Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejbisi

Suknie dla mam państwa młodych - najlepiej Wawa i okolice

Polecane posty

Gość ejbisi

Cześć :) Mój brat się żeni za miesiąc i moja mama wpadła w panikę bo nie może sobie znaleźć żadnej sukienki. Szuka długiej sukni raczej skromnej, dostojnej ;) bez pleców i wielkiego dekoltu, najlepiej z rękawkiem albo bolerkiem. Rozmiar 42. Znacie może jakiś butik albo centrum handlowe w Wawie i okolicach gdzie możnaby takie sukienki znaleźć? Raczej sprzedaż wysyłkowa nie wchodzi w gre no bo wiadomo, trzeba przymierzyć. Byłyśmy już w Nadarzynie i Maximusie ale nic nie znalazłyśmy. Moze któraś z was coś kojarzy :)

Gość długie sukienki nie są juz
modne W sklepach najwiecej długosci do pollydki (ktora jest okropna - dlugosc) i tylko co za kolano ja mam slub za miesiąc moja mama i tesciowa kupily sobie wlasnie kiecki leciutko za kolano

Gość ejbisi
Nie ważne co jest modne tylko w czym nam jest dobrze :) Mama już nie ma takich nóg jak kiedyś, więc nie chce ich pokazywać. Może ktoś jeszcze coś poradzi.

Gość josiona
arkadia, blue city, centrum mody w nadarzynie, maximus, w podziemiach pod centralynm jest fajny sklep sorry jesli w ktoryms bylas ale nie czytalam pierwszego postu ;)

Gość ejbisi
W Nadarzynie i Maximusie byłysmy ale dzieki :)

Gość na nowolipiu
jest taki salon ego. swietne suknie, wszystkie rozmiary