Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhhdghd

DO KOCHANEK..jak wygladaja zony waszych kochankow?

Polecane posty

Gość gość
Kochanki nie kocha się tylko pieprzy i zazwyczaj są brzydsze i głupsze to pewne.

Gość gość
Nie mam pojęcia jak wygląda żona mojego kochanka i nawet nie chcę wiedzieć:)

Gość gość
hmm..całkiem ładna, chyba ładniejsza ode mnie

Gość gość
sporo kochanek tu siedzi

Gość gość
Jest starsza ode mnie ale bardzo przebojowa, dobrze ubrana, biega w tych swoich butkach każdego dnia innych i głośno opowiada i śmieje. Mysle ze on ja zdradza bo przy mnie czuje sie bardziej męsko. Ona go szkoli jak cholera a ten biega, podaje , otwiera drzwi . Jak to widzę to chętnie bym mu walnęła z liścia ale tak samo jak on uśmiecham sie do niej. Jak to sie wyda to bedzie sajgon bo ona bedzie w totalnym szoku -:)

Gość gość
Zona mojego kochanka a raczej byla zona jest ode mnie starsza 11 lat. Ja jestem szczupla wysoka i bardzo zadbana. Ona niska i dosyc szeroka i bez biustu. Ubiera sie tanio. Jeansy z bazaru i jakies tanie bluzki. Nie maluje sie wcale.Nie reguluje brwi nie nosi obcasow. Ma bardzo spalone sztywne wlosy do ramion. Gdy dowiedziala sie o mnie postanowila przefarbowac sie na blond. Teraz ma spalone zolte wlosy z odrostem ok 5 cm. Do tego ma bardzo meskie rysy twarzy i takie dziwne tiki robi rozne dziwne miny.

Gość gość
Byly kochanek. Jeden z trzech, historia dosyc dluga. Mlodszy ode mnie 3 lata, Jego zona mlodsza od niego 2 lata. Niska brunetka, zupelnie inny typ urody niz moj. Jestem blondynką z niebieskimi oczami, podobne do Jego oczu. Tez jestem szczupla ale chyba kilka cm wyższa od Niej. Wiedziala ze On ma kogos, ze to blondynka. W koncu sama się przefarbowala.

Gość gość
Zona mlodsza ode mnie o 4 lata,on mlodszy o 2. Ona brunetka szczupla,sniada karnacja,,ciemne oczy,krotkie wlosy,maly biust. Ladna,ale taki typ sportowy. Ja ,kompletne przeciwienstwo. Jasna blondynka,szare oczy ,wlosy do ramion,niewysoka i drobna z pokaznym biustem. Sukienki ,obcasy itd. Jestesmy razem 3,5 roku,ona nie wie.

Gość AluAl
Dowiedziala się kiedy postanowił od niej odejść,wcześniej nie wiedziała. To już była żona. Fizycznie mniej atrakcyjna ode mnie, niekoniecznie dbająca o siebie,wykształcona zdecydujecie gorzej. Taka trochę nudna kobieta.

Gość gość
AluAl znów majaczysz :D

Gość gość
Nie mam pojecia jak wyglada. Jestem pewna ze jest atrakcyjnai bardzo zadbana. Mniej wiecej w moim wieku. Moze rok czy dwa starsza. Ja jestem przecietnej urody... Takie nic specjalnego ale nie pasztet. Zreszta kochanek mowi wprost ze go krece bo jestem lekko stuknieta i bardzo bezposrednia. Wiem ze gdyby chodzilo o wyglad to by na mnie nie spojrzal. Kolezanki ktore wiedza ze sypiamy ze soba... Sa mocno zdziwione, bo on jest zadbany, przystojny i ma swietny charakter. Lubie to zdziwienie na ich twarzy ktore mowi "po co ty mu jestes potrzebna"

Gość gość
moi nie mieli żon, hahaha