Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yebella

Pomocy!! Nie wiem co zrobić z tym problemem? moim synem?

Polecane posty

Gość niknik
zrobisz mu krzywde jak go oddasz. niestety nawet taka podla matka jest lepsza niz brak matki. ogarnij sie i wypelniaj swoje obowiazki. na Twojego meza slow brak- jak moze to dziecko tak traktowac?;/

Gość Do Varg18
Jesteś facetem! Wiec o uczuciach nie masz bladego pojęcia ani o tym co czuje kobieta porzucona przez ojca dziecka

Gość Do niknik
Autorka powinna idź do psychologa Odejdź od męża Zażąd alimenty od biologicznego ojca swojego syna Od drugiego męża alimeny na pozostałą dwójke dzieci Rodzina pewnie by jej pomogła jakby poprosiła o pomoc

Gość autorko porozmawiaj jeszcze z
mężem! może zmieni nastawienie do twojego syna! :(

Autorko, nie zamierzam Cie wyzywac od najgorszych, bo nie mam prawa oceniac Twoich uczuc. Sugerowalbym jednak bys oddala dziecko bratu. Jesli one bedzie wychowywalo sie w takiej atmosferze braku szacunku i zrozumienia w jego psychice pojawia sie nieodwracalne szramy i nie bedzie on kiedys zdolny do milosci, do zalozenia rodziny. Bedzie nienawidzil Ciebie, twojego meza i rodzenstwa swojego. Bedzie siiebie obwinial. Biedny chlopak bedie widzial jak jego rodzenstwo jest obdarzane uczuciem, a on sie bedzie czul jak 5 kolo u wozu. Jak bys sie czula jak Twoje dziecko (kiedy juz dorosnie) zrobi sobie np. cos zlego? On moze nie miec powodow by cieszyc sie zyciem skoro nie ma dziecinstwa. Bedzie nieszczesliwy, a na dodatek moze dojsc do tego, ze jego rowiesnicy w szkole beda mu dokuczac. I co ma zrobic dzieciak opuszczony PRZEZ WSZYSTKICH. Albo zrobi sobie krzywde, albo pojdzie w kierunku wychowania w systemie innych norm. Nm. subkultury mlodocianych przestepcow. Czytalem badania naukowe tego wlasnie dotyczace. I wlasnie wsrod takich osob, ktore czuja sie pokrzywdzone przez normy powszechnie obowiazujace rdza sie mlodzi (potem starsi przestepcy) majacy wlasny zestaw norm odwrotny do powszechnie przyjetego. Moze ta grupa obdarzy go akurat szacunkiem i w zl towarzystwo wpadnie? Jak juz mowilem oceniac Cie nie bede ani wyzywac chociaz Twoje zachowanie mnie osobiscie odraza, po prostu dalem Ci rade bo o to wlasnie prosilas. Pomysl nad tym co napisalem. Pozdrawiam.

Gość miłość jest ślepa
taaaaa, a potem się okaże jeszcze , że wujek pedofil.... :O pierdole niektórzy ludzie nie powinni miec dzieci wcale!

Gość do miłość jest ślepa
Właśnie! Co jeśli okaże się że chłopiec trafił z jednego piekła do drugiego? Wujek pedofil... :O Mężczyźni nie chcą za bardzo adoptować dzieci!!!!!!!!

Do autorki Moja też mnie nie chciał paradoksalnie dla tego, że gdybym się na świecie nie pojawiła to moi rodzice rozwiedliby się wcześniej. Zawsze dawali mi to odczuć. Dziś nie mam z nimi kontaktu i twierdze, że jestem sierotą. Jeśli dzieciak ma być nieszczęśliwy matką to lepiej mu będzie jak go ktoś zaadoptuje i pokocha.

Gość dobrze byłoby gdyby autorka
znalazła jakieś małżeństwo które zaadoptuje jej syna :O Co jeśli jej brat naprawde okaże się pedofilem? Dla mnie to dziwne że mężczyzna-samotny chce zaadoptować dziecko:O

Gość to każdy facet który ma serce
jest według was pedofilem? żal mi was ludzi

Gość Cienka współczuje rodziców
Rodzice beda Ciebie jeszcze błagali o wybaczenie;) skurwysyny :( Tak samo jak autorka dziwka bedzie prosiła swojego synka :(

Gość ja też miałam taką matke
do dzisiaj jej nienawidzi i chce żeby zdechła

Gość irepepe
Zupułnie nie rozumiem? Dlaczeg wszyscy atakują autorke? czasami tak bywa że kobieta nie kocha swojego dziecka bo przypomina jej mężczyzne który ją skrzywdził :( Autorko oddaj dziecko bratu ale najpierw zaprowadź syna do pychologa by jakoś się to ułożyło :)

Gość całkowicie nie rozumiem takich
bab! Same sobie złych chłopów wybierają Potem dziwią się że są zostawiane(to głównie ich wina) trza patrzeć na kogo się trafia I dziecka nie kochają!!!!!!!!!!! 😡 Oddaj dziecko wujkowi i nie mieszaj mu w głowie.... mam tylko nadzieje że wujek nie jest pedofilem :(

Gość zabiłabym wszystkie takie matk
i z wielką przyjemnością!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość takie kobiety jak autorki to
wyjątkowe suki które najpierw nie zabezpieczą dupy a potem mają pretensje do własnych dzieci że im rzekomu życie zmarnowały. 😡

Gość popieram powyższą wypowiedź

Gość nie oceniajcie autorki ona
napewno sama czuje wyrzuty sumienia :( że nie kocha tego biednego chłopczyka :(

Gość wyrzuty sumienia to może ma
ale ona krzywdzi niewinne dziecko! życze jej żeby ten jej mąż zaczął ją lać przy każdej lepszej okazji :D

Gość dlaczego takie kobiety
które nie kochają swoich dzieci a najpierw dają dupy żyją w spokoju potem nie biorą odpowiedzialności za swoje czyny? Dla mnie takie baby to najzwyczajniej wredne suki które powinny byc na dziendobry od urodzenie sterlizowane by nikogo już potem nie krzywdziły :O

Gość oddaj dziecko bratu i będzie
git! Ty bedziesz wolna, twoj maz nie bedzie mial klopotu na glowie a twoj syn dostanie choc odrobine milosci :( :O :)

Gość nie wrózę Wam nic dobrego
Jeśli naprawdę nie kochasz swojego dziecka to (smutne) oddaj go rzeczywiście do adopcji. Masz rację też nie potrafiłabym spojrzeć mu w oczy. Ale i tak będzie miał do Ciebie żal do końca życia, niezależnie jak postąpisz. 8 lat to już spory chłopak, już naprawdę dużo rozumie i wie że czuje się gorszy. Tylko pomyśl, że to nie jego wina. Dzieci niekochane i nieakceptowane wyrastają na trudnych sfrustrowanych ludzi, z niskim poczuciem własnej wartości. Jak narazie to sama fundujesz mu taką przyszłość. Być może rośnie nam jakiś zbir...? Rozmawiałaś z obecnym mężem na ten temat? Jeśli nie masz u niego wsparcia to nie dziwię się ,że sama nie potrafisz go zaakceptować. Spróbujcie go pokochać, to dziecko zasługuje na takie samo traktowanie jak reszta jego rodzeństwa. Ja osobiście nigdy nie związałabym się z człowiekiem, który nie akceptowałby mojego dziecka.