Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plazma z lasu

Ilu miałyście facetów do dnia dzisiejszego?

Polecane posty

Gość gość
Popiszemy ;)

Gość gość
Jak 22 latka miała już 11 chłopów to bardzo dużo ? bo znam taką. dla mnie bardzo dużo

Gość gość
gość dziś ale mam duże cycki i dużego kuta)sa jestem transem skarbie daj maila

Gość gośćMarlena dziewica
Szukam dziewcyny dla bylego nadurzywa alkocholu ale jest sóper i gra w tibie i ma na jutubje kanal ma nick rafatus on lubi z durzymi cyckami jego majl lubi terz facetuw mam na imie marlena rafatus.interesy@o2.pl jestem dziewicom bo komp był ważniejszy nie jestem jusz z nim tydzień

Gość gość
Mam 19 lat i miałam 14 facetów

Gość gość
mam 41 lat i 13 facetów

Gość gość
61 lat i tylko 1, raz widziałam innego kutasa jak sikał pod oknem ale miał tak dużego że wyszłam ale go już nie było, aż mi ciekło. Mąż ma 12centymetrówi nie oddczuwam go

Gość gość
23 lata. Facetów miałam sporo,bo około 30.

Gość gość
Rozumiem, ze bylyvto spotkania ttlko dla seksu, a nie 30 zwiazkow w tym wieku?:)

Gość gość
36 lat i cały czas z jednym otyłym misiem. Muszę sobie poszukać jakiegoś wysportowanego bruneta do sex spotkań bo naprawde mnie już nosi po 15 latach nudnego seksu. Niestety nie mam okazji do zdrady bo w pracy są jacyś faceci ale albo żonaci albo brzydale.

Gość gość
38 lat, ok. 20 facetów, wszystkie możliwe kombinacje...

Gość gość
Do gość wczoraj 9.30. Moze masz ochotę na znajomość?

Gość gość
Nie jestem w stanie ich z liczyć rok pracowałam w Niemczech w burdelu. Miałam nawet dwóch dziennie. Teraz jestem wzorową żoną. Zarobiłam na kupno mieszkania

Gość BusiaMusiaSexiMysza
Ja 22 latka i jakieś 19 peniskow już obrobiłam w tym tylko 2 związki miałam, reszta tylko seks z 4 ziomalami tylko raz bo jakoś słabo wyszło. Reszta więcej razy i w tym 1 też student murzyn. Ale w życiu się nie przyznam przyszłemu ;-)

Gość gość
20 lat skończone i na poważnie nie było żadnego poza jakimiś pożal się Panie Jezu kolonijnymi albo przedszkolno - szkolnymi "miłostkami"

Gość gość
te poniżej 10 facetów to złe kobiety są:)

Gość gość
Mam pytanie do dziewczyn i młodszych kobiet w przekroju wiekowym od 17 do 35 lat , Gdyby was poprosił lub zagadał facet przypuśćmy w wieku 70 lat i namawiał by was na sex , czy jest możliwe byście się zgodziły ? czy was to by odrzucało . Będe wdzięczny gdy odpowiecie , Faceci zamilczcie

Gość gość
Wszystko zależy od tego ile miałby kasy! Bez kasy nie ma miłości :D

Gość gość
Mam 33 i przed rokiem byłam w przelotnym miesięcznym związku z 60 latkiem , było spoko.Pracowałam w wakacje w jego pensjonacie i już w drugą noc do mnie przyszedł.Potem jeszcze ok.10 razy bzykaliśmy się, wiedział jak mi dogodzić.To był mój najstarszy facet, ale jeszcze starszy, taki 70 lat, to nie wiem.Chyba żeby zdrowo wyglądał, bo nie chciałabym żeby zszedł ze świata w czasie seksu lub by mu nie dygał i męczył się. Najlepsi to tacy w moim wieku, 25-35 lat.

Gość gość
Ja 48 lat, 35 facetów zaliczyłam, najstarszy miał 65 lat, mój szef, chciał mnie zaliczyć ale na minetce się skończyło.

Gość gość
Jestem facetem mam 65 lat ,pare dni temu namówiłem koleżankę z pracy 31 lat by sprubowala seksu z moja osoba ,gdyż narzekała na swojego partnera a jest w tym samym wieku jak ona .Zaprosilem do mojego mieszkania by rozładować napięcie sporzylismy lekki posiłek kwa ,rozmowa No i zaczęliśmy się pieścić ,gdy ustami wszedłem do jej muszelki i draznilem łechtaczkę miała niesamowity odlot ,troszeczke się przestraszyłem ,był okrzyk rozkoszy i po chwili sztywna .Lecz doszła szybko i po chwili wszedłem w nią i tak obracając na wszystkie strony piesek ,na boku ,na misjonarza na stojąco ,łkając z podniecenie mówiła bym tylko nie kończył za szybko .Wreszcie zrobiła się tak such z nie mogłem dalej mieć penisa w pochwie a naprawdę była zmęczona wiec zrobiła mi loda i zbtrudem ale doszedłem .Nie wierzyła w moja metrykę urodzenia. Cóż ona po prostu była niedopieszczona jej stosunek z tym facetem ty kilka minut spuścił się i po sprawie i myślała ze tak musy być .Przed swoimpartnerem nie miała żadnego faceta on był jedyny. Namawia mnie ponownie ,lecz obawiam się by nie miała z tego powodu przykrości gdyż może się wydać a jednak jestem za stary do niej inie chce by jej coś groziło .Jest dobra matka i bardzo dobra kobieta ,miała to nieszczęście ze facet kiepski ,lecz sex tonie wszystko .

Gość gość
7

Gość Buraabiila
Zależy ile kasy ma koleś ja miałam już napewno 50 typków zaliczone, mam 24 lata ale tylko z kasiastymi się bzykam.

Gość gość
Z 1 :D

Gość gość
34 lata, 18.

Gość gość
18 to już fajnie znaczy ze dobra kobieta jesteś:)

Gość gość
ja 26 i 17 -stu

Gość gość
mam 26 lat, spałam z 8

Gość gość
Gość 22:20 piszesz ze miałaś sex z ośmioma facetami ,to masz wiedzę Czy wszyscy ośmiu byli jednakowi by cie zadowolić ,może opiszesz oczywiście bez imion nazwisk jak podchodzili do seksu ,jaki wiek mieli ,rozszerz twoje wspomnienia i wiedzę nad facetem ,będę ci bardzo wdzięczny.

Gość gość
19 lat i miałam dwunastu facetów . Pierwszy raz jak miałam 15 lat . . Tylko trzy to były związki. Reszta jednorazowe lub jakieś układy . Niczego nie żałuje. Chciałam i robiłam. Nie czuje się przez to złe ze sobą , cieszę się ze się nie powstrzymuje .jak jestem wolna i nie robie tym nikomu krzywdy to czemu nie :)