Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wacikowo

jaką głupotę ostatnio zrobiłyście?

Polecane posty

Gość wacikowo

mi wypadło jogurt z rąk w sklepie na posadzkę, roztrzaskał sie, udałam głupa, a moja koleżanka kopnęła go pod regał.

Gość pracująca w sklepie
wow, bardzo inteligentne. rozumiem choćby zostawienie jogurtu na posadzce (zdarza się że wypada z rąk) ale kopanie go pod regał? życzę ci byś zdechła pracując w sklepie i sprzątając syfy po takich idiotkach jak ty i twoja koleżanka!!!

Gość poszłam do fryzjera
a fryzjerka z moich długi włosów zostawiła niewiele 😭 nie wiem czy zazdrosna była czy tempa, ale poprosiłam o wycieniowanie końcówek i lekkie skrócenie a wyszłam z włosami do ramion i do tego tak wycieniowanymi, że ich sama nie ułożę 😭

Gość kołowrotek na zakolu
Chciałam po prostu puścić bąka, zebrałam się i poszło! Obsrałam się :D

Gość niwiarygodnostka
kochaliśmy się z moim chłopakiem, skakałam po nim, myślałam, że z zawartością, a on do mnie może siądziesz na niego? Masakra :O

Gość fedee
ja też parę tygodni temu odałam się w ręce fryzjerki-stylistki i łoooo matko prawie łysa wyszłam, zła jak osa..., zawsze tną jak im pasuje jakby głuche były, że tylko końcówki...

Gość I ja cos dopisze...
niwiarygodnostka- powalilas mnie swoim zwierzeniem:D

gdy dzwonil do mnie chlopak odebralam telefon i z cala powaga przedstawialm sie z imienia i nazwiska i podalam nazwe firmy w ktorej pracuje i rzeklam na koncu "w czym moge pomoc" - jak skonczylam to sie zczailam to wygadalam to sie nazywa pracoholizm

Gość do niwiarygodn
myslalam ze naleje w gacie ze smiechu i bylaby glupota:) niezle.....a ja w tamtym tygodniu wyszlam do pracy i jak wrocilam to sie wystraszylam, cala kuchnia smierdziala i bylo pelno dymu, okazalo sie ze zostawilam patelnie na gazie i tak sie smazyla przez 8 godzin, robilam jajecznice rano i nie zdjelam patelni....mogl byc wiekszy szok...ale dzieki bogu nic sie nie stalo

Gość magda 33 Suwalki
ja po pijaku ssalam kolegę z pracy.

Gość niewierna narzeczona
mając narzeczonego zaszłam w ciążę z byłym, ukrywałam to 6 miesięcy, dzisiaj wyznałam narzeczonemu prawdę i zerwaliśmy... wystarczająco głupie?

niwiarygodnostka - haha :D dobre :classic_cool: a jaka ja glupote zrobilam?..hmm cale zycie moje jest glupota:o szczegolnie wtedy gdy odrobine wypije i latam na golasa :o ostatnio na woodstockku :D ale tam to pal licho, gorzej bylo, gdy nad morzem na golasa paradowalam w dzien, pijana :D:o

Gość ciazaaaa
glupie???? hmmmmm mozna podyskutowac. przez 6 miesiecy nic nie zauwalyl? gdzie o ma oczy ;p

źle się wyraziłam - miałam na myśli to, że przez te 6 miesięcy narzeczony był przekonany o swoim ojcostwie, dopiero dzisiaj wyprowadziłam go z błędu. A mój ex nic nie wie... i nie wiem, czy mu powiem...

Gość goooooopia zolaza
Dzisiaj w Heliosie, chłopak mówi do mnie cześć, a ja mu dzień dobry. Matka wysłała mnie z młodszym rodzeństwem do kina na 3G, no te chomiki. Potem ten sam (a przystojny był!) zacząl rozmawiać z moimi dwoma siostrami, a ja stałam i gapiłam się na niego jak glupia. Musiał się 3 razy pytac, czy nie chcę okularów, a ja na to: ślepa nie jestem, a te! No chyba tak. I mocno się zarumieniłam. Na to moja siostra: Zakochałaś się! Ale nie możecie się dzisiaj całować, bo masz okreeeeeeeeeeeeeessssss!

Gość dobrze ze mu chociaz
wyznalas prawde a nie zmuszalas zeby nianczyl czyjegos bachora przez reszte zycia nawet o tym nie wiedzac...

ehh, teraz będę samotną matką. :)

Gość baby som gupie i tempe jak but

Gość spoko można paść
Wziąłem żonę na długi spacer tak jak chciała, z początku ok, potem marudziłem , na koniec focha strzeliłem, jutro mieliśmy cały dzień spędzić razem, przed chwilą przyszedł kolega poprosił mnie, żebym jechał z nim jutro na giełdę, zgodziłem się, choć wiedziałem, ze mamy plany na jutro. Moja żona się zezłościła i powiedziała, że jestem ciotą.

Gość ciaza
domyslam sie ze reakcja narzeczonego byla inn niz oczekiwalas... jesli cie naprawde kocha wybaczy.....

Nie, właśnie tego się spodziewałam. Ale już nie dałam rady żyć z tym ciężarem...

Gość ciazaa
niewierna narzeczona - nie dziwie sie. szczezrze ci wspolczuje...jedna noc a rojnuje wszystko po kolei. a moze on musi ochlonac....jesli cie kocha...moze pokocha i dziecko a tobie wybaczy

Ehh, nie zasługuję na współczucie. Spotykałam się z ex regularnie co jakiś czas, nie umiałam mu odmówić. Ciągnęło mnie do niego.... mimo tego, ze u boku miałam wspaniałego człowieka... I to nie była jedna noc, tylko cały weekend.... wszystko zaplanowane z premedytacja, teraz przyszlo mi za to slono zaplacic...

Gość ciaza
szczerze to tak zaplaciszza to..niestety takie zycie a ja znam je abrdzo dobrze i wiem ze nigdy nie jest z gorki...tylko pod ogromna goree ps. sama tez nie umiem odmawiac mezczyznam co nie znaczy ze zdradzam....

Gość hahaha hahaha hahaha
Nie umyłam rowu i poszłam do kościoła :P

I tak mi na mszy dawało z rowa, że aż ksiądz przy ołtarzu miał łzy w oczach :D

marny podszyw, nie dawało mi tak z rowa, nawet mama nie czuła a obok mnie siedziała :P

Gość huuuu huuuu haaaa
powąchałam jaja swojemu chłopakowi jak spał :D

Tłumaczą się tylko winni ćwoku 🖐️