Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuiuiuuiuy

Czy jest tu ktoś z Otwocka? OPUSzCZONY SZPITAL

Polecane posty

Gość iuiuiuuiuy

jw

Gość Artefakt_Diabła
i co z tym szpitalem

Gość ggggh
Jestem ciekawa jego historii, w jakich latach był wybudowany i kiedy zakończył "działalność" Znalazłam taki wpis na forum, który mnie zaciekawił: "Witam Szanownych Gronowiczów, Dotarliśmy i wróciliśmy :) oczywiście nocką. Dom w Starej Miłosnej był na rozgrzewkę, zdobyty tym razem w pięcioosobowym składzie. Nie spotkaliśmy tego kogoś/czegoś co spłoszyło nas ostatnim razem. Dom całkiem miły do zwiedzana, niestety mało ciekawych reliktów. Finalnie - lokalizacja rozpoznana. No to teraz Otwock. Więc.. Otwock RULEZ! Dotarliśmy (na czuja) najpierw do “Budynku B”, najwyraźniej opuszczony oddział jakiegoś szpitala. Dość dobrze zamknięty więc wejście grozi włamaniem; ) Zwiedziliśmy natomiast infrastrukturę otaczającą budynek. Kilka otwartych obiektów całkiem ciekawe, niestety zupełnie puste. Tutaj podziękowania dla miejscowych, którzy poprowadzili nas autem (WOT 19…) do innego, o wiele lepszego kompleksu. Zwiedziliśmy oddziały 5 i 6, jak się okazało dziecięce. Cieknąca woda, porozrzucane buciki, zeszyty szkolne, listy, leki, jednym słowem – niezły klimat. Mamy dwa zeszyty od Religii i Polaka jakiegoś Wojtusia."

Gość jhgjhhjgj
up