Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

handsomeeee

problemy ze znalezieniem partnerki. Częstochowa i okoloce

Polecane posty

Gość blackcat
u nas 6 lat ;) mój też ma 30 stke :P

Gość blackcat
mamy przyjaciół którzy są w waszym wieku (parka) i są bardzo szczęśliwi razem.

Gość coffe masz 90 w biuście
bo ogólnie jesteś tłusta, ale ważna jest różnica między obwodem pod biustem a biustem. 60 cm pod biustem na preno nie masz spaślaku. nie dośc że beka to płaska

Gość blackcat
znamy sie kupę lat a razem jesteśmy ponad 2 lata więc nie długo ;) Ślub planujemy chociaż jeszcze daty nie ustaliliśmy ;)

Gość do handsomeeee
hmm, a moge sie spytac na jakiej podstawie napisales "jestem 24 letnim przystojnym facetem" ?? Pytam nie ze zlosliwosci, tylko z ciekawosci. Czy sam tak o sobie myslisz czy znajomi Ci tak mowia, obcy ludzie?? Troche w tym zadufania i juz samo to zdanie mnie odrzucilo :P

Gość truly.
jaka jest miedzy Wami roznica wieku? jesli przedtem pisalas to wybacz, nie doczytalam :P

Gość truly.
dobra dobra juz widze ile :)

hahaha w talii mam 61 cm...przykro mi ale musisz sobie znalezc inna osoba na ktorej wyladujesz swoja frustracje ;) zal mi takich ludzi heh widac ze masz kompleksy :):):) blackcat- no to zycze wam szczescia :)

dla Ciebie przystojni są karki ze 100 kg wagą a dla innych faceci tacy jak ja. Nie jestem zadufany. Ale jakaś autoreklama musiała być. ;) zresztą nieważne

Gość blackcat
dzięki :) Nie martw się będzie dobrze :)

przyzwyczailam sie ze na kafe jest duzo frustratow i debili :) Po pierwsze - mam wysokie wymagania dlatego nie moglam znalezc nikogo kto by mi odpowiadal ze swojego otoczenia. Po drugie- nie zycze sobie,zebys mnie obrazal/a bo mnie nie znasz.Swiadczy to o braku kultury z Twojej strony. Po trzecie- zarabiam na siebie tepa istoto wiec bez takich oskarzen. Jestes straszna frustratka,przyszlas sie wyladowac na kafe ale jak mowilam mam gdzies to co piszesz. I dont care. Jak chcesz sie kompromitowac dalej prosze bardzo,droga wolna :D:D

Gość do handsomeeee
nie gustuje w karkach z nadwaga. I zreszta dlaczego zaraz taka przykra odpowiedz?? Grzecznie sie spytalam dlaczego uwazasz ze jestes przystojny a tu zaraz oskarzenie ze ja to pewnie gustuje w karkach. otoz nie. Chodzilam do 7 LO pare lat temu i nie pamietam zeby karki tam byly :P

Gość do Coffe
Coffe, nie ubliżaj nikomu, nie masz do tego prawa z prostej przyczyny- idiotką jesteś Ty. Zostaniesz żoną ze wchodu, -ciekawa przyszłość, hahaaa

Gość do handsomeeee
ale nadal mi nie odpowiedziales na pytanie, nie wiem czy Ty go nie rozumiesz?? No to sie nie dziwie ze jestes sam skoro jestes taki tępy. I jak juz cos, to CHamem!! :P Ortografia sie klania :P

Gość coffe do grubas
i blachara, biedaczka ze wschodu poleciała na kasę. Ładna znalazłaby faceta w polsce a taki grubas i decha musi przebyć tysiące kilometrów żeby ktoś ją zechciał tknąć choć kijem. Szwajcar też chyba zanadto zakochany nie jest, skoro tak rzadko się z nią spotyka. Pewnie ma oprócz niej z 5 innych biedaczek ze wschodu europy. Tylko desperatki i pasztety muszą żebrać o miłość w internecie

Gość coffe skoro tak bez oporów
chcesz się przeprowadzić do szwajcarii to napewno nie masz w polsce przyjaciół hihi biedaczko. możesz zostawić polskę z dnia na dzień bo i tak nie ma tu nikogo kto by cię lubił

Gość do handsomeeee
Hmm, dla kazdego to co innnego znaczy przystojny, dlatego wlasnie zadalam Ci to pytanie - kto tak uwaza. Ale Ty oczywiscie musiales zaraz ostro reagowac. Chyba cos jest nie tak z Twoim poczuciem wlasnej wartosci skoro wystarczy lekkie zasugerowanie ze wg mnie nie jestes, a Ty juz atakujesz slownie. Zreszta, w tym momencie przystojny czy nie to juz nie wazne - facet ktory od razu tak sie wyraza w rozmowie z osoba ktora ma po prostu inne zdanie - chodzi mi o przypierdalaj i nawet jezor nie pomoze :P to odpada calkowicie. :D

Ja wcale nie zareagowałem ostro. :) widocznie bardzo łatwo Cie urazić. "Przypierdalaj" oj straszne to musiało, być. Nigdy sie nie kontrolowałem i tego nie będę robił. Nie jestem fałszywy. Obraziłem Cie mówiąc, że lecisz na karków. przecież to było pseudo metafora, że nie każdy jest przystojny dla każdej.