Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persiankitten

Mój facet ciągle chodzi w tych samych ciuchach.

Polecane posty

Gość persiankitten

Jak w temacie. co o tym myślicie?

Gość w mordęjeża_
to tak jak ja. Może z lenistwa nie lubi chodzić po sklepach.

Gość wwwe
Kup mu nowe. :classic_cool:

Gość LaDy_nO.vA
a feeee

Gość persiankitten
Nie bede mu kupować,bo stać go na wiele.Dobrze zarabia. Zastanawiam się o co w tym chodzi,bo nie jest brudasem,jest czysty,umyty,ubrania są wyprane,itd. Ale do cholery ile mozna chodzic w dwóch koszulkach?

Gość dcdcfew33
Jak facet ma durzo ubrań to nazywacie go ciota. Głupie baby, zawsze wam coś nie pasuje :O

Gość persiankitten
Sorry,nie oczekuję,że będzie się stroił jak panienka,ale powinien miec wiecej ubrań,niż- -2 koszulki -1 bluza -1 para spodni -1 para butów Wiecej ubrań na nim nie widziałam,od pół roku tylko te 5 egzemplarzy. :-O

Gość oypyl mkjnbtjkvmb
Kiepska sprawa

Gość persiankitten
Nikt mi nie doradzi co z tym zrobić?

Gość panna N-ka
faceci ogolnie tak maja :D chodzilam w LO do mat-fizu i jak tam facet mial nowa bluze to bylo widac od razu :P niektorzy po 3 latach dalej chodzili w jednej :) kup mu moze jakas w prezencie...

Gość ulalalallalalalalalallalalalaa
Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji.

Gość Ubrany dobrze
To rzuc tego brudasa:)

Gość ulalalallalalalalalallalalalaa
A nie wstydzisz sie z nim nigdzie pokazać?

Gość licóweczka
Szkoda,że nikt nie chce podyskutować,bo temat ciekawy.

Ale przecież facet nie będzie się stroił każdego dnia w inne ubrania, to trochę pedalskie. Ja chodzę ciągle w tym samym od wielu lat -zawsze klasyczne niebieskie dżinsy o klasycznym męskim kroju z nogawką odrobinę zwężaną na dole (na tyle tylko żeby nie latała), stara skórzana kurtka ramoneska z nakładaną często dżinsową kataną (kamizelką z obciętymi rękawami), kowbojki zwykłe czarne, koszulka wpuszczona w dżinsy i w dżinsach skórzany wojskowy pas. Siedzę w klimacie metalowym więc z tąd taki ubiór. Bardzo tanio i wygodnie, wszystko używane kupione za grosze od ludzi, którzy kupili to jeszcze za komuny w Pewexie. A że niemodne, to co mnie to obchodzi ? Grunt że dobrze się tak czuję, wygodnie i tanio. Taka ramoneska mimo że ze skóry naturalnej to wychodzi bardzo tanio, bo można ją nosić przez wiele lat i się nie niszczy. W każdym razie po prostu kobiety muszą zrozumieć że większość facetów ma jeden styl i cały czas tak chodzi. Na modę też żaden normalny facet nie patrzy - na początku XXI w. weszła moda na szerokie spodnie z krokiem w kolanach - miałem to gdzieś. Ze 4 lata temu zaczła się moda na mega obcisłe rajtuzopodobne rurki - też mam to gdzieś. Facet ma jeden styl, dobrze się tak czuje i cały czas tak chodzi - jeden nosi się tak, drugi inaczej. Mam tylko 2 pary identycznych dżinsów - jak jedne się zabrudzą to do prania i zakładam drugie i tak na przemian. Jak coś się rozpadnie na mnie to wtedy kupuję drugie takie samo. Nie rozumiem tych modnych kolesiów w kolorowych trampkach, kalesonopodobnych rurkach, różowych koszulach, z torebkami przez ramię, stylowymi okularkami itp. i codzień to w czym innym, zastanawianie się, w co się dziś ubrać...marudzenie, dobieranie jednego do drugiego itp. znam takiego gościa, sporo młodszego odemnie co się chwalił że ma cały pokój ubrań, że lubi "szoping" i że chciałby być projektantem mody. No dajcie spokój... W dodatku jeden taki kiedyś mi powiedział o moim wyglądzie że taki ubiór (dżinsowa katana na skórzaną kurtkę ramoneskę) że to "w dzisiejszych czasach już wiocha", a ja na to że "można wyglądać albo modnie albo jak facet". Kobiety - nie wymagajcie od nas żebyśmy się stroili niczym Nowe Szaty Cesarza.

Gość ...masakra....
Ale wy macie problemy...

Gość mamamijjjjja
skoro ma 1 pare spodni to ciekawe kiedy ja pierze :) a tak powazniej skoro jest czysty, oprany to ja problemu nie widze; moze zaproponuj mu wspolne zakupy, oczywiscie on placi za swoje ciuchy , a ty jako doradca

Gość ==========09564
ja mam kilka par spodni i butów ale przeważnie chodze w jednych ulubionych i co?

Gość hihua
Faceci tak mają, musisz się z tym pogodzić. Mój mąż ma całą szafę ubrań a chodzi ciągle w jednym i tym samym. W butach chodzi kilka lat, nawet jak mu kupię nowe to stoją w pudełku nie rozpakowane aż mu się zedrą te stare. Nowe koszule zafoliowane leżą po 2, 3 lata aż te stare już się nie nadają na wyjścia. A do pracy ubiera rzeczy nawet sprzed 10 lat, których nie wyrzuciłam tylko dlatego, że można w nich np. pokój pomalować....:O