Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksinka26

Do kiedy przydaje sie krzesełko do karmienia?

Polecane posty

Gość roksinka26

Mamy takie plastikowe i żałuję, że nie kupiłam drewnianego rozkładanego na krzesełko i stoliczek. Chce je sprzedać i kupic albo te drewniane albo zestaw krzesełko+stoliczek takie z ikei. Mała nie ma gdzie np. rysować kredkami, córa ma 1,5 roku. Nie mam miejsca zeby dokupic osobno stoliczek i zostawic obecne krzesełko.

Gość a ile lat dziecko korzysta
z takiego krzesełka?

Gość od 5 miesiąca życia

Gość dokąd się w nie mieści

Gość A tak serio to
jeśli potrafi już dosięgnąć do stołu siedząc na normalnym krześle, to jest to znak, że możemy spokojnie pozbyć się krzesełka, czyli około 3-4 roku życia. Od 12 m-ca możesz zresztą przesiąść się do tzw. booster-a, czyli nakładki na dorosłe krzesła. Zajmuje dużo mniej miejsca, często nie ma tacy tylko pas zabezpieczający przed nieporządnym wydostaniem się z niego dziecka. Booster przysuwasz to stołu i dziecko może z wami jeść, albo rysować sobie do woli.

a jak wygląda ten booster? Moja w październiku sończy 2 latka. Narazie siedzi w krzesełku, ale coraz częsciej chce żeby jej koc kłaść na dorosłe krzesło by mogła jeść z nami przy stole.

Gość Booster
a dzięki:) od strony praktycznej tak sobie myślę, ze cieżko dziecku jeść.. ta nadstawka to fajna rzecz, tylko trudno przysunąć dziecko do normalnego stołu, bo nóżek pod blat nie włoży.. Przynajmniej przy moim stole :(

Gość No co ty mówisz
? To strasznie dziwny musisz mieć ten stół, bo booster pasuje do każdego.

Gość A nie możesz
kupić IKEA Antilop bez tacy i przysuwać dziecko do stołu??? Ja tak robię od zawsze.