Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penisss

Madonna obraża uczucia katolików !

Polecane posty

Gość szooooooooooooooooooook
w Polsce nie ma gwiazd

Gość Biedronka w kropeczki
gwiazyd moze sa ale na niebie :) a Madonna to kurewka i na tym jeszcze robi niezla kase nawet Elton John wysmiewal sie z niej ze nie dobrego glosu szokuje tylko tym ze np. obraza katolikow :( i to ma byc gwiazda

Gość śmiac mi sie chce
z tych wszystkich katoli. koncert się już skończył, skandalu nie było więc po co robic wielkie halo? przyjechała, zaśpiewała i pojedzie a katole dalej bedą zionąc nienawiścią :O niektórzy to uduszą się własnym jadem:O

Gość Biedronka w kropeczki
nie boj sie nikt sie niczym nie udusi a jad to od ciebie bije na kilometr :(

Gwiazda to ktoś bardzo znany. I jest faktem , że ona jest jedną z największych gwiazd na świecie. Czy to się komu podoba czy nie - ja w ogóle nie lubie muzyki pop - tak na marginesie. Jak jesteście tacy mądrzy, no to wydajcie płytę, zaróbcie miliony dolarów, na pewno macie lepszy głos od niej....

zyjemy w wolnym karju mamy wolnosc slowa. Madoonna nie jest gwiazda. Poprostu robi takie show ktore kreci ludzi a przy tym drwi sobie z Boga i tyle .

A może to kościół sobie drwi z Boga? Kto ma monopol na symbol krzyża? Księża? Podobno wszyscy ludzie tworzą kosćiół.

Gość śmiac mi się chce
Biedronka-- daleko mi do jadu, czy ja Ci powiedziałam abyś nie szła dziś do koscioła, abyś się nie modliła? Nieee, więc żyj i daj życ innym... częsc osób była w kościele, częsc na koncercie i czy w związku z tym coś Ci się stało? Z tego co mi wiadomo Polska nie jest krajem wyznaniowym :) ale zawsze znajdą się ci co tak uważają i ujadają na maxa :O

może i kościół drwi z Boga tego to nie wiem.Czy normalny człowiek wskakuje na krzyz i wisi na nim. Nie wiem co chce przez to Madonna pokazac moze to zeby ludzie odwrocili sie od Boga ale to kazdego idywidualna sprawa.

kazdy czlowiek ma prawo do swoich pogladow. Ja sznuje wasz poglad i nie mam zamiaru sie tutaj kółcic.

Może normalny - nie. Ale artyści są zawsze szurnięci, inaczej nie byliby artystami. No i do dzisiaj są np. osoby, które dają się ukrzyżowac - jest to popularne we Włoszech.... Robi się to w Wielki Piątek - naśladują Chrystusa, były przypadki zgonów, widziałam o nich film... Nie wiem, czy tego już nie zakazano....

"Nie wiem co chce przez to Madonna pokazac moze to zeby ludzie odwrocili sie od Boga " No właśnie, dokładnie, skąd ta interpretacja? Może chce aby ludzie się nie odwracali? A może krzyż nie symbolizuje Chrystusa tylko pierwszych chrześcijan, co na nim umierali, albo osoby co umierały przed Chrystusem, a może......

ona dzięki swoim zachowaniem utrzymuje sie w show bizsnesie.Sama muzyka nie przyniosłaby tyle kasy jaka teraz posiada.

Gość lalakskslala
ciekawe co odwaliła w Polsce ja bym sie zemscila na jej miejcu:classic_cool:

Gość asdas
Typowy katolik made in Poland: - burzy się choć nie wie dokładnie o co chodzi, ale ksiądz na ambonie... - ma w d... kościół, chodzi od święta, no może czasami w niedzielę - przejście w sukni to punkt kulminacyjny wiary - krzyczy na niekatolików a sama/sam używa antykoncepcji/pije/pali - jest nietolerancyjny w imię swojego rzekomego boga - przepojony nienawiścią do wszystkiego co jest odrobinę lepsze/inne/ładniejsze/bardziej eleganckie - wybiera z wiary to co wygodne w danej chwili - kombinujący na prawo i lewo - kradnie w zakładach pracy, używa pirackich programów/ściąga muzę, zamiast pracować siedzi na sieci, oszukuje urząd skarbowy i wszelki inny urząd - ma w d.... innych ludzi - "bliźnich" - płacze po JP II, nazywa się pokoleniem, ale tak naprawdę to żaden nie potrafi powiedzieć o co temu JP II chodziło. A bo to takie miłe i przyjemne... - to najbardziej zakłamana, przepełniona hipokryzją część społeczeństwa... I TO JEST WŁANIE POLSKI KATOLIK

i masz racje. sa ludzie ktorzy uwazaja ze Madonna jest super a ja tak nie uwazam.ja inaczej obrazuje sobie wiare katolicka.

Gość asdas
nie lubię madonny, i mam gdzieś jej koncert. Patrzę tylko na tych sekciarzy katolików i po prostu krew mi wrze... Naprawdę mam sporą grupę znajomych, jeździłam po świecie, ale tak zakłamanych hipokrtów jak polscy katolicy - nie widziałam nigdzie indziej.

ja do tej grupy nie na leze. wyrazam swoj poglad i tyle.

Gość ja pierdacze
ale sie uwzieli na kobite, tyle topikow :D a ona faktycznie, cale ostanie 10 lat myslala i myslala jakby tu obrazic polskich katolikow ... i wpadla w koncu na ten genialny pomysl, zeby im obrazoburczo zaspiewac koncert w samo swieto maryjne :D dlugo sie trudzila, ale wysilek nie poszedl na marne :D oj wy ludziska rozumu nie macie, no tak jakby madonna nie miala o czym myslec, tylko jakby tu poobrazac obrazalskich katoli made in poland :D

Gość taki wredny zawód - madonna
Przyjechała, zawyła, poskakała, nawet nie zabisowała - zarobiła 8000000 euro i pojechała. To profesjonalistka od zarabiania na frajerach. Ma wszystkich gdzieś - taka to profesja.

Gość terminator madonna
czy maszyna do zarabiania pieniędzy może kogoś obrazić?