Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88Carpe88Weres88

Co tak naprawde faceci żonaci w róznym wieku widza w 17,18,19...itd

Polecane posty

Gość 88Carpe88Weres88

Gość 88Carpe88Weres88
A te pyt. zadalam bo siedzac w barze 3 factow w wieku 29-34 lat rozmawialo o seksie sponsoringu mlodych kobiet..mowia ze mloda kobieta jest cisniejsza bardziej jedrna i ma taka gladka skore... zastanawiam sie czy to prawda?

Gość Ja powiem Ci
Gówno prawda!

Gość 88Carpe88Weres88
czemu tak sądzisz...??

no cóż, każdy się z wiekiem troszke zużywa, ale dotyczy to również mężczyzn. A doświadczenie w sferze seksu jest bezcenne. Kobieta 30-letnia zawsze będzie w łóżku lepsza niż 17-letnia siksa... Chociaż samej mi do trzydziechy jeszcze sporo brakuje sądzę, że gdy osiągnę ten wiek będę w sprawach łóżkowych ekspertką :D :D

Gość 88carpe88weres88
No tak prawda..i facet moze chce sie dowartosciowac uprawiajac seks z 17...

Gość 88carpe88weres88
ta...??a wiesz to z autopsji??

Gość wiem co dobre
>> ...Kobieta 30-letnia zawsze będzie w łóżku lepsza niż 17-letnia siksa... Raczej na odwrót :P .

Gość On_35_l
Mam 35lat, byłem w związku, tzn zakochałem sie w 20latce, (mając żonę, nie krzyczcie proszę), dla której kompletnie zwariowałem, dzieli nas 15 lat różnicy i z autopsji mogę powiedzieć, że moja 20letnia ukochana kiedyś kobieta otworzyła mi oczy na wiele spraw. Nie bawię się w sponsoring, jestem wysokim, zadbanym i wysportowanym facetem, mam dobra pracę i uważam, że najbardziej pociągająca jest ta różnica pokoleń. Jesteście moje drogie (20latki) zupełnie inne. Serio. Po prostu inne pokolenie. A czy jędrniejsze ? Na pewno, ale to nie jest najważniejsze. Najwazniejsza jest ta chęć szaleństwa, poznania czegos zakazanego (nie mylic z pedofilią). Nie mógłbym robić tego z jakąś sorry za wyrażenie: głupią małolatą. Musi być mądra, wiedzieć czego chce i przede wszystkim musi być zadbana i wysoka. To tak pokróce....pozdrawiam :)

Gość JarekK__
Żona do męża: Ta dziewczyna którą przyprowadziłeś jest bardzo ładna, ale ja mówiąc o osiemnastce miałam na myśli śmietanę ... Sprawa jest całkiem prosta. kobiety w tym wieku są świeże, może i jeszcze "nieruszane" no i przebywanie z nimi jest wspaniałe, szczególnie dla facetów którzy nie mają córek, nie mówiąc o wspaniałym seksie :-)

Gość On_35_l
Jarku - piątka! Mam syna, ale to, co jakiś czas przeżywam - jestpo prostu wspaniałe. DObrze to ująłeś. Są jakieś takie zupełnie inne, a słowo świeże - tez dobra konotacja... pozdrawiam

Gość taka prawda
bo mają ciasniejsze pochwy a nie takie rozklapiochy jak 30-stki

Gość On_35_l
MOja żona ma 33 i ilekroć się kochamy ma problem z moimi gabarytami, a są normalne, więc nie ma mozy o rozklapcioszce czy jak tam ją zwał ...

mi sie wydaje że to są jakieś instynkty :D i wyobrażenie jędrnego ciała podczas gdy na jędrne ciało wcale nie ma reguły :D. w wieku 40 lat pewnie będę uganiał się za 20 paro latkami :D

Gość 88carpe88weres88
a mi sie wydaje też ze takie spotkania z 17 itd. to tak zwane odłączenie sie od rutyny...dnia codziennego...

Gość 88carpe88weres88
do On_35_l a wiec poznałes taka kobiete gdzie ?? na ulicy przez internet ??

Gość 124kleo1298
powiem tak mam 17 lat i jestem związana z 34 latkiem ktory ma zone dzieci..nie jest to na pewno pedofilia..bardzo dobrze jest nam razem .. Nie lubie kiedy ktoś osodza mnie ze jestem jeszcze głupia niedojrzała i nie wiem co to znaczy źycie..itd. wiem że go kocham.. a drogie panie po 25 my Nastki posiadamy aksamitne ciala, nie mamy celulitu, rozstepów..umiemy kusić..ja dziewictwo stracilam w wieku 15 lat..wiec tez nie mowcie ze sie zle kocham... to nie jest !!

Gość . bono
czują śię młodziej choćiaż troche