Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzzzka

dieta 200 kcal od jutra

Polecane posty

Gość buzzzka
Do Neit . Na pewno wejde na wage w pn , ale boje sie ze bedzie z 0,5 kg mniej ;/

Gość buzzzka
6 dzien diety dziwnie przebiega od rana jeszcze nic nie zjadlam bo ciagle sie czuje strasznie najedzona nie wiem dlaczego a pije tylko Aqua Slim. po jutrze poznam moj wynik 7 dniowej diety , jestem ciekawa czy schudlam chociaz 1 kg. Pozdrawiam

Gość buzzzka
Jutro wkoncu sie zawaze boje sie troszke ze ta moja dieta wogole efektu nie przyniosla ;/ :(

Gość buzzzka
Waga pokazala po 7 dniowej diecie 500 kcal minus 1,9 kg . Ale od dzis mam zamiar byc na glodowce kto pomoze mi przetrwac ? Co mam zrobic by wygrac ta glodowke?

Gość papap
ja moge przejsc na glodowke chce zleciec 14 kg w 4 tyg to ok 4 kg tyg -myslisz ze dam rade ?

Gość buzzzka
4 tyg glodowki to duzo nawet chyba za duzo. ja chce na razie 7-10 dni glodowki. dzisiaj nic nie jadlam

Wiecie że większość z tego co stracicie na głodówce to będą mięśnie a nie tłuszcz? No chyba, że Wam na ich zachowaniu nie zależy, ale ciało się robi wtedy mało atrakcyjne... :( Amaleta---> zazdroszczę też bym tak chciała :D Ja myślę, że do Wielkanocy osiągnę to co zamierzam :) Mogła bym szybciej, ale planuję bardzo zwolnić z odchudzaniem na początku roku i zamierzam nieco więcej mięśni zbudować :) Już nigdy więcej nie chcę mieć jojo :S Poprzednio w pół roku przytyłam prawie 40 kilo i nawet nie wiem kiedy...

Gość Daria__Monika
Chciałabym się dowiedzieć, drogie Panie jak skutecznie pozbyć się grubych ud? jak widzę wszystkie macie coś do powiedzenia na temat diet i na pewno potraficie coś doradzic....? nie jestem tak bardzo gruba, ważę 48kg przy 163cm... ale mam okropnie grube uda... znacie jakiś sposób???

Gość narvana_007
witam :) rozumiem was wszystkie. Mam 173 cm a ważę 65 kg. Od paru miesięcy próbowałam głodówek, diet 500 kcal. Ale kończyły się zwykle po tygodniu w fazie obżarstwa. W teraz postanowiłam schudnąć około 10 kg. Wyznaczam sobie na ten okres czasu około. 4 miesięcy. Moja dieta nie jest w żaden sposób szczególna. Na śniadanie jem 'fitelle' ma ona tyle smaków, że chyba nigdy się nie znudzi. Wyeliminowałam białe pieczywo, zastępuje je chlebem ryżowym. Nie jem słodyczy, nie pije napojów gazowanych ani nie jem fastfoodów. Zaczęłam równe 2 tygodnie temu. Codziennie kręcę 25 minut hula-hoopem i wykonuje 8 minut ABS. Po tych 2 tygodniach ubyło mi : pas- 5 cm boczki- 8 cm biust- 4 cm udo- 2 cm łydka- 2 cm. Jestem w miarę zadowolona. Piszcie jak wam poszły wasze diety :) Pozdrawiam :]

Gość narvana_007
Daria_Monika ja wykonuje ćwiczenia 8 Minut ABS. Z tej serii dostępne są ćwiczenia na inne partie ciała, między innymi na nogi '8 minut legs'. Poczytaj na innych forach o tych ćwiczeniach. myślę, że jak na brzuch działa, to na nogi też :)

Gość A autorka
to chyba z głodu umarła. A jak jej mówili, że zniknie to się wściekała :D

Gość Amegda 23
NIRVANA- mam poprostu identyczna sytuacje jak ja :)ten sam wzrost waga,i na dodatek jeszcze to glupie myslenie na temat diet"im mniej tym szybciej,i z glowy :) bede mogla znowu wpier..." ojjjj.... błędne koło! najdluzsza moja dieta na 500 trwala ok 4-5 tygodni,schudlam..hmmmm..o ile dobrze pamietam 8 kg,jak na mnie to i tak nie zle,bo szczerze :] to nie mialo z czego az tak leciec :)ale to byla glupota jakich malo popelnila, pozniej,rzucilam sie na żarło jak totalna świnia :) i w ciagu 5 mnc. prztylam :) znowu do 65 kg a teraz kochani jestem na 1000,to jest najmadrzejsza,nalepsza dieta jaka mnie tylko spodkala,nie odliczm wogole dni,nie czuje,ze jestem na diecie,tak sie czuje bosko,a kg leca powoli,ale na dłuzej. ps. POLECAM-jesli jakies pytania,,,,to śmialo :) a co z nasz bohaterka? serialu ?:D wcieńczona lezy gdzies pod stolem ,albo nażarta i zawstydzona nie wchodzi na forum!!! bo ma zarabiste obzydzenie do siebie i wstert,jaka jest gruba,głupia?? ojjjjjjjj powtarzam jeszcze raz bledne kolo!!!

Gość autorka pewnie jak to bywa
w takich przypadkach rzucila sie na jedzenie i nici z jej "diety", teraz pewnie głupio jej pisac na kafe.:classic_cool:

Gość Amegda 23
...z pewnoscia :) tak bywa u 100 % takich "mądrych " ambitnych dziewczat i ich ambitnych palnów ... he he na przyszłość ,nic nie ma za darmo i za szybko!!! buuuzzzka smacznego,tylko nie przeholuj bo jeszcze bulimi sie nabawisz :P p.s głupota ludzka nie zna granic !!!

Gość krissXX
:D a tak się zapierała, twierdząc, że "ona da radę!!!! i jak ktoś nie wierzy to niech nie pisze nic!!!" bezcenne.

Skoro głodówka jest możliwa o 200 kal myślę, że też. Napisz coś więcej na jakich to zasadach co jesz i jak często Może być to alternatywa dla głodówki zdrowotnej

Gość luukasek
Witam panie, tak jestem facetem :P ale chciałbym coś napisać a propo tej diety "głodówki" waże teraz 59 kilo przy wzroście 170 cm dziennie jadam tylko śniadanie marchewka, obiad jabłko, kolacja banan wiem wiem bede teraz krytykowany ale ważylem 105 kg i nie chodzi mi tu o to aby powiedziec dobre słowo a propo zajebiaszczych diet niskokalorycznych ale ze jest to złe dlaczego ponieważ nie potrafie teraz zjeść nic więcej jak tylko włoże coś innego do ust i to zjem odrazu musze to z siebie wydalić czyli wiecie w jakim jestem etapie ogólnie to faceci nie maja takich probleów ale ja sie w to zwabiłem sam z własnej głupoty nie byłem u lekarza aby się zbadać ani nic ale z ogólnych efektów mego samopoczucia wywnioskowałem ze mam anoreksje no i tak jest dlatego drogie panie nie głodujcie się aby pięknie wyglądać bo i tak pięknie wyglądacie :* a możecie sie doprowadzić do tego stanu co ja a wyglądam koszmarnie i nie wiem co robić dalej pozdrawiam was trzymajcie się cieplutko buziaczki :**** :)

Gość no igdzie sie podziewa
autorka topiku? pewnie przy lodówce....:classic_cool:

200 kalorii to jeden kefir to ma być głodówka Na dzień może bym się skusila ale nie na dłużej

Gość domisiek
Nie przesadzajcie. To wcale nie jest tak że 200 kCal to jest jeden jogurt. Ja na przykład jem taki który w 100g ma 30 kCal . Do tego można zjeść sałatę, pomidory, pierś z kurczaka, twaróg odtłuszczony, jakąś wazę i wcale nie wygląda to tak jak piszecie że kefir dziennie i koniec. A co do gumy, to zielona orbit ma 2 kCal. Żeby nie było - ja takiej diety nie pochwalam. Schudłam na niej z 54kg przy wzroście 176 do 44 kg. Można się domyśleć w jakim stanie jestem, wyglądam jak karykatura człowieka, nie mówiąc już o kobiecie...

Gość meryx
jeśli ktoś stopniowa przyzwyczaja organizm do coraz mniejszych posiłków. i ogranicza drastycznie posiłki, to bez problemu będzie czuł się syty na 200 kcal dziennie. Tylko jeśli ktoś na długi czas ogranicza do tego stopnia swój jadłospis, to można śmiało nazwać to początkiem anoreksji. Albo obsesji.

Gość łuhu
Ale mi tragedia, może się odchudzać na takiej dziecie,jeżeli nie będzie miała żadnych napadów i wytrzyma.Mi się to udało. Tylko pamiętaj już po, nie możesz zaczynać żreć wszystkiego tak jak wcześniej, bo tak zwany efekt jojo to tylko i wyłącznie głupie pomysły grubych bab które wmawiają sobie że jedząc 3 tyś kalori dziennie utrzymają taką samą wage.

Gość ocik
200kcal to dużo :) ś:kawa ze słodzikiem jedna tekturka 22kcal 2łyzki serka wiejskiego 3% 32kcal o: 2 szklanki soku pomidorowego (podgrzac) 65kcal p: małe jabłko 35 k: tekturka 22 3ogorki kiszone 20kcal poza tym herbata zielona i czerwona bez cukru i mamy oto pozywny 1dzien o wartosci 196 kcal:)

Gość ocik
ja na diecie 200-500kcal jestem. i ćwicze 30minut codziennie. i chudnę 0,5kg na dzień na 2 dni :)

Gość buzzzka
Jestem. Zjadlam dzis jablko kubek wody, a na obiad 200 g ugotowanego kurczaka i 4 liscie salaty. na kolacje zjem serek chudy.

Gość buzzzka
smialyscie sie a ja schudlam tyle co chcialam, potem troche przytylam 3 kg wiecej niz wczesniej, ale znow schudlam. Jak tylko przytyje troche to zaraz wskakuje na diete 300 kcal i chudne znowu i caly rok moge taka diete stosowac.

Gość :)))))))
to nie jest tak do końca powiedzine że na pewno wystąpi efekt jo-jo to zależy od organizmu.jesli przejde na dietę która bd zawierała 200 kalori i bd w ciągłym ruchu(bo tak naprwde prowadze intesywny tryb życia)to schudne;))))))

Gość illnikko
tak.. schudniesz... z wody i mięśni najpierw, a potem każda dodatkowa kaloria będzie odkładana w postaci tłuszczu. O tym, co się stanie z twoją skórą, włosami, paznokciami i zdrowiem w ogóle to wolę nawet nie myśleć.

Gość konfucja
a uwazasz, ze gdy bd jadla 200kcal i nie bedziesz sie intensywnie ruszac to nie schudniesz?

Gość jhhg666
dalej trzymacie diete