Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smrodek

obraz polskiej dyskoteki - masakra

Polecane posty

Gość ja jakośśś
Nikt tu nie mówił że mini i siateczkowa bluzka to szczyt elegancji. Ale do samej mini nic nie mam. Tylko że nigdy nie miałam na sobie siatkowej bluzki. :o

Gość lalalalla111
co kraj to o0byczaj ja bylam w anglii, w takiej mmiejscowosci niedaleko manchesteru nie widzialma ani jedenj panny w spodniach,(mowa o imprezach) wszystkie maily sukienki iszpilki troche tak jakby szly na wesele faceci spodnie, koszula, buty eleganckie w sportowym obuwoiu cie nie wpuszcza a ty autorko skad jestes ? i jak kobiety tam panuje moda?

Gość krzysia modnisia
ewktjbekr dokładnie tak!

Gość ja jakośss
Mnie nie obchodzi jak te laski sie ubierają, mam to w głębokim poważaniu. ja sie ubieram odpowiednio i tez wyznaje zasade że sie odkrywa albo nogi albo dekolt. niech sie kurwią, puszczaja w autach z arabami czy nawet afrykańcami. ja jade ze swoimi przyjaciółki, dobrze sie bawie i mi to wystarcza. a te tanie dziweczki i pseudo koksy mnie nie interesuja:))

Gość smrodek
glownie Francja (dlatego znajomosc angielskich dyskotek, bo to rzut beretem od Paryza) i Kanada (francuskojezyczna prowincja)

Gość lknjskjnkj
wiecie ja mam i spódniczkę mini i siatkowaną bluzkę (tylko ubieram pod nia top a nie sam stanik) i szpilki. Jak ubieram większy dekolt to równoważę to czymś innym makijaż raczej delikatny, ale czasem wyrazisty na wielkie okazje posłuchajcie w zwykłym makijażu można wyglądać tandetnie jeśli się go nieumiejętnie nałoży:)

Gość krzysia modnisia
Obraz polskiej dyskoteki to jeszcze nic. Ale obraz polskiej ulicy w największym mieście w Polsce to dopiero masakra. Niektóre laski wygladają, jakby cały czas na dyskotece były:)

Gość smrodek
o zapomniala napisac o modzie! no wiec nie bede klamac ze wszyscy ubieraja sie u chanel i lacroix ale wlasnie popularne sa sukienki - przeroznego rodzaju, czesto z lumpeksow ale bardzo oryginalne. mezczyzni - w podkoszulku i aportowych butach nie ma wstepu do klubu

Gość lalalalla111
jeszcze raz ja podczas mojego pobytu w anglii zdziwilo mnie jedno, w ciagu dnai owszem, kazdy ubieral sie jak chce, ale wieczorem wszyscy wygladali tak samo, babki sukienki, faceci, elegancko, jakies koszule jakos tak odswietnie, zadne rurki czy top a jak tam we fracji? pozatym uwazam ze jako kobiety powinnysmy mniej krytykowac nasza plec a bardziej skupic sie na facetach, ktorzy w wiekszosci zachowuja sie i wygladaja jak totalne buraki

obraz Polskiej dyskoteki?gozej byc nie moze,mieszkam w Grecji juz prawie 4 lata,z moim przyszlym mezem grekiem bylam w Polsce jakis rok temu,opowiadalam mu i namawialam na jeden z najwiekszych dyskotek w moim miescie,wkoncu jednej soboty sie wybralismy,z moimi przyjaciolmi,to co tam zobaczylam bylo poprostu niedopuszczalne,malolaty prawie nagie tanczace na rurach,wszyscy pijani,oblesni,non stop jakies zadymy,ochraniaze za szyje wynosili cwaniakow z klubu,normalnie szok moj facet to nie mogl uwierzyc i tylko sie smial,co ja mu wtedy nagadalam ze to najlepszy z klubow,az mi wstyd bylo,jakies guwniary slinily sie na jego widok,jak tylko slyszaly ze mowi obcym jezykiem,na parkiecie tylko sie kleily i chcialy z nim tanczyc,wkoncu niewytrzymalam i chcialam isc do domu,wszystko sie zmienilo na tej dyskotece(kiedys nie wpuszczali bez dowodu,byl jakis porzadek)teraz szkoda gadac juz nigdy nie pujde,(o ubiorze nastolatek to juz nie wspomne,gorzej niz prostytutki,oczywiscie nie wszystkie ale wiekszosc,dobrze mozna miec ladna figure i ja podkreslic ale nie do przesady....(z gory przepraszam za bledy ort.)

Niestety, musze zgodzic sie z autorka, ze dziewczyny z polskiej dyskoteki przy dobiorze ubioru kieruja sie zasada ,,Im mniej- tym lepiej,, :) Dlatego ja jak jestem w Polsce to chodze do klubu studenckiego na rockoteki i za kazdym razem sie swietnie wybawie i wyskacze. Ja jak pierwszy raz poszlam na dyskoteke( pozniej sie dopiero dowiedzialam,ze to jeden z najbardziej ,,posh,, clubow w miesce) w kraju, w ktorym obecnie mieszkam, to doznalam ,,malego,, szoku a mianowicie wszystkie dziewczyny byly poubierane jak na Sylwestrwa, takie pseudo ksiezniczki. A najgorsze,ze wszystkie probowaly sie lansowac i byly sztywne jakby im ktos kijek w d... wlozyl. Ja mialam na sobie jeansy i top i mialam najwieksze powodzenie na tej imprezie, bo sobie tanczylam jak chcialam, wyglupialam sie i bylam wesola. Co do jeansowych mini to nie jest prawda,ze tylko dziewczyny w Polsce je nosza. Tu dziewczyny nosza jeansowa mini, do tego czarne legginsy, uggsy i bluze z kapturem wiec nie wyglada to wulgarnie, ale na pewno nie elegancko ;)

Gość smrodek
lalallalalala - doklanie to samo. koszula i nie-jeansowe spodnie + eleganckie buty jest tam na porzadku dziennym jak sie gdzies wychodzi. nie musi to wcale byc wyjscie to super modnego klubu, ale zwykly wypad do baru. taki zestaw jest tam o wiele bardziej popularny niz w Polsce. facet w koszuli wyglada 100% lepiej niz w jakims opietym podkoszulku. kobiety - wszelkiego rodzaju sukienki (od razu 100% bardziej kobieco) jakos lekko ulozone wlosy (zamiast tapiru i lakieru), plaszczyki, szaliki itd. to wcale ni musi byc drogie zeby sie fajnie i stylowo ubrac. jak pisalam duzo sie kupuje w sklepach z uzywana odzieza, a juz w Kanadzie to totalny szal na tym punkcie (bardziej w angielskojezycznych prowincjach) tam sa takie wielkie sklepy z uzywana odzieza, butami, dodatkami, pierdolami (i nikt sie nie wstydzi a sliczne rzeczy za np 2$ !!!!!!!)

A co jest innego w zagranicznych dyskotekach????? 3 lata mieszkasz za granica..:) ja duzo wiecej ... i co w glowce sie poprzewracalo...??? pani z d...

Gość kalikali
Do szcecina przyjedzcie tu jest pełna kultura i konktretna selekcja takze nie ma wiekszych burd, kazdy kto rozrabia z hukiem wylatuje za drzwi. Można sie fajnie zabawic, nie wszystkie dyskoteki sa takie jak autorka opisuje... a co do tych angielskich to drętwota

Gość smrodek
oczywiscie murzynki, arabki i francuzki ze slamsow tez nie wygladaja jak ksiezniczki i ubieraja sie raczej wulgarnie ale przeciez te dziewczyny z polskich dyskotek to nie sa dziewczyny ze slamsow!!!! a to jest roznica...

Gość yyyyyy......................
jesu to co to za miasto? w moim sie juz takich nie widuje (sa takie techno imprezy pod miastem, ale nie w miescie)

Gość smrodek
pijanakura - czyli chcesz powiedziec, ze obmacywanie i lansowanie sie w dziwkarskim stroju jest ok? czy jesli uwazam ze to jest masakra to sie od razu wywyzszam ? !?! :D i mnie obrazaj mnie kochana

Jesli chodzi o ochorne na polskich dyskotekach to ochroniarze glownie sobie ucinaja drzemki w trakcie pracy. Jedna rzecz, ktora mi sie bardzo podoba W Irlandii to fakt, ze na dyskotece mozesz sie czuc naprawde bezpiecznie ( nie wiem jak jest w typowych ,, mordowniach,,) i nawet jesli ktos Cie popchnie to zaraz pojawia sie ochroniarz,zeby sie upewniac,ze dana osoba nie zrobila tego specjalnie tylko niechcacy. Tylko minus dyskotektutaj jest taki, ze jest troche sztywno.Wszyscy sie tak przejmuja,zeby dobrze wypasc. Kiedys bylam na weselu z moim narzeczonym i ludzie sie go pytali czy jestem na extasy a ja sie po prostu dobrze bawila :D

a nie wydaje Ci sie ze w polsce nikt na to nie zwraca uwagi??? idziesz za moda z danego kraju..i dlatego krytykujesz..

Gość smrodek
i tak jestem zaskoczona pozytywnym odzewem - szczerze mowiac to myslalam ze mnie wszyscy zjada i powiedza zebym spadala tam skad przyjechalam. szacun dla normalnych ludzi :D

jezeli laska ma fajna figure dlaczego nie???kazdy ubiera sie tak jak lubi...po 2 gdzie ma sie tak ubierac do pracy???

No do pracy moze sie tak ubierac o ile para sie najstarszym zawodem swiata ;) Ja jak mialam 17lat tez uwazalam,ze wygladam bardzo seksi, gdy chodze pol naga a teraz wiem,ze mozna byc kompletnie zakryta i wygladac duzo lepiej i bardziej pociagajaco niz dziewczyna w miniowce i maciupkim topie.

Gość smrodek
tak- do pracy. jesli jest tirowka

Gość chyba w kazdej
dyskotece znajda sie takie dziewczyny, ktore wygladaja jak dzi*ki, prowokuja swoim zachowaniem itp... ale sa tez takie ktore wygladaja normalnie, ja osobiscie tez czasem chadzam do jakis klubow ale ubieram sie normalnie, jakas sukienke, czy spodnie i jakas fajna bluzka- nie narzekam na brak zainteresowania:)

Uważasz, ze perfumy z Avonu za 39 zł to cos złego? lol :-/ No tak Przecież Pani zza granicy używa tylko Lacoste lub Calvin Klain .. ŻALLL na drugi raz pomyśl zanim napiszesz coś równie żenujacego. I nie musisz na kazdym kroku udowadniać swojej wyzszości.

no niestety polskie dyskoteki to tzw. POLSKA WIES TANCZY I SPIEWA, wszedzie malolaty po 13 do 18 lat poubierane jak prowianskie kurwy szukajace frajera ktory postawi im piwo lub obstawi pojare:) a potem leca podzielic sie jeszcze z 5 innymi kolezaneczkami makijaze maja takie jakby weglem sobie weglem wkol ryja jezdzily nooooo i te ich tance hehehehe z piwem na parkecie bo mysla ze zrobia furore:). nie maja zlamanego grosza, bo wiedza ze zawsze ktos im cos postawi, a najbardziej rozpierdalaja mnie te gowniary siedzace na kolanach tej beznadziejnej ochronie ktora kurwa nawe zadnej licencji nie ma a jak co do czego przyjdzie to jeszcze ci wpierdol spuszcza za nic. ale wiadomo wpuszczaja smieci zeby narobic sztucznego tlumu, polskie dyskoteki to DNO.

Gość A CO DO MINIII
tez chodze w takij mini chodze bo lubie, bo jest lato , bo mam ladne nogi a co do dyscoteki hmmm na polskiej nie bylam pd lat i chyba sie nie wybiore :) 🖐️

ale dla niektorych normalnie to wlasnie ta jeansowa kiecka i siateczkowa bluzeczka :)chyba nie mozna mierzyc wszystkich lasek i dyskotek w pl jedna miara..