Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deserted

moja ex ma nowego - musze to z siebie wyrzucic

Polecane posty

ok, poprzedni moj temat skasowany, a ja tak bardzo chcialem sie wypisac :D zaraz mnie cos trafi i chyba nie zasne. hmm a chodzi o to ze moja ex ma nowego i wstawila sobie na klasie zdjecia z nim na wakacjach. jak to przed chwila zobaczylem to niezle mna trzepnelo. tym razem nie bede przeklinal zeby temat zostal. normalnie jestem w szoku. i nie to zebym byl zazdrosny, bo sam wiem jaki ja bylem (zly). tylko wiecie, takie dziwne uczucie. musze sie wygadac... juz sam nie wiem, moze tak to przezywam, bo troche z soba przezylismy, a tu tak nagle, tzn szybko sobie znalazla. spodziewalem sie ze dalej zobacze jej zdjecia, a tu taka "niespodzianka". z jednej strony sie ciesze ze kogos ma i widac ze jest szczesliwa. a z drugiej jakos tak, jak by czekam az sie na nim przejedzie, ze okaze sie h**** - wiecie. moze i zaraz posypia sie posty ze jestem taki i owaki, ale mnie to nie(obchodzi. ja po prostu musze z kims pogadac. zwykle sam z soba :(

to działa w dwie strony.. mogłeś ty znaleźć nowa a ona być sama... uważam że nie ma co rozpamiętywać co było.. jesteście wolni wiec wolno wam mieć kogoś nowego.. zarwij jakaś dupę to od razu ci się humor poprawi :P Waterpistols & Daisy ft. Łozo - Zły on :P

nie wiem czy tam zdazyles cos napisac:D ona i tak bedzie patrzyla przez pryzmat waszego zwiazku , nie zapomni tego do konca zycia, zostanoa wspomnienia; piękne zapewne. zapamietaj to co dobre bylo i zyj dalej. znajdziesz, na pewno:) i nie czuj sie 'zly' , kazdy pewnie tak ma

zarwac nie jest tak latwo, kazdy to wie. zgadzam sie ze kazdy jest wolny. ehh a moze ja cos jeszcze do niej czuje?? to byla moja pierwsza milosc i czuje ze ostatnia. a jak slysze od malolat ze jestem juz stary, to sie mozna dopiero zalamac :/ smiac sie czy plakac...

Głowa do gory .. swiat nie konczy sie na jednej ososbie .. nie tylko ty to przezyłes

Gość dzazga
moze jakos Cie sumienie ruszylo teraz i troszke zalujesz, ze juz z nia nie jestem zwlaszcza, ze jak piszesz byla to Twoja pierwsza i "ostatnia" milosc hmm zastanow sie co tak naprawde do niej czujesz...w sumie nie wiem co mozna Ci poradzic z jednej strony mozesz o nia walczyc, poprawic sie i miec nadzieje, ze da Ci druga szanse albo zostaw to skoro jest szczesliwa poboli i przejdzie =) p.s pozdrawiam wszystkich ludzików, ktorzy przezyli jeden toksyczny zwiazek i odnalezli prawdziwe szczescie w drugim =) (musialam to napisac :P chyba tez chcialam sie "wygadac" :P)

Gość takasobietam
Rozumiem Cię aż za dobrze, choć jestem w odwrotnej sytuacji, rozstałam się z człowiekiem, którego ogromnie kocham. A on już sobie remontuje życie. A dla mnie był pierwszą i jedyną miłością. Boli, ale cóż. Życie. I też czuję, że sobie już nikogo ot tak nie znajdę. Ale choć często nie umiem w to wierzyć, są w życiu rzeczy, które mnie czekają i nawet nie mam o nich pojęcia. I dla nich warto iśc dalej. Chyba.. Dobranoc.

to byla ciezka noc. zrobilem cos glupiego - wyslalem jej pustego smsa. nie wiem co pomysli. gleboko liczylem ze cos odpisze, ale nic. czyli dobrze jej jak jest. chyba ze nie slyszala sygnalu. ten kawalek Hej jest dobry i pasuje do mnie :o @takasobietam - życie.

dla mnie dziwne , ze ktos szybko po rozstaniu znajduje sobie kogos nowego , a jeszcze lepsze ,ze od razu daje fotki z tym nowym kims na nk:O nawet jakby z kims byla, to chyba przesada juz afiszowac sie z tym kolesiem, skoro za mc moze juz je znowu kasowac :D wcale nie musi byc az taka szczesliwa, moze chce to tylko tak pokazac. a ty niepotrzebnie wysylasz jakies sms do niej, jezeli moze cos sie zaczac dziac, to jak nie bedziesz reagowal. mnie to tez zawsze bolalo jak moj mi mowil,ze w razie jak sie rozstaniemy, to on potrzebuje 2 tyg na znalezienie kolejnej:O jakos sie rozstalismy,minelo 5 tyg i jakos mu sie to nie udalo :D wiec chyba taki zajebisty jednak nie jest:D teraz minelo wiecej czasu,ale szczerze powiedziawszy malo co mnie to obchodzi :O

dla mnie dziwne , ze ktos szybko po rozstaniu znajduje sobie kogos nowego , a jeszcze lepsze ,ze od razu daje fotki z tym nowym kims na nk to prawda bez dwoch zdan, ale jeszcze dziwniejsze jest to, ze autor jako facet potrzebuje to z siebie "wyrzucic" na kafe :-)

Gość aaa..
a dlaczego dziwne, ze ktos sobie od razu kogos znajduje. Ja tez odeszlam do kogos innego, bo dopiero jak spotkalam tego drugiego, to zobaczylam, co to znaczy czuc sie szczesliwa kobieta:) A moj byly to zrozumial dopiero jak odeszlama wtedy to juz bylo za pozno. Zle mnie traktowal, nie obchodzilo go, ze przez niego placze a potem jak odeszlam, to wielce zakochany. Dajcie spokoj!!!! I z kazdym dniem wiem, ze moja decyzja byla najlepsza jaka moglam podjac. Trzeba sie starac, a nie ranic druga osobe a potem zdziewienie, ze znalazla sobie kogos innego.

no moze dlatego, ze ja tak niestety nie umiem. byc z kims i nagle przestawic sie na kogos innego. w ostatnim zwiazku to ja zerwalam,bo nie czulam sie szczesliwa ,minelo juz ponad 2mce od rozstania, a ja sobie nie wyobrazam ładowac sie w kolejny zwiazek, bo tak mam tamtego dosyc :O i tak zazwyczaj u mnie bylo - najpierw tesknie za zwiazkiem, jestem z kims, nie uklada sie ,zazwyczaj ja zrywam i mam dosyc facetow na jakis czas. moze to dlatego ,ze trafiam na takich beznadziejnych i nie mam ochoty po raz kolejny tego przezywac :( bo mimo,ze nie bylismy strasznie dlugo, bylam nieszczesliwa z nim,to jednak sie do niego przywiazalam :(

Gość ey autorze
jak ja kochasz cos czujesz?to walcz o nia...........sprobuj sie odezwac spotkac.kto nie ryzykuje nic nie ma.. wolisz cale zycie myslec co by bylo gdyby?skad wiesz co ona czuje? sprobuj.. nie uda sie to trudno..a ty nie bedziesz mial watpliwosci..a noz widelec nie zapomniala o tobie.

autorze :) będzie następna ;) nie roztrząsaj sprawy ... bo nie warto !!!

jak ja kochasz cos czujesz?to walcz o nia...........sprobuj sie odezwac spotkac.kto nie" echhhhhh te kobiece rady :P

Gość ey autorze
hahaha jestem facetem nie udalo ci sie;] kiedy moja byla panna mnie w dupe kopnela na poczatku sobie to olalem bylem pewien ze zmieknie ze i tak sie odezwie...ze tylko sie ze mna droczy.a ja oczywiscie glupi bylem bedac jej tak dalej pewien..minely 4 miesiace czasem smsy pisalismy czasem na gg..czasem na ulicy sie spotkalismy..i tak bylem pewien ze nadal ja moge miec...mylilem sie..pewnego razu kumpel powiedzial mi ze z nowym ja widzial..obudzielm sie w mgnieniu oka....ona oczywiscie juz ze mna byc nie chciala...minal rok. dlugi rok..wiele dziewczyn przez ten czas sie przewinelo..ale zadna jej nie dorowna..idiotom bylem ze jej odejsc pozwolilem...wyslalem jej ostatnio zyczenia na urodziny..podziekowala..dala sie zaprosic na kawe....a ja nie ukrywam ze mam wielkie nadzieje ze zdolam ja odzyskac...ona dalej z tym palantem jest..ale powiem szczerze ze to mi akurat wcale nie przeszkadza..mialam nie pisac tu o sobie bo nie o mnie jest topik,ale wy baby nawet pojecia nie macie..ze my tez cierpimy.

Gość i tak masz dobrze
Ex mojego faceta nie jest szczęśliwa ze swoim obecnym i szuka pocieszenia u mojego, więc nie wiem, kto ma gorzej :P

@Regres - masz racje, nie warto, naprawde nie warto. jestem tego pewien tak bardzo, a mimo to, tak bardzo to przezywam. nie wiem czemu, ale czuje ze to troche taka sciema - na pokaz. ze chce (miedzy innymi MI) pokazac jak bardzo jest zakochana i pokazuje to na klasie poprzez zdjecia z wakacji, troche to takie zenujace. cos w stylu "hej, patrzcie, mam nowego faceta i w koncu jestem szczesliwa i... jestem za granica" pfff... tylko po co to robic na pokaz. szczegolnie na poczatku, odpowiedz jest tylko jedna i napisalem to wczesniej :]

Gość autorze tego tematu
a ja mysle ze ona naprawdejest szczesliwa..gdyby cos do ciebie czula to nie wrzucalaby tych fotek..w obawie ze sie nie zejdziecie ..ze ona juz kogos ma..mysle ze zwyczajnie jest szczesliwa. ja tez po tym jak rozstalam sie z ex po jakims czasie zaczelam z kims byc. i naprawde sie zakochalam..tez dodalam sobie z nim fotki...ale nie dlatego zeby ex to widzial tylko dlateg bo chcialam...a fotki nasze dodalam bo mi sie podobaly...nie dlatego zeby cos komus pokazac..mysle ze dalej do niej cos czujesz ale nie doszukuj sie drugiego konca....ona byc moze naparwde jest szczesliwa....

Gość zagubiona Panna
To ja opisze swoja historie.Jestem po tej drugiej stronie.Zerwałam z facetem,On chcial wrócic,ja chcialam wrocic i tak bawilismy sie w kotkaq i myszke..az w koncu nie zeszlismy sie.Był moze i nadal jest mopja pierwsza miloscia..Po dwoch miesiacach od spotkania poznałam kogos,ale nie chcialam sie z nim spotykac bo nie wyobrazalam sobie zycia bez tamtego..Czesto wiec rozmawialismy sobie na gg.A ze On byl w podobnej sytuacji do mojej to rozumielismy sie bez problemu.Po dwoch miesiacach codziennego pisania przez gg spotkalismy sie.Oczywiscie plakalam przy nim opowiadajac o swoim eks..Dawał mi rozne rady itd. Teraz z nim jestem i nie ukrywam przed nim,ze nadal cos czuje do eks.. I teraz wracajac do tematu.. Jezeli moj byly mialby teraz pretensje ze tak szybko po nim znalazlam sobie kogos innego..GTo bym mu to wszystko wyjasnila ..Jezeli by tylko zechcial mnie wysluchac.Sa rozne powody i uczucia dla ktorych ludzie szybko znajduja sobie kogos po rozstaniu.Mi np.. pomogl bardzo czlowiek z ktorym jestem obecnie,znajomosc z nim podniosla mnie na duchu..Chociaz nadal odchorowuje mojego bylego.. Co czlowiek to nowa historia..

Gość gość
Mając moim kochankiem powrotem była największa rzecz, która mi się stało w tym tygodniu, jestem z Miami na Florydzie i nie był wielki czas, od kiedy mój kochanek postanowił zadzwonić do naszego relacjom rzucić .. ale nigdy nie wiedział, że nie było jeden potężny rzucający czar o nazwie E-mail: dreyamumiracletemple@gmail.com~~HEAD=dobj którzy z jego pomocą rzucania zaklęć jest w stanie przywrócić złamaną związek. Muszę powiedzieć, że z pomocą dr.Iyamu moim kochankiem, który był w pośpiechu, aby zakończyć nasz związek okazuje się jedną błagając mnie, żeby go zaakceptować wciąż wydaje się być wszystkim dla mnie cud. Do prawidłowego potwierdzenia tego, co właśnie powiedziałem wszystko po prostu trzeba zrobić, to skontaktować się e-mail: driyamumiracletemple@gmail.com i jego numer telefonu komórkowego +2348161551291

Gość Lisa Wilson
Nigdy nie wierzyłem w zaklęciach kochać dopóki poznałem najlepszych na świecie rzucającego zaklęcie. On naprawdę MOCNE I może pomóc rzucać czary przywrócić ONE znika, utracone, niewłaściwie kochanką i MAGIC PIENIĄDZE zaklęcia oraz dla dobrego JOB.I'M TERAZ Happy & żywym świadectwem cos MAN chciałem się ożenić zostawiła mnie 2 tygodnie przed nasz ślub i moje życie do góry nogami COS nasz związek został na 2 lata ... Uwielbiałam go, ale jego matka była wobec nas, nie miał nic dobrego płatną pracę. Więc kiedy poznałam tego zaklęcia rzucający, powiedziałem mu, co się stało i wyjaśnił sytuację rzeczy do HIM..AT początku byłem niezdecydowany, sceptyczny i wątpliwe, ale ja po prostu spróbowaliśmy. I w ciągu 7 dni, kiedy wróciłem do USA, mój chłopak (obecnie żona) zadzwonił do mnie przez niego i podszedł do mnie przepraszając, że wszystko zostało uregulowane z matką i rodzinnego oraz dostał nową pracę WYWIAD WIĘC powinien dostać MARRIED..I nie wierzył IT cOS rzucającego zaklęcie TYLKO poprosił o moje nazwisko i chłopaków NAZWA I wszystko, co chciałem mu zrobić ... no JESTEŚMY szczęśliwie żonaty TERAZ I oczekujemy naszego małego dziecko, a mój mąż również dostał nowe zadanie a nasze życie stało się znacznie lepiej. W PRZYPADKU ktoś potrzebuje rzucającego zaklęcie o pomoc, jego adres pocztowy jest; (ADEYEMIBELLO1990@GMAIL.COM) ...... nadzieję, że pomaga się nasza szansa ... kontakt ten wielki rzucającego zaklęcie poprzez e-mail: (ADEYEMIBELLO1990 @ GMAIL.COM) OR WhatsApp +2348107996445

Gość gość
Jestem bardzo szczęśliwy dla cudowne doświadczenie i cuda wielkie Dr Ojenga, które rozprzestrzenia się w Internecie i na całym świecie jak cudownie pomagał ludziom całego świata, aby przywrócić powrotem ich utracone miłośników przy pomocy spell.i nigdy nie naprawdę wierzyli w pisowni, dopóki nie widziałem dla siebie dobrą pracę czaru. mój mąż opuścił moje po pięciu latach małżeństwa ponieważ nie może mieć dzieci. mój mąż zostawił mnie dla innej kobiety na 2 lata, odkąd to moje życie był pełen bólu i smutku i heart break. Wtedy usłyszałam ten potężny sprzedają caster wielką Ojenga i jak pomógł peole przywrócił w tył ich przyjaźń. Go kontakt via e-mail greatojenga@yahoo.co.uk po przejściu przez tak zeznań wielu różnych ludzi, jak mu pomóc wnieść z powrotem ex kochanków i był głęboko w miłości z moim mężem i był ze mną ale nagle pewnego dnia złamał ze mną. Próbowałem wszystkiego ale nic nie wydawało się trening, myślałem, że to będzie Aby zostać na zawsze. Nigdy nie wierzyłem w czary, ale byłem tak zdesperowany, i w końcu znalazłem ' wielki ojenga i on kazał mi dodać go na whatsapp i stamtąd, powiedział mi wszystko, co musisz zrobić i wszystkie elementy, które są rquired dla zaklęcia. Gdybym mógł nie widać go w osoby, ale wysłałem mu pieniędzy, żeby kupić wszystkie przedmioty na sprzedaż. Pomógł mi w procesie i mój mąż wrócił, powrót do domu po 24 godzinach czaru i zaczął, prosząc mnie do mu wybaczyć. Byłem zaskoczony. Ja w końcu dostałem mój mąż z powrotem po 24 godzinach i jesteśmy razem bardzo szczęśliwi. Wielki ojenga również pomógł mój z mój problem niepłodności i teraz, Mamy dwoje dzieci razem. Jestem tak wdzięczny wobec niego. Jeśli kiedykolwiek potrzebne rzucającego czar, który można dostać się z powrotem ex skontaktuj się go na greatojenga@yahoo.co.uk

Gość gość
Jeśli chcesz, aby Twój Ex kochanka, żona lub mąż tyłu proszę i porady kontakt świetny lekarz. Ojenga za pośrednictwem e-mail greatojenga@yahoo.co.uk, bo on ma prawo do ponownego zjednoczenia podziale stosunków w ramach miejsca na 48 godzin, tak jak zrobił dla mnie. Udało mu się przywrócić mój kochanek, który zostawił mnie na jeden rok z jego potężny miłości czar i teraz żyją szczęśliwie. Świetny lekarz Ojenga jest naprawdę potężny i wie jak zrobić swoje zadanie doskonale. Jeśli nie dla niego mogłem nie wyobrażam sobie, co by się stało. Mój ex był zawsze podnoszenia argumentu ze mną i był zawsze bije mnie. Zaczęli zachowywać się dziwne i śmieszne i zostawił mnie dla żadnej przyczyny, dla innej dziewczyny. Myślałem, że nadzieję, że już nie było. Szukałam pomocy w Internecie i natknąłem się na świetny lekarz Ojenga. Widziałam, że tak wiele świadectw o nim. Byłem zachwycony i skontaktował się z nim na jego e-mail i powiedział mu, co było dzieje. Roześmiał się i zapewnił mnie uspokoić, że on mi pomoże i że mój ex wróci prosząc mnie. Powiedział mi, wymagania i zrobiłem tak jak polecił mi, bo nie mogłem go zobaczyć osobiście. Zrobił jego pracy i zaklęcie dla mnie, i w czasie 48 godzin, mój ex wrócił, przepraszając po prostu jak on mi mówił. Zrobiłem trochę i wróciłem mój związek. Było warto. Dzisiaj oboje na żywo razem i jesteśmy jeszcze więcej miłości niż jak używamy do być przed wyjazdem. Kontakt świetny lekarz Ojenga na własną pomoc. Specjalizuje się również w ciąży pisowni i wiele więcej możesz skontaktować się z nim na greatojenga@yahoo.co.uk