Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 248971

Dlaczego kobiety wola zajetych mężczyzn?

Polecane posty

Gość 248971
chcialabym pogadac z takimi wprost bo na forum sa madre ale jak przychodzi co do czego to slowa nie wykrztusza

Gość Ależ dyskutujemy
he, nie ma to jak żałosnie oskarżac kogos kto osmieli sie miec inne zdanie od autorki i jej podobnych o to, że sam sie tak zachowuje. I jakie "argumenty" jeszcze wymyslicie?

ja tam przeczytałam twoje wypociny:O Nie ma sie czym chwalić, zdradził cę bo albo byłaś wkurwiająca( w co uwierze), fatalna w łóżku (może stąd ta frustracja i wieczne widmo zagrożenia:P)albo facet był kretynem. I co teraz chcesz zrobic? Oczywiscie zamiast życ dalej ty bedziesz robiła z siebie idiotke bo czujesz żal że cie zdradził

Gość 248971
a ty ewelina ewa to dwie pochwy masz ze masz 2 imiona:)

Gość Ależ dyskutujemy
nigdy nikogo nie zdradziłam, żadnej faceta nie odbiłam wiec jak najbardziej mam moralne prawo stwierdzić, że autorka zachowuje się bardzo niedojrzale...już nie wspomnę o jej frustracjach.

Gość z taką histeryczką
i frustratką to żaden dłuzej nie wytrzyma.

to już napiszę, nie jestem odbijająca:O ja mam faceta i nie węsze wokół niego szukając jakiś dziewczyn. Jak mnie zdradzi to bedzie to tylko JEGO wina a nie panienki co lazła do niego, on jest w związku to on ma o tym pamietać a nie obcca dziewczyna

Gość 248971
nie znasz zycia kobieto

a ty ewelina ewa to dwie pochwy masz ze masz 2 imiona jak w łóżku jesteś taka sama jak w żartach to już wiemy dlaczego cie zdradził.

Gość kazdy saadzi po sobie

Gość No tak bo życie
to zna ten, ktoremu zostana doprawione rogi, prawda autorko?:D

Gość 248971
ewelina ewa stefan czy jak ci tam ile masz lat

Gość O patrzta
jaka wielce doswiadczona przez życie autorka. :D:D:D

nie no ty znasz życie na pewno:) knując intrygi jak w debilnych serialikach:D Dziewczyno przestan wyzywac kobiety bo to facet ma obowiązek nie zdradzać cie chocby mu tabuny bab nago tanczyły

Gość 248971
nigdy nie osadzaj zanim nie poznasz wiekszosc lasek poprostu musi se pogadac i tyle

Gość Ależ dyskutujemy
no cóż...skoro to że nie zdradziłam ani nie odbiłam bo posiadam jakiś kręgosłup moralny świadczy o tym, że nie znam życia to może tak zostać.

idiotyczna teoria, facet Cię nie kochał skoro wręcz przy tobie flirtował z inną, a kobiety nie wolą zajętych, tu chodzi o to "zakazane coś", lepiej smakuje

Gość 248971
tak macie racje jak do tego doszlyscie

Gość maaaam
EwelinaEwa ma racje. Dokop facetowi, bo to on powienien byc wobec ciebie lojalny, a nie kobiecie!

Gość 248971
jeszcze ktoras chce zacwaniakowac,przyjdzie i na was czas wtedy sobie przypomnicie a wiekszosc nawet nie wie ze jej grzeczny radzio spi z kolezanka z pracy>>

Gość 248971
chce mu dokopac al e widzisz jak juz mnie obrzucaly g...

jeszcze ktoras chce zacwaniakowac,przyjdzie i na was czas wtedy sobie przypomnicie a wiekszosc nawet nie wie ze jej grzeczny radzio spi z kolezanka z pracy :D ale ty jesteś rąbnieta. po co ludzi prowokujesz? Jaki czas na nas przyjdzie? Nie każdy jest jędzą w dodatku beznadziejną w łóżku:P więc nie dostąpimy tego zaszczytu i być może nie znajdziemy się na twoim miejscu. To, że twój facet spał z inną nie jest chyba wyznacznikiem tego, że mój też tak zrobi.

Gość maaaam
Dziewczyny protestowaly, bo sie czepiasz kobiet, a nie facetow. Co za roznica, czy facet zdradzi z kobieta X, Y, czy Z? Wazne jest, ze to on zdradzi, to on zawiodl twoje zaufanie, on sprawil, ze cierpisz. I tylko z nim powinnas - jezeli masz taka potrzebe - wyrownac rachunki. Ja osobiscie jestem przeciwna wszelkim zemstom. Uwazam, ze to wykancza przede wszystkim osobe, ktora ja planuje. A po co wykanczac sama siebie? Przemys jeszcze raz, czy warto.

Twoja flustracja bije po oczach kochana, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, może nas też spotka taka sytuacja, może nie, a Ty zamiast drażnić ludzi na kafe idź na spacer

Gość patrzcie jaka miła
sympatyczna autorka, zyczy innym by dośwadczyły tego co ona.

maaaam - o to chodzi :), tylko siebie zmęczysz i ośmieszysz

Gość a kto tu cwaniakuje
według ciebie cwaniactwem jest wszystko to co nie jest powiedziane po twojej myśli?

Gość 248971
brak zrozumienia z obu stron powoduje konflikt

Gość bardzo często dochodzi do
flirtow i niczego innego. Dlaczego, bo każdy chce sie upewnić, że jeszcze może sie podobać. Ja też często fpirtuje, ale nigdy nie zdradziłam i nie zdradzę..... .

Gość 248971
jak ktos tego nie przeszedl to po co sie wypowiada co wy macie po16 lat?????