Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się ale muszę

problem ze wzwodem a wytrysk

Polecane posty

Mężczyzna ma od kilku dni kompletny brak wzwodu i chce sie kochać, twierdzi że jest gotowy. Oczywiście odbycie stos. jest niemozliwe. Do wytrysku dochodzi poprzez staranie ręczne. Myślałam, że aby był wytrysk musi być wzwód?! Jesli posiadacie jakieś wiadomości na ten temat to prosze o podzielenie się nimi. Może ktoś tez mi coś poradzi!

Gość odpowiedź
1.jest zbyt stary i ma sucho w jądrach 2.jest starym koniobijcą i wymaga większego tarcia, a Ty masz za luźną waginę 3.jest chory, niedospany, niedożywiony, zestresowany 4. Ty go nie poniecasz, poniewasz masz nadwagę i na brzuchu zwały sadła. Musisz wiedzieć, że męski orgazm nieodłącznie związany jest z ejakulacją. Zatem poszukaj w Googlach "Fizjologia i filozofia seksu" a dowiesz się czegoś więcej. POwodzenia.

Gość ciąg dalszy
być może Twój facet ma początki impotencji. cyt. z www: .....Z ostatnich badań naukowych: impotencja jest reakcją obronną organizmu świadczącą o chorobie naczyń krwionośnych; ostrzega często przed zawałem i wylewem stwarzając alternatywę: wątpliwy seks i śmierć ew. kalectwo, albo życie z wątpliwym seksem i impotencja! Ani to, ani to nie jest rozwiązaniem! Implant ciała jamistego(odpowiedzialny za erekcję), ostatniej generacji, wszczepiony w prącie kosztuje >20tys. dolarów! a gdzie cena bólu, ryzyka, godności męskiej, nie mówiąc, że to >80tys.zł. lub 2 dobre samochody! Impotencja dotyczy też i kobiet, manifestuje się oziębłością płciową i brakiem orgazmu a po menopauzie często suchością pochwy. W myśl prawa biologicznego, że narząd nieużywany ulega atrofii (zanikowi) nie tylko tkankowej ale i funkcjonalnej, lub trening czyni mistrza bardzo wskazane, żeby mężczyźni podczas zabiegów higienicznych, wykorzystując śliskość mydła, masowali prącie(głównie żołądź, przy ściągniętym napletku) do niepełnego wzwodu,.....

Gość wstydze się ale muszę
Pominę pewne uwagi, bo zdjęcia i tak tu nie zamieszczę! No właśnie dziwne jest to, iż mimo braku wzwodu dochodzi do wytrysku! I to ,że problem pojawił sie praktycznie z dnia na dzień!

Gość ciąg dalszy
podejrzewam, że nie jest to wytrysk nasienia tylko wyciek rzeżączkowy z cewki moczowej. zatem wal do wenerologa, bo nie ma żartów.

Gość zrób mu loda
i posmakuj ową wydzielinę, jeśli będzie miała smak rozgniecionej lebiody, będzie to sperma, a jeśli smak zgniłych śledzi, to będzie chorobowy wyciek z cewki moczowej.

coś z Wami nie tak?

zrobiłam mu "loda", śmierdzi jak cholera, fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj I co dalej?

Gość daniel785
Też tak miałem, zacząłem brać jakiś czas temu Dr. Penigreat i mówię Ci, problemy ...jak "ręką" odjął... seks jest bezstresowy, przyjemny, tak jak powinno być. Zobacz sobie ofertę http://www.drpenigreat.pl/