Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

handsomeeee

problemy ze znalezieniem partnerki. Częstochowa i okoloce

Polecane posty

Gość zosssssiiiiiaaaaaooooo
taaa to jakiej kobiety szukasz ??

Gość jesteś potwornym chamem
obyś zawsze był sam. Dziewczynie śmierdzi brzuch??? Może jest chora albo po operacji?? Poyślałeś pacanie? Inna megawstydliwa? Idź do burdelu głupia pało, tamta zasługuje na normalnego mężczyznę

Gość truly.
ale jak nic nie chce konczyc, tylko pytam czy mozliwe jest ze jemu faktycznie na mnie zalezy, jesli widzimy sie 1-2 w tyg... mi to pasuje, bo nie lubie slodzenia, gdybysmy widzieli sie za czesto to bysmy sie mogli soba znudzic, a tak, kazde spotkanie jest wyjatkowe i chcemy ten czas spedzic jak najlepiej, bo tak niewiele go mamy

Gość truly.
cos wyczytalam ze Twoj chlopak jest w Szwecji. nie wiem czy nie wolalabym byc w Twojej sytuacji... nie przeszkadza mi ze widzimy sie tyle razy w tyg, ale nie wiem, moze on traktuje mnie jak dobra odskocznie od codziennosci, znudza sie kumple, to jest zawsze dziewczyna ktora przytuli... czemu to wszystko takie dziwne :P

Gość blackcat
coffee_with_sugar współczuje :o a tak na marginesie - nie wyobrażam sobie byc w trwałym związku i widywać sie 2 razy w tygodniu. Tak sie nie da na dłuższą metę. My mieszkamy razem ale nie czuję by to w jakiś sposób nas ograniczało :)

jest ze Szwajcarii ;) hmmm mnie zastanawia jedno- czy Ty aby napewno chcesz z nim byc..ja gdybym miala mozliwosc to chcialabym widywac sie z nim jak najczesciej .

blackcat- zwiazek na odleglosc jest bardzo ciezki. Ja prawdopodobnie w nast. roku jak bede miala licencjat to wyjade do niego...naprawde czuje,ze to jest zwiazek ktory tak szybko sie nie rozpadnie.Wiem,co mowie :)

Gość blackcat
wiem, sama to przerabiałam chociaż nie na taką skalę jak TY :) W końcu nie można całe życie związku traktować jako odskocznie od codzienności, ekscytującej odmienności - bo tak sie nie da :o

Gość truly.
podziwiam Was w takim razie :) jasne ze chce! tylko nie chce zeby czul sie uwiazany, chce dawac mu wolnosc, nie zastepowac kolegow...

blackcat a Ty szczęsliwa jesteś troche? :) bo zaczynam wnioskować, że jednak coś jest nie tak. Skoro ufacie sobie to wydaje mi się, że wszystko jest w porządku..... wujek dobra rada:)

Gość omfgD
przystojny? zmień nick na przecietny..i nie patrz tyle w lustro bo nie wyglad wazny a to co masz w głowie:P

powiem wam,ze jestem teraz szczesliwa bedac z nim ale zdarzaja sie chwile,ze placze z tesknoty. Najbardziej mnie dobija fakt,ze widzielismy sie pod koniec lipca i nast.spotkanie bedzie najwczesniej 22 wrzesnia..a jak nie to dopiero 16 pazdziernika.mozna sie zalamac..

Gość blackcat
chyba coś Ci sie pomyliło ;) ja jestem bardzo szczęśliwa :D A co do wolności i ograniczania ... no cóż... mój właśnie napina się z kumplami na stadionie :P więc chyba aż tak go nie ograniczam :D

Gość truly.
ale za to na pewno cieszycie sie soba jak nikt inny, kiedy sie widzicie... to tez piekne :)

Gość blackcat
no co Ty :) najpierw się o pozwolenie zapytał :D

Gość do coffe
ty się wogóle ciesz że taka decha znalazła JAKIEGOKOLWIEK chłopaka

Gość blackcat
po za tym wiesz coffee_with_sugar, on już swoje lata ma i szaleństwa mu nie w głowie ... ;)

Gość blackcat
później mi to wynagrodzi :D

Gość truly.
coffee, jak sie poznaliscie skoro Twoj jest ze Szwecji? :)