Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez chcialam kochac

Nie moge sie pogodzic z tym ze wybral inna

Polecane posty

słuchajcie... ja mam 18 lat... i pewnie zaraz ktos mi powie, że młoda jestem i mało wiem... ale szczerze... to już troche z tymi facetami przeszłam... wlałam wiele łez, sporo cierpiałam... lecz przynajmniej teraz wiem, czego tak naprawde chce

Gość 12234323123
Ale marudzicie :) Na wszystkich przyjdzie czas :).Czasem dane jest nam siedzieć z jednej strony, ale zaraz sadzaja nas z drugiej... Ja patrze na nieszczęsliwa byłą kobietę mojego męża i wiecie co nie jest mi jej ani troche szkoda!Każda z nas przezywa smutki i radości.U mnie słońce u was deszcz, w końcu role sie odwrócą b ądż przyłączycie się do mojego słońca ;)

Gość killjoy
to nie prawda, że faceci są podgatunkiem, że się zachowują jak dzieci. przecież oni też mają uczucia, zakochują sie itp;) ja mam taką sytuację, no trochę jak Ty, wybrał inną, ale nie czuję się od niej gorsza, ani sie nie chcę zmieniać, fakt, że upiłam się przez niego pierwszy raz w życiu po tym jak się dowiedziałam, że są razem i piję tak od kilku dni, ale lepiej nie rób tak. ja, jak się trochę pozbieram, będę o niego walczyć dalej. jeśli uważasz, że nie wyrządzisz mu tym krzywdy, to też walcz. a jeśli jesteś pewna, że nigdy nie sprawisz, że będzie szczęśliwszy niż ze swoją obecną, nie rób tego i przełknij to jakoś, nikt Ci w tym nie pomoże, bo nikt nie da rady, wiesz o tym zapewne:< chyba że spotkasz nową miłość, ale to tylko gdybanie. współczuję Ci bardzo:< xo

Cóż, po prostu nie zawsze ludzie do siebie pasują. I po rozstaniu nie ma co walczyć o względy ex-. No bo jak, udawać kogoś kim się nie jest? Starać się na 200% wyczerpując się, po to, żeby później po "odzyskaniu" sympatii zejść do 100% i usłyszeć: "nie starasz się jak kiedyś"? I jedno i drugie jest fałszem, który odbija się rykoszetem. 8 Niby można się diametralnie zmienić, ale nauka zna takie przypadki tylko w związku z uszkodzeniem mózgu...

Gość Minia22
Mam to samo jeszcze tydzień temu byliśmy razem i było nam tak dobrze.. Dziś mijam go z nią i widzę szczęście w jego oczach patrzy na mnie z pogardą. To przykre

Gość gość
Ja mam 35 lat mialam super przyjaciela fajnie sie dogadywalismy ale on nie byl fer za plecami ukladal sobie inne lepsze zycie bardzo mnie zranil