Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Neska_

Szczęśliwe kobiety-pogadamy?

Polecane posty

Jestem ponownie:) podnosze topik:), moze jeszcze ktos tu do nas dolaczy:) Lucy fair jak mija dzien?:), ja juz po obiedzie, wywalilam sie do gory brzuchem przed tv nabieram sily do caloweekendowej pracy:):P, za godzinke zbieram sie na aerobik, a potem juz tylko spac bo jutro o 5.00 pobudka:)

Gość aniela vesna
halo? jest tu kto? ;)

Gość Jesteście szczęsliwe
Nie na zawsze. Już niedługo będziecie płakały, BĘDZIECIE NIESZCZĘŚLIWE.

Gość no a jakże
Bardzo się cieszę, Neska, że załozyłaś taki topik, bo faktycznie, przeważają takie z mniejszymi czy większymi problemami. Ale wiesz, mnie sie wydaje, że o tym czy jesteśmy szczęśliwe bedziemy mogły powiedzieć dopiero u schyłku naszego życia. tak jak ktoś wyżej zauważył, teraz czujesz się szczięśliwa, masz 24 lata , ale nie wiesz czy jutro nie zdarzy się coś co przekreśli Twoje poczucie szczęścia. Nie żebym Ci życzyła czegoś złego. Wręcz przeciwnie:) ale w życiu trzeba być przygotowanym na wszelkie niespodzianki. PS. Ja też mam poczucie, że jestem szczęściarą. Ale w tyle głowy czasami pojawia się lęk, że może spotkać mnie jakiś dramat i zastanawiam się czy będę miała dość sił by dać sobie z tym radę. Sorki :) się rozpisałam, a w sumie chciałam napisać,że szczęśliwym się tylko bywa i od nas samych zależy czy potrafimy znaleźć to szczęście w sobie pomimo różnych przeciwność losu od nas niezależnych.

no a jakze-->zgadzam sie z Toba-szczescie nie jest dane raz na zawsze, wszystko jest juz tam gdzies z gory zaplanowane, ale mimo tego ze wiele razy od zycia dostalam po dupie mimo mlodego wieku, w ktore to sprawy w tej chwili nie bebe sie wglebiac to mimo to ciesze sie zyciem i jednak jestem szczesliwa-nawet jesli jutro juz bedzie inaczej... dopoki wszystko jest ok jestem po prostu zwyczajnie szczesliwa, mimo gorszych dni, ktore zdarzaja sie kazdemu staram sie zyc z usmiechem na twarzy i zyczliwoscia dla innych bo dobro, ktore daje sie komus wraca do nas...dlatego szukam tu kogos kto tak jak ja cieszy sie zyciem i chce pogadac w tonie optymistycznym i nie tylko...nie boje sie mowic o szczesciu-choc niektorzy twierdza, ze obawiaja sie do niego przyznac bo mozna zapeszyc itp...uwazam, ze i tak co ma byc to bedzie, a jesli wszystko jest ok jestesmy zdrowi, mamy u boku ludzi ktorzy nas kochaja to trzeba chwytac te dni i cieszyc sie nimi bo nie wiadomo ile to jeszcze potrwa:)...