Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość je45eqqq

Mam 20 lat i jestem w ciąży

Polecane posty

Gość je45eqqq

Rodzice przez ostatni miesiąc zmuszali mnie do aborcji :( teraz jestem w 8 mscu i zmuszają mnie bym po urodzeniu oddała dziecko do adopcji :(

Gość a co z ojcem dziecka
?

Gość abc 8754087633
to jest Twoje dziecko i lepiej go nie oddawaj, zaprzyj się i nie usuwaj, wychowaj, bedzie ciezko za pewne ale nie bedziesz miala rysy na psychice do konca zycia ze stracilas dziecko przez rodzicow. trzymaj sie !

Gość je45eqqq
Ojciec dziecka zostawił mnie i chce bym podpisała mu świstek polegający na tym że zapłaci mi, będzie płacił alimenty w zamian za to nigdy nie uzna tego dziecka :( Rodzice powiedzieli mi że albo oddam dzieck albo się wyprowadze z domu :(

Gość je45eqqq
Napisałam że jestem w 8 miesiącu ciąży, przez 3 miesiąc gdy rodzice usłyszeli o ciąży chcieli bym usuneła. Teraz nalegają bym oddała dziecko, grożą mi że nie bede miała gdzie mieszkac :(

Gość hjhkdhsdhds
dziewczyno, ogarnij sie! 20 lat to nie jest koniec swiata i kobiety rodza dzieci w tym wieku. Nie masz tez 12 lat zeby rodzice sterowali tobą w ten sposob! Nie chcą Cię... trudno... Ja bym odeszła i oddała wszystko co mam.. Poszlabym do domu samotnej matki. Wszystko bym zrobila aby pozostac ze swoim dzieckiem.

Gość masz jakiś zawód
?

je45eqqq -> trzeba było myśleć zanim się wskoczyło do łóżka z przypadkowym facetem.... teraz ponosisz tylko tego konsekwencje

Gość je45eqqq
Zawód mam technik ekonomik, rodzica na mnie naciskają , ojciec dziecka powiedział że jakoś mnie zabezpieczy byle bym tylko nie chciała by uznał go :( Moje dziecko bedzie wychowywało się bez ojca i ja sama do tego doprowadziłam a rodzice ciągle mówią mi że zmarnuje sobie życie, zostawiając dziecko przy sobie

Gość je45eqqq
To nie był przypadkowy facet , tylko człowiek którego kochałam i nadal kocham :(

Gość co jak co ale rodziców masz po
jebanych urodź dziecko i napewno sobie poradzisz a na rodziców się wypnij! ;) zrobisz im to samo gdy bede potrzebowali Twojej pomocy ;)

je45eqqq -> i co myślałaś ze go złapiesz na dziecko? to najgorszy sposób aby zatrzymać przy sobie faceta a poza tym zastanów się czy go kochasz czy jesteś tylko zauroczona

Gość je45eqqq
Wcale tak o nim nie myślałam, kocha go i nigdy nie przeszło mi przez myśl by łapac kogoś na dziecko jak napisałaś :(

Gość no kurcze
pewnie zobacza wnuka i sami bede chcieli Ci pomoc!!! daj im troche czasu :)

Gość je45eqqq
Nie beda chcieli, oni mnie już nienawidzą za krzywde jaką im prawdopodobnie wyrządziłam :( tak twierdzą

Gość no to ich olej
Dziecko powinno byc dla Ciebie najważniejsze a nie rodzice głupia kretynko, bez nich sobie poradzisz. Wiele kobiet samotnie wychowuje dzieci i daje rade. 20 lat w końcu to nie 15 :O :O :O

Gość je45eqqq
Ani rady ani wsparcia tu nie dostane, widocznie źle trafiłam :(

Są jeszcze domy samotnej matki, moja maa także została wyrzucona z domu... i sobie świetnie poradziła. Pomocy nie miała od nikogo. Głowa do góry

ale znowu niektórzy się mądrzą. Tak niech się usamodzielni pytanie tylko jak? Znajdzie się bez dachu nad głową, bez pracy (kto przyjmie ciężarną?) i z malutkim dzieckiem. Co po niektórzy to naprawdę są tępi tylko pisać umieją i doradzać nierealne rzeczy. Autorko porozmawiaj jeszcze raz na spokojnie z mamą lub tatą (z tym z kim masz lepszy kontakt). Powiedz o tym, ze chcesz zatrzymać dziecko. Tu nie ma innego wyjsia tylko romowa ci pozostaje.

Gość koo.la
nie ma co sie użalać nad sobą ani szukać żadnych rad dużo czasu Ci nie zostało zeby dorosnąć, ja bym nie patrzała na rodziców i sprobowala uporzadkowac swoje zycie facet powiedział ci ze co pomoze to zadzwon i powiedz ze musisz wynajac mieszkanie zobaczysz czy mozesz na niego liczyc, a jesli chodzi o rodzicow to jak zobacza wnuka/wnuczke napewno zmiekna

Gość je45eqqq
Rozmawiałam, oni powiedzieli że ich to nie obchodzi albo zostawie dziecko albo wynosze się z domu :(

EwelinaEwa- ona sobie sama takie życie wybrała. Nie jest mi nawet jej żal, tylko tego małego, niewinnego dziecka. Jak się robi to z byle kim i to jeszcze BEZ ZABEZPIECZEŃ to w wieku 20 lat zna się chyba konsekwencje i wie się, że dzieci bocian nie przynosi.

Gość puknij się w łeb
kochasz takiego drania co nie chce swojego dziecka?

Przeciętny ty też się nie mądrzyj:P ja miałam dziecko w wieku 17 lat i nie dośc, że się zabezpieczylam to jeszcze nie mogłam usunąć a więc zostałam skazana na bycie matką a jakoś skonczyłam szkołe, ciągne dwa kierunki i ułożyłam sobie życie. Ale do tego potrzeba rodziców dlatego autorka powinna z nimi porozmawiać

Gość je45eqqq
Licze na to że on po urodzeniu dziecka się zmieni i sam ze chce go uznac :( jedyne co mi proponuje tylko to pieniądze by móc uniknąc kontaktów z nim :(

Gość do EwelinaEwa
dlaczego nie mogłaś usunąć?

Przez 3 miesiące ciąży miałam normalne miesiączki, potem przestałam miesiączkować wiadomo źle się czułam. poszłam do lekarza i mi powiedział że jestem w połowie 4 miesiące więc nie mogłam, ale nie żałuje:P