ja na swoje 48 lat miałam 8 przed mężem i 26 po ślubie, to chyba nie jest jakiś rekord.

Gość gość
".Lubię to i w tym zakresie nie zmienię się. " Ty się może nie zmienisz tylko chętnych na ciebie będzie ubywać. Jeszcze parę lat a pies z kulawą nogą na ciebie nie spojrzy, bo się zaczniesz sypać z każdej strony. Także zabawa w kùrwę jest jest do czasu. Prostytutki też nie pracują wiecznie.

Gość gość
25 lat i żadnego jeśli chodzi o klasyczny seks (jestem dziewicą). Z jednym tylko chłopakiem były rożne macanki, pieszczoty ręczne i to tyle.

Gość gość
30 lat. 1 partner - mąż. Nie wiem czy żałować, że nie spróbowałam z innymi ?

Gość gość
K***y i szmaty i jak tu kobiecie wierzyć dlatego ja swoją zdradzam i huj mnie obchodzi czy ona mnie ja do domu kasę przynoszę a ona ma gotować prac i dziećmi się zająć jak ma popychacza to jej sprawa już od dawna jej nie kocham od czasu do czasu w******* a tak to od czasu do czasu roksa pl i jadę takie młode cipki do wyboru do koloru

Gość gość
To nie za dużo, ja mam 37 lat i miałam 18 k***sów

Gość gość
Ja mam 17 a już miałam 3 :P

Gość gość
36 lat, 2 partnerów

Gość gość
44 lat . Jeden facet :)

Gość Psotka    migotka
Psotka migotka dziś marny podszyw ;)

Gość Psotka    migotka
Ale skoro juz probujesz odpowiadac za mnie i chcesz byc tak bardzo wiarygodna, że aż moj nick zarejstrowalas to wiedz,ze nie mialam nawet tych trzech :P

Gość gość
11:54 Właśnie już powoli nie wytrzymuje, moje ciało domaga się seksu, takie przynajmniej odnoszę wrażenie. Problem w tym, że ja nie wyobrażam sobie kochać się z kimś przypadkowym, bez miłości, a w zasadzie nigdy nie byłam w poważniejszym związku i na żaden się nie zanosi. Nie widzę więc jak na razie rozwiązania dla tej sytuacji, a już mi zaczyna odbijać. Nie ma chyba godziny w ciągu dnia żebym nie myślała o seksie, nawet po nocach mi się śni :P

Gość gość
popiszemy na mailu? ;)