Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniosa

zazdrosny facet

Polecane posty

Gość miniosa

hmm.. wychodze dzis z siostra mojego chlopaaka do klubu, troche potanczyc i wyszalec! od dawna nigdzie nie bylam, bo nie bardzo mialam ochote, wiadomo jak sie zacznie to sie wtedy chce isc jeszcze raz! ale tu pojawia sie problem, bo moj facet jest na tyle zazdrosny, ze nie chce zebym gdzies wyszla, bo on nie chce isc, mowi, ze jest juz nieco za stary na to i nie odpowiada mu muzyka w klubach! co robic, jego siostra jest moja przyjaciolka i idze ze swoim chloapkiem, a mi bardzo zalezy zeby gdzies wyjsc chociaz na 2 godzinki.. czy to tak wiele? czemu facet nie moze tego zrozumiec! nie chce byc trzecim kolem u wozu... to głupie miec faceta od paru lat, a on nie chce mi towazyszyc w jednym wieczorze? oczywiscie, zebym tylko nie poszla, oferuje mi wyjscie to do kina to do restauracji, aja chce tanczyc... odprezyc sie! jemu sie wydaje, ze zaraz jakis facet sie kolo mnie zakreci... to opsesja! poradźcie cos!!!

Gość zestresowany joe
na 2 godzinki to idź na mecz

Gość miniosa
ja mam 23 a on 27 lat... to czas na szalenstwa!!!! i wlasnie tu problem nie wiem czemu nie chce isc... wykreca sie to muzyka to kasa... itd ja i tak pojde, ale jutro bedzie "cicha niedziela"

zabierz jeszcze jakąś koleżankę żeby nie czuć się jak piąte koło, chyba, że siostra twojego chłopaka i jej chłopak są tacy że nie pozwolą odczuć Ci, ze jesteś tym kołem:) A chłopakowi postaw sprawę jasno, masz ochotę potańczyć a jeśli On nie to idziesz z koleżankami, kochasz Go i nie szukasz nikogo innego bo jesteś z Nim, Jeśli Ci ufa zrozumie.

Gość miniosa
na codzien spedzamy bardzo duzo czasu ze soba, mieszkamy razem od 2 lat! jest cudownie, w soboty spotykamy sie ze znajomymi, ale to glownie domowki, albo jezdzimy pozwiedzac okolice.. bo mieszkam w UK.. no i troche mi sie juz to nudzi i chce wyjsc troche do ludzi!

27 lat to jeszcze nie stary na takie imprezy, a ty młodziutka jestes, chcesz juz zycie zakonczyc? a pozniej załowac ze si nie bawiłas?? twoj wybor

Gość miniosa
tez mu to mowilam, bo nie chce zalowac, ze sie nie bawilam.... on juz najchetniej chcialby miec dzieci... ja tez tego pragne, ale cholera to jeden wieczor, no i co z tego, ze moze byc nastepny...

Gość dsfsfsf
Może nie lubi klubów, imprez? Dla mnie to tez głupota i tańczyć nie lubię, co ja jakaś małpa jestem?

ale tu pojawia sie problem, bo moj facet jest na tyle zazdrosny, ze nie chce zebym gdzies wyszla, bo on nie chce isc, mowi, ze jest juz nieco za stary na to i nie odpowiada mu muzyka w klubach! Myśle, że tak naprawdę jest leniwy.:)

Gość miniosa
dopuki robie cos w domu, albo robimy cos razem jest wspaniale... on naprawde ma problem z zaufaniem do mnie gdy jestem daleko! nawet w miescie na babskich zakupach, chce wiedziec gdzie bylam, co robilam z kim... to kontrolowanie.. jest jeszcze kilka przykladow... Dziekuje Wam chyba przestalo chodzic juz tylko o jedna impreze, ale napewno od niej sie wszystko zaczelo!

Gość ndjghgg
Mój facet ma jeszcze gorzej. Jego skreca na sama mysl, ze ktos na mnie spojrzy i uzna mnie za ładna...