Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22 letni prawiczek

bycie prawiczkiem

Polecane posty

Gość 22 letni prawiczek

czy bycie w wieku 22 lat to dobry powód do samobójstwa ?

Gość oszalałeś to moze sie
zmienic w kazdej chwili a zycia nie przywrócisz!

Gość taki jeden chlopak..
Nie ma dobrego powodu do samobojstwa. Rzucila mnie osoba, ktora kochalem calym sercem, ale musze zyc. Czuje, ze musze po prostu. Ciezko mi czasem. Czasem sie pojawiaja gorzkie lzy i czarne mysli mowiace, ze nigdy nie znajde nikogo takiego kto by mnie przytulil w gorszej chwili mysli, ze bede sam zyl i sam umieral, ale tak naprawde, nie wiemy co przygotowalo dla nas zycie. Znajdziesz kogos mlody Jestes. Glowa do gory :)

Gość marta grzechu warta88
A zabij sie imitacjo faceta :p

Gość taki jeden chlopak...
Sami ma racje, ale lepiej do lozka skocz komus :)

Gość -sasanka
sami i marta- a gdyby faktycznie sie zabil to tez byscie sie cieszyły ?

Nie warto sie zabijac mowilem mu juz o tym wczesniej. Kazdy ma swoje problemy, ale nie wiadomo czy nie bedzie lepiej :) Ja staram sie wierzyc w to, ze kieds znajde duszy druga polowe, ktora mnie nie skrzywdzi.

Gość -sasanka
mój kolega z ogólniaka też mówił że sie zabije i też nikt mu nie wierzył pojutrze bedzie jego 3 rocznica śmierci :(

Sami, nie znasz go. Moj kolega jest psychologiem i mowil mi, ze czasem ludzie z naprawde pozornie blahyh powodow usiluja sobie krzywde zrobic. Powiedz mi czy wolalabys wysmiac kogos kto naprawde chce pomocy szukac czy pocieszyc kogos kto blefuje? Ja staram sie pomagac tym, ktorzy potrzebuja pomocy. Miluj blizniego swego jak siebie samego.

-sasanka Trzeba pomagac ludziom. Ciesze sie, ze dobrze do tego podchodzisz.

ech przestańcie sie wczuwać w kafe nie nie zrobi bo ktos ma to zrobić po prostu to zrobi a nawet jesli by to zrobił to nie dlatego ze ja mu kazałam tylko dlatego ze jest prawiczkiem

Gość Przystojniak Prawiczek4Life
Ale ja - Przystojniak Prawiczek4Life Chłopak Ślicznej Sami już prawiczkiem nie jestem 🌻

Nie masz pojecia sami jak wplywaja inni ludzie na deccyzje jeszcze innnych ludzi. Kolega duzo mi o tym opowiadal. Wiesz brak zrozumienia moze byc przyczyna samobojstwa. Ja sie nie wczuwam w kafe tylko w problem tego czlowieka.

Gość Śliczna Sami
Śliczna Sami Dziewczyna Przystojniaka Prawiczka4Life 🌻

Gość -sasanka
czasami widze jego matke na miescie, straszny widok. kobieta 45 lat a już połowe włosów ma siwych. po śmierci syna rzucila prace i wychodzi tylko na zakupy i na cmentarz :(

Gość *Sami* na chwilke
To ja, mam nawet swoj własny fanklub http://th.interia.pl/40,b7e0231351484846/250px-Neanderthaler-Woman.jpg ❤️

nie jestem niczyją dziewczyną ok drogi prawiczku nie skocz teraz,natomiast jeśli do 25 rolu zycia nie zaliczysz wtedy zrób to bo do związlu nie bedziesz sie nadawał:) moze byc taka pocieszka/.

-sasanka Bo stracila kogos kogo kochala najbardziej. Kogos komu poswiecila mase lat swojego zycia by to dziecko wychowac. Wpajala mu normy, starala sie by wyrosl na dobrego czzlowieka. Fakt straszne to jest. Nawet sobie, nie wyobrazam jak bym sie czul gdybym stracil dziecko (nie mam go, ale bardzo chcialbym miec) ciezko sobie wyobrazic takie nieszczescie. Ja sporo sie nasluchuje o tym bo jak mowilem mam kolege psychologa. On czasem juz tez, nie wyrabgia. Czasem historie ludzi naprawde straszne sa.

Sami, nie chce Cie oceniac, bo Cie nie znam, ale jak bys sie poczula gdybys za pare lat dowiedziala sie, ze Twoje dziecko sie zabilo? Oczywiscie, nie zycze Ci tego i mam szczera nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.

taki jeden nie ruszaja mnie Twoje teksty,a Ty co robisz? wszedłeś na topik chłopaka i smecisz o byłej lasce to ma go pocieszyć? a ta druga daje przykłady samobójców brawo dla WAS:P

Ja sie zajmuje prowadzeniem wlasnej firmy. Zreszta, nie smece tylko mowie, ze nie jest latwe zycie, ale trzeba sobie radzic, nie musza Cie ruszac moje teksty. Ty masz pewnie bardzo szczesliwe zycie. Od rana do wieczora na forum. Przyklady samobojstw? Kazdy jakies zna.

Gość -sasanka
"powiadam skocz nie mecz juz ręki " brawa dla Ciebie

ostatnia rada jesli wchodzisz na taki top i chcesz jakos tam pomóc to zadawaj pytania --jak najwiecej,nie pisz o sobie ,o kimś tylko pytaj pod wpływem rozmowy byc moze zapomni o celu topiku pozdr ;)

Gość Sami na chwilke

Sami, on zapytal, a ja odpowiedzialem :) wiecej sie, nie odezwal. Rowniez pozdrawiam.