Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość góralka z nad morza

Kiedy pójść z nim do łóżka?

Polecane posty

Gość jbdjknm
bo 13to latki to właśnie powinny jeszcze a nie już bawić się

najlepiej w dni bezpłodne, a jeszcze lepiej, jak zacznie działać tabletka anty, a w apteczce jest wczesnoporonna.

Gość rozterki dziewczynki
a w gazetach nie piszą, jak szybko trzeba dawać duuupy?;)

no raczej w dni niepłodne , nie bardzo, bo sucho i ogólnie kobiety, nie mają ochoty na figlowanie......

Gość jak najpozniej
nie badz latwa

Gość ggggggg
temat sprzed dwóch msc a oni radzą :D autorka zapewne już dawno rozwiązała swój dylemat :D

Gość Liddka
Z własnego doświadczenia raczej nie radziłabym Ci tego robić na pierwszej randce,oczywiście jeśli zależy Ci na tym żeby było to coś więcej niż jednorazowy seks. Większość facetów chętnie skorzysta z takiej okazji,ale potem uważa taką kobietę za "łatwą".Niesłusznie generalizują,ale co zrobić. Ja wprawdzie nie poszłam do łóżka na pierwszej randce,ale znaliśmy się krótko(stanowczo za krótko)bo od poznania się do seksu minęło 2,5 miesiąca,a w tym czasie widzieliśmy się raptem 2 razy,a za trzecim wylądowaliśmy w łóżku. Facet się zabawił,co tu dużo mówić a potem już jego zainteresowanie minęło. No cóż,za głupotę się płaci,więc pretensję mogę mieć tylko do siebie...

Gość Giner7
Też mam podobny problem..znamy sie z chłopakiem 12 miesiecy..i mozna powiedziec ze łaczy nas cos wiecej niz przyjazn..to milosc..ale on jest z daleka..i jeszcze ani razu sie nie widzielismy..zamierzamy sie spotkac...ale wiadomo ze nie bedziemy widywac sie za czesto przynajmniej narazie..Wiec..czy to bedzie normalne ze na pierwszym spotkaniu bedziemy pojde z nim do łożka..?

Gość im pozniej tym lepiej

Gość KazdyFacet
Jak jestes brzydka czy grubaska to idz jak naj szybczej bo bez seksu nie masz szanse z nim, pokaz jemu co potrafisz. Jak jestes ladna to poczekaj, on itak poczeka na ciebie, ale to nie znaczy ze nie musisz probowac, tez badz dobra w lozku. Rozwiazane :)