Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

handsomeeee

problemy ze znalezieniem partnerki. Częstochowa i okoloce

Polecane posty

Witam. W końcu zebrałem się w sobie i po wielomiesięcznych obserwacjach tematów tutaj zawartych i pomocy udzielanych przez innych internatów(-tek) postanowiłem opisać swój problem. Jestem 24 letnim przystojnym facetem. Mam prace, samochód. Od dobrych 4 lat nie moge sobie znależć odpowiedniej partnerki. Albo trafiam na 29 letnią alkoholiczke albo na 18 która ciągle by sie kroiła albo na 19 która jest zajebiscie wstydliwa albo na 22 latke, której smierdzi brzuch (wtf?) albo na 25 z dzieckiem, która szuka tatusia....etc. Mieszkam w Częstochowie i naprawde nie jestem wymagający. Szukam kandydatki do normalnego związku opartego na zaufaniu i przyjaźni. Aby nie wymagała codziennych spotkań (chcę zatęsknić), aby nie kontrolowała mnie co 15 minut (gdzie jestem), jakoś wyglądała (jestem wzrokowcem). Czy naprawdę wszystkie normalne, znające swoją wartość kobiety są albo zajęte albo zakochane w innym. Ręce opadają..

Gość no widzisz ja juz jestem
zajeta...ale jak juz kogos tutaj szukasz to moze napisz nieco wiecej o sobie- bo na razie to tylko piszesz co wymagasz od partnerki....

Mianowicie co miałbym o sobie napisać. Nie zbieram znaczków, twardo stoje na ziemi nie myśle o niebieskich migdałach ruskich karabinach.. dojrzałem podejście do zycia, chociaż czasem wariat.. 180wz, 73 kg niebieskie oczy, sylwetka lekko usportowiona (pracuje nad tym :) Revolver. również znam swoją wartość i na ślepo nie strzelam.

Revolver. również znam swoją wartość i na ślepo nie strzelam. z jednej strony mas pełno kobiet ( same tarcze nadstawiają) - z drugiej lepiej jest być samemu niż być w patologii intelektualnej i fizycznej , fakt :)

Gość truly.
to moj facet jest szczesciarzem? :D ja go nie kontroluje, widzimy sie raz - dwa w tygodniu, smsy pisze do niego raz dziennie w porywach... i paszczurem tez nie jestem :D jak mnie kopnie w zad to sie do Ciebie odezwe :P

Gość truly.
a i jestem mu wierna, nie potrafie tanczyc na imprezie z obcym facetem i bezgranicznie mu ufam, imprezujemy raczej osobno :P

Gość SLU
Wiesz znajdziesz kogos zobaczysz... widocznie takie kobiety cos mialy wnies do twego zycia... może to smiesznie brzmi ale tak sadze...

Gość moskala
to widzę że mam podobny problem do ciebie trafiam na kolesi których można zakwalifikować jako totalne porażki :) ja jeszcze nie straciłam nadziei a ty na pewno tez znajdziesz kogoś

mam taką nadzieję. Na razie przestaje o tym myśleć, bo wpadnę w jakaś obsesje.... Już 4 lata i dupa zbita... :)

Gość przejdz się
na AJD ;) tam prawie same laski :P

Gość blackcat
no widzisz ;) wiem co gadam bo kończyłam tą uczelnie :P

Gość blackcat
nie polecam pań po resocjalizacji ;) Aż tak dobrze nie znam młodszych roczników a jak pisałam ja już skończyłam ;)

hmm mysle ze to kwestia czasu. Jestes po prostu wymagajacy tak jak ja. Ciagle bylam sama,bo uwazalam ze bycie z kims na sile jest bez sensu. Teraz jestem w szczesliwym zwiazku i nie narzekam ;) Aha,zeby Cie pocieszyc-swojego chlopaka poznalam na Sympatii. Moim zdaniem,to nie prawda ze tylko desepraci sie tam rejestruja ;) warto szukac wszedzie...

Gość blackcat
do coffee_with_sugar W zeszłym miesiącu byłam na slubie pary co poznała sie przez sympatie :D

coffee_with_sugar Nigdy sie nie przekonam do fotki ani nk. A wam jak się przegląda zdjęcia z wakacji swoich znajomcych :)

ale ja Cie nie namawiam na fotke i nk :D po prostu uwazam,ze powinienes sprobowac na Sympatii.Sama na poczatku sie smialam jak ktos mi powiedzial,zebym tam sprobowala.Wiadomo,ze na 200 facetow moze z 2 mnie zainteresowalo ale w tej dwojce byl moj obecny chlopak,ktorego uwzazam za swoja druga polowke. Naprawde warto.

Gość blackcat
handsomeeee ja jeszcze nawet swoich nie zdarzyłam przejrzeć ;)

Widze, ze masz w stopce swoje oblicze :) ja też wrzucę. napisałem, że przystojny.. zobaczymy czy sobie nie posłodziłem :)

Gość truly.
handsome, ale teraz tak powaznie bo ja czasem przez to spotykanie sie 1-2 w tyg i smsy po jednen raz dziennie, mam wrazenie ze jemu nie zalezy. ale moze to taki typ jak Ty? sam zaproponowal wyjazd nad morze, zobaczymy co z tego wyjdzie...