Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaaPPPPPPp

czy studia na kierunku resocjalizacja to dobra sprawa ???

Polecane posty

Gość kaskaaaPPPPPPp

Gość Artefakt_Diabła
ja obecnie studiuje.zalezy co chcesz po tym robic...

Gość kaskaaaPPPPPPp
i nie 2wiem czy sie nie przeniesc na inny kierunek

Gość misieksraczyk
Widac dziewczyno że jestes jeszcze młoda i głupia:D Nie masz pojecia w co sie pakujesz, nogi pod Tobą zmiękną kiedy pierwszy raz pójdziesz do więzienia chociażby z głupia ankietą. Nie ma przyszłosci w tym zawodzie dla kobiet, zwłaszcza dla naiwnych gęsi które jeszcze nie zaczęły studiów a twierdzą że chcą pracowac w więzieniu:D

Gość misieksraczyk
Naprawdę mi Ciebie żal bo Twoja głupota bije na kilometr... po resocjalizacji po pierwsze nie znajdziesz pracy, po drugie to nudne i nieciekawe studia które niczego konkretnego Cię nie nauczą, a po trzecie juz widzę jak odbywasz praktykę w zakładzie wychowawczym:D

Gość lilik
powiem tak mialam ta nieprzyjemnosc odwiedzac mojego tate w wiezieniu jak nie jestes silna psychicznie to sobie daruj oni musza czuc respekt, jak chcesz ich resocjalizowac jak nie beda cie szanowac bo jestes slaba?

Gość kaskaaaPPPPPPp
po pierwsze to mnie ie znasz wiec nie wypowiadaj sie na moj temat ! widac jak ty sie znasz na ludziach impertynencie skoro tak sie na czyjs temat wypowiadasz

Gość sisisisi
przypomnij sobie ta sytuacje opisywana w mediach kiedy facetowi uczniowuie jakiejs szkoly zalozyli kosz na glowe i pomnoz razy 100 powodzenia

Gość Artefakt_Diabła
studia srednio ciekawe ale mozna sie wiele nauczyc.kurator to zdecydowanie lepszy wybor.prace w wiezieniu odradzam

Gość misieksraczyk
Droga Kasiu, ja nie musze Cię znać wystarczy ze ja skończyłem pedagogikę ze specjalnością resocjalizacja:D Wiem że to o czym piszesz to naiwne marzenia dziewczyny, która szuka swojej drogi w życiu. Więc napisze inaczej, jesli dasz jeszcze rade to zmień ten kierunek

Gość gwiazdka_23
Nie, to nie jest dobry wybór. Nikłe szanse na pracę - porównywalnie z pedagogiką. Nie wypowidam się merytorycznie bo nie mam pojęcia czego tam uczą, ale dwoje moich znajomych (i z tego co mówią również ich znajomi) nie mogą znaleźć pracy w zawodzie w stolicy jednego z województw. Pozostaje im wybór pomiędzy ofertą na sprzedawcę w sklepie z dżinsami a przedstawicielem handlowym. Studia w kierunku resocjalizacji raczej zbędne.

Gość misieksraczyk
To wszystko ci tutaj ludzie piszą to świeta prawda, ja miałem tyle wyobraźni że zrobiłęm w międzyczasie drugi kierunek, bo inaczej myłbym gary w irlandii. To jest zawód bez perspektyw, nie daje satysfakcji i naprawde dołuje zresztą rany,,, jesli chcesz to Ci opowiem

Gość kaskaaaPPPPPPp
zastanawiam sie nad zmaina kierunku na filologie rosyjska

Gość kaskaaaPPPPPPp
ale sama juz nie wiem :/ misiek to opowiedz co nieco

Gość misieksraczyk
To się nie zastanawiaj tylko to zrób jak najpredzej. Wiesz ja po drugim roku wiedziałem jeszcze przed praktykami ze ten kierunek to gówno wielkie i zacząłem studia na akademii rolniczej. Ciesze sie ze mi wtedy odwagi i sił starczyło, bo dzis byłbym goły i wesoły:D

Gość kaskaaaPPPPPPp
ale to studiowales dwa na raz kierunki czy reso rzuciles w pore ??

Gość misieksraczyk
Jesli chcesz po podaj maila wyśle Ci numer GG chetnie powiem Ci dlaczego nie powinnas studiowac tego badziewia:D

Gość misieksraczyk
studiowałem dwa kierunki, skończyłem tą pedagogike

Gość kaskaaaPPPPPPp
ok kamilsnk@interia.pl

Gość kaskaaaPPPPPPp
przepraszam tam jest blad kamilsnk@interia.eu

Gość misieksraczyk
wysłąłem wiec jakby co to służe pomocą

Gość Grzegorz0711
Witam skoro już temat jest związany z pedagogiką, czy ktoś byłby w stanie mi pomóc. Mam taki temat "Współczesny system resocjalizacji w Polsce" i za cholere nic nie mogę znaleźć. Są różne info w necie, książkach i już się pogubiłem chodzi mi tylko o naprowadzenie na temat. Dziękuje za odp

Gość gość
Bardzo dobry kierunek studiów, jeżeli czujesz pasję do resocjalizacji! :) Dużo informacji o tym kierunku znajdziesz na http://study4u.eu/pl/