Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

te verde

W czarnym na wesele?

Polecane posty

Czy waszym zdaniem można założyć na wesele sukienkę, formalnie czarną - choć z tą tkaniną na całkiem czarną nie wygląda, moim zdaniem. Jak sądzicie?

Gość tjaaaaaa.....
tak

Nie mam kremowych butów, i nie mogę kupić - nie stać mnie na kupowanie butów na jedną okazję, a kremowych bym nie nosiła. Ale dzięki za sugestie, i proszę o dalsze.

moja kolezanka starsza ode mnie 15 lat, wychodzila za maz kilkanascie lat temu, jest troszke ekstrawagancka osoba, na swoj slub zalozyla suknie z ciezkiego, ciemnozielonego materialu i ogromny kapelusz w tymze kolorze, wygladaja ciekawie i olsniewajaco wiec praktycznie na slub ubierasz to co chcesz, tylko w kosciele katolickim wypada isc do slubu w bialej sukni

To powiedzcie mi jeszcze, do jakiego typu figury taka sukienka waszym zdaniem pasuje, co poszerzy, co zwęzi, kto powinien unikać. Strasznie się waham.

Świnko, ale to nie moje wesele :D Ogólnie gdybym miała wychodzić za mąż, to też chętnie w czymś nietypowym - ale nie będę.

masz w tym wyjmowany pasek, daj z jasnej tkaniny, mniej kosztuje niz buty taki kawalek materiału, to buty zostaw czarne :)

Niezłe, Mawronko. Ale jaki kolor pasowałby do takiej błyszczącej czerni? Bo ja absolutnie żadnego nie widzę.

Ona_scorpiona_von_harpia - raczej z tymi kilogramami szału nie ma - przymierzałam, wprawdzie mały rozmiar, ale się zmieściła, i podkreślała lekko wystający brzuch. Boję się, że małym biustem i szerokimi biodrami będę wyglądać nieproporcjonalnie, mimo szerokich ramion nawet.

coś jasnego, to wpada w brąz to może ecru ? choc mi sie od razu wściekły róż nasunął, ale chyba to niedobrze :D

Gość a w czerwonym na pogrzeb
:-O

Mawronek, ja bym na róż poszła :D Tylko nie wiem, czy 'partner' by się zgodził - mnie tam i tak nikt nie zna.

a czemu by nie :D dobierz mu krawat i powiedz jak cudownie to by pasowało :D siła sugestii po prostu:classic_cool:

W różowym krawacie to ja bym go nie zniesła :) Wyobraziłam sobie teraz taki zestaw - różowy pasek, wściekły właśnie, z satyny, i opaska na włosy z tego samego. Ale chyba by mi brakowało odwagi, jeśli by przyszło co do czego.. :(

Gość 76232753
w pasmanteri kupisz tasmy roznej szerokosci za mniej niz 3zl za metr i doskonale zastapisz nia pasek. do czarnego pausje wiekszosc kolorow najlepiej wybierz taki jakie bedziesz miala dodatki kolor paznokci itp;)

Nie mówię o jakiś 120kg, tylko - 10 np. Sama nie byłam kiedyś szczupła i dobrze wyglądałam w takim fasonie. Skoro chodzi o ukrycie ud - będzie idealna, bo od pasa jest luźna :P Ale biodra może podkreślić :P

Ona_scorpiona_von_harpia Nie mówię o jakiś 120kg, tylko - 10 np. Sama nie byłam kiedyś szczupła i dobrze wyglądałam w takim fasonie. Skoro chodzi o ukrycie ud - będzie idealna, bo od pasa jest luźna Ale biodra może podkreśli fason fasonem, ale patrz na materiał

Noo, fiolet też dobry pomysł. A ja byłam w ogóle pewna, że mnie wyśmiejecie, że brzydka, czy cokolwiek...