Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kaja

Ja umre. MOja perzyjaciólka wyjezdza na zawsze..

Polecane posty

Gość jestem kaja

z Paulą znam się praktycznie od zawsze, od malutkiego dziecka. Całe zycie mieszkałysmy blisko siebie. Teraz mamy po 16 lat i jestesmy dla siebie jak siostry. Całe zycie razem, wspólne sprawy, problemy radości, tajemnice, co roku razem w ławce, zawsze w tej samej szkole.wspólne wyjazdy na wakacje. Pewnie sie teraz ze mnie śmiejecie ale piszę to i łzy lecą mi na klawiature, bo moja przyjaciółka musi się wyprowadzic na stałe. Jej tata dostał jakos lepszą oferte pracy i wyjeżdzaja do Londynu, już za 2 tygodnie. MIeszkanie już sprzedane, wszystko gotowe, tylko my nie ejstesmy na to gotowe i raczej nie będziemy. wiem ze przez ten wyjazd strace przyjaciólke jest mi tak cholernie smutno...

wiem ze pewnie cie to nie pocieszy, ale jest skype, gadu gadu, maile, i tanie linie lotnicze. nie musi to od razu oznaczać końca przyjaźni. przecież londyn nie jest tak daleko!

Gość jestem kaja
przyjaciółka. nikt mi nie odpisze?:(

Gość ja pierdykam
ja dodam, ze prawdziwa przyjazn nigdy sie nie konczy dacie rade! jestescie prawie dorosle, wiec swiat stoi przed Wami otworem! powodzenia!

Gość jestem kaja
wiem ze jest internet, telefony, ale to nie to samo. to nie bedzie to samo co rozmowa na zywo, czy wyjscie na spacer lody. ja chyba tego nie wytrzymam, jak ona wyjedzie to ja bede tu sama, całkowicie sama, nigdy nie miałysmy zadnych innych blizszych kolezanek.nie myslałam ze kiedys tak się stanie

Gość nie dramatyzuj ....miałyśmy to
samo ale już jako dorosła kobieta wyszłam za mąż ,moja przyjaciółka tez Rozjechałyśmy sie w różne strony swiata ...a teraz KAZDE wakacje spedzamy razem !!!Ona nawet kupiła mieszkanie w moim miejscu zamieszkania.:D Nie będzie tak żle 🖐️

Gość jestem kaja
to nie to samo. my mamy po 16 lat i jestesmy dla siebie najblizszymi osobami a musimy sie rozstać.