Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzzzka

dieta 200 kcal od jutra

Polecane posty

Gość beatka123659
witam ja zaczełam dietę psełdo 200kcal 17 sierpnia kiedy moje 2 dziecko skońcyło roczek a moja waga wyniosła 78 kg przy wzroscie 164cm jestem grubasem wiec najgorszy był 1 dzien kawa i papierosy dałam rade nastepnego dnia dodałam 40g musli które jadłam przez cały dzień+kawa papierosy i duuzo picia słaba herbata+multiwitamina dzis dodałam duzą marchewkę 20g musli i pół wafla ryzowego mniej kawy papierosy bez zmian waga pokazuje 75kg obawiam sie ze przestaie spadac planuje byc na niej do piątku potem stopniowo dodawac co pare dni o 50 kcal wiecej by dojsc do 1000kalorii i móc jesc trzymajcie kciuki za mnie niech wytrwam to chyba bedzie najdłuuuuzzzszy tydzien mojego zycia

Gość hahaaaaa
nie , no wspaniala dieta chyba sie na nia skusze buahahahahahha

Gość Dinahh
buzzzka ja cie świetnie rozumiem , chcesz ladnie wygladac w mozliwie najszybszym czasie , ja tez chce to zrobic , lecz musimy sie liczyc z wyniszczaniem naszego organiuzmu i z obwisla skora

Gość gość
ja tez sie chyba skusze tylko 200 kcal, i nic mnie to nie kosztuje procz zdrowia :)

Gość gość
jesteście skończonymi idiotkami

Gość gość
musze szybko schudnac 5kg zaczynam diete

Gość gość
pokaże Wam moje dni: poniedziałek jadłam: Ś: jogurt naturalny i 1 łyżka otrąb pszennych O: fasolka szparagowa K: chrupkie + jabłko z cynamonem wtorek: Ś: kiwi O: 2 parówki fitness + 1 mały ziemniak K: truskawki środa Ś: jajko na miękko O: gulasz (indyk 100g + cebula, koncentrat, 1 łyż. mąki ) K: grejfrut czwartek Ś: 4 łyżki otrąb + troche mleka O: szpinak + jajecznica K: jabłko pieczone z cynamonem piątek Ś: gruszka O: kotlet wołowy + ogórek kiszony (110kcal) k: jogurt naturalny z cynamonem i rodzynki 5 sztuk sobota: Ś: chrupkie (2 kromki) + dżem O: warzywa po chińsku K: ogórki kiszone 3 sztuki poza tym pije dużo wody mineralnej i herbatek bez cukru i czarnej kawy. zeszło mi dobre 4 kg :) w niedziele miałam 1 dzień odpoczynku czyli 1000 kcal dziś ciąg dalszy, a Wam jak idzie?

Gość nowajaodczerwca
moj 2 dzien waga startowa 62.4kg dzis 61.5kg.Od dzisiaj przez kolejne 5 dni bede jadla tylko dwa gotowane jajka dziennie plus kawe z mlekiem.Zwaze sie w niedziele jestem ciekawa ile zleci ;)

Gość gość
pomocne: pomidor cały - 26 kcal cały zielony ogórek - 23 kcal kiszony - 7 kcal małe jabłko - 35 kcal pół grejpfruta - 55 kcal 1 pieczywo chrupkie - 25 kcal kawa, herbata, woda - 0 kcal 1 łyżka pł. owsianych - 35 kcal 1 łyż jogurt nat - 15 kcal białko jaja - 17 kcal marchewka - 15 kcal sałata 1 liść - 1 kcal rzodkiewka - 1 kcal dużo możliwości

Gość nowajaodczerwca
dzien 3 waga 60.6kg

Gość gość1234r
@nowajaodczerwca - podaj swój bilans z tych 3 dni :) super spada ci waga :D gratulacje !

Gość nowajaodczerwca
waga spada bo to praiwe jak glodowka nie przekraczam 300kcal wczoraj dwa jajka i dwie kanapki z chuda szynka i pomidorkiem,kawa z mlekiem,biore tez multiwitamine i magnez.Spaceruje tez z psem 1 godz czasami dluzej.Na tych jajcach bede do niedzieli a od poniedzilaku zwiekszam kalorie do 450kcal.Po tygodniu do 650kcal itd.az osiagne cel czyli 52kg.Glodu nie czuje,zoladek mi sie skurczyl.Ciesze sie ze woda spada bo odrazu opuchlizna i celullit znika.

Gość nowajaodczerwca
Witam u mnie w dniu 6 waga pokazuje 59.5kg przeszczęśliwa jestem bo znów jest 5 na wadze :)

Gość gość
n o mi najbardziej na głód pomaga gorący wrzątek ze świeżym imbirem i miętą polecam :)