Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bez szkoły

bez szkoły!

Polecane posty

Gość jestem bez szkoły

Mam 25 lat i mam tylko skończone 7klas podstawówki,chcę dalej się uczyć,ale nie wiem gdzie?!Jest mi strasznie wstyd i nie wiem co mam dalej zrobić ze swoim życiem:*(

Gość Artefakt_Diabła
a mi sie podoba to ze chcesz sie uczyc.na pewno tam gdzie mieszkasz jest taka mozliwosc,jakies cku lub inne szkoly dla doroslych.trzymam kciuki!

Gość bez szkoły
tak chcę,musiałam przerwać naukę przez sprawy rodzinne a teraz to nie wiem co robić:(ani poznać chłopaka ani do pracy lepszej,no nic

Gość bez szkoły
a co to takiego?to MZO

Gość Artefakt_Diabła
coz...zycie czasem zmusza do rezygnacji z naszych planow.mam nadzieje ze nie stracisz zapalu.masz neta,to poszukaj.na pewno jest taka mozliwosc.i na pewno nie rezygnuj z tego!ja podziwiam ludzi ktorzy maja ambicje i daza do celu.aha i nie sluchaj kretynow he he

Gość Artefakt_Diabła
jakies miejskie zaklady oczyszczania ...

Gość gdzie mieszkasz
i rozumiem, że nie masz wykształcenia podstawowego?

Przecież są szkoły dla dorosłych. Spróbuj jeśli nie u Ciebie to w jakiejś najbliższej większej miejscowości. Na pewno będzie taka możliwość. Sama już teraz wiesz że na pewno warto się uczyć. Lepsze wykształcenie = lepsza praca.

Gość bez szkoły
cóż dzwoniłam do kuratorium w moim mieście i powiedzieli,że nigdzie nie mogę podjąć nauki,bo do gimnazjum dla dorosłych jestem za stara a do wieczorówki brakuje jednej klasy:*(

Na naukę nigdy nie jest za późno :) Od września do szkoły marsz - poczytaj sobie np na stronie - www.profesja.edu.pl , a jesli nie tam to zapewne dadzą Ci namiary na inne szkoły dla dorosłych. Masz jeszcze sporo czasu :) powodzenia życzę

Gość bez szkoły
jestem z Gorzowa wlkp

Gość Artefakt_Diabła
hmmm dziwna sytuacja...moze opieprz tych w kuratorium,to straszne obiboki sa i moze nie chce im sie po prostu...

Gość bez szkoły
wiem,że takie szkoły pewnie istnieją,ale po pierwsze są płatne,a ja nie mogę na nikogo liczyć:(mieszkam sama a do tego szukam pracy:*(a wiadomo bez szkoły jak jest...nawet chłopak wstyd poznać,bo jak to?taka bez szkoły bez wykształcenia jesteś?

Gość bez szkoły
krokodylowy-w tym wieku nie takie rzeczy się zdarzają!

Gość Artefakt_Diabła
krokodylowy szuka zaczepki he he sluchaj,jesli jestes fajna dziewczyna to co za problem poznac faceta?wyksztalcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencja,ten kto madry to wie.a z tego co mi wiadomo takie szkoly nie sa drogie

Nie dzwoń tam tylko idź osobiście. Inaczej się rozmawia niż przez telefon. Nie daj się zbyć byle jakiej urzędniczce. Musi być możliwość dokształcenia, choćbyś miała w jakiś sposób dorobić tą jedną brakującą klasę. Komuś kto by powiedział ze jesteś za stara na naukę to najlepiej powiedzieć że sam jest niedouczony. W Kuratorium to jeśli chodzi o urzędniczki rozmawiaj "z głową a nie z ogonem". Myślę ze rozumiesz co chcę przez to powiedzieć.

Gość bez szkoły
tak,pewnie nie są drogie,ale ja wynajmuję pokój i jak bym jeszcze miała płacić za szkołę,to nie wiem jak bym dała radę hehe.Jestem ładną dziewczyną i jak dałam ogłoszenie na jednym portalu,to było bardzo tłoczno hehe,ale ja nigdy nie miałam odwagi się spotkać:*(W ogóle moje życie jest takie do d**y,czasami sobie myślę,że po co to wszystko...po co się starać?!

Gość blackcat
są darmowe szkoły uzupełniające dla dorosłych - poszukaj na necie albo zapytaj sie w UP

Gość Artefakt_Diabła
nie boj sie i sie spotkaj.ja tak mojego poznalam chociaz tez mi niczego nie brakuje.z mojej strony to byl zwykly przypadek,nuda.ale on strasznie nalegal na spotkanie i sie dalam namowic.i juz 2 latka tak zlecialy hehe...ale oczywiscie badz ostrozna

Gość bez szkoły
dzięki Wam,że mi odpowiadacie,a nie dokuczacie,tak jak jest to w zwyczaju na kafe...

Gość bez szkoły
kurczę,tylko widzicie,brak mi tej jednej klasy:*(a do gimnazjum za stara dupa jestem...,ale może przejdę się tam do kuratorium,może coś mi doradzą:*) Co do randek,to o czym ja mam z nimi rozmawiać?w ogóle moje życie jest straszne i chciałabym o tym co było zapomnieć,niestety tego się nie da zrobić ot tak

Gość Artefakt_Diabła
koniecznie sie do nich przejdz. o czym rozmawiac?o wszystkim i o niczym.jak trafisz na osobe z tych samych klimatow co ty tematy znajda sie same.

Gość bez szkoły
z moich klimatów,to raczej nie mam szans poznać...:*(

Gość bez szkoły
krokodylowy-a skąd wiesz,że nie bzykałeś?sprawdzasz najpierw świadectwa a potem do łóżka?