Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr. nice guy

jaki macie rozmiar biustu dziewczyny?

Polecane posty

no ręka na całkiem sprawna wyglada;) ale nie mam gwarancji, ze to nie fotomontaż ;) poka coś jeszcze:P

dobra, dobra nie tak drastycznie:) skoro już ma ręcę i nogi, to patrzę na nie, swoją drogą może wyjdę na egoistkę, ale kaleka nie miałby raczej u mnie szans.

mylisz się i to grubo:) pisalm bez obrazy, więc mi tu nie dowalaj , bo i tak racji nie masz

kciukiem-> może z wiekiem zrozumiesz, ze nie wygląd jest najważniejszy Ajronku... moje tzytze nie mieszczą sie w obiektywie:(

strzyga mam nadzieję, ze to literówka Ajron naucz się przyjmować krotykę:P:P to, że dłonie masz brzydke nie znaczy, że resztę też:P

jeszcze mi dziś net działa jak gupi :O kciukiem, krytykę to ja przyjmuję ze stoickim spokojem, wiem jak wyglądam i wali mnie zdanie innych na ten temat :)

to czem się zamknąłeś wsobie?:) miej w doopie zdanie innych naprawdę, nie tylko na pokaz:)

zamknąłem się, bo pokazałem rekę a tzytzków mi się odmawia :D bynajmniej nie z powodu tego, że Ci się ta ręka nie spodobała

nie no, wiadomo, że jeśli do cycków dołączona jest reszta kobiety, to takie oglądanie staje się o wiele przyjemniejsze tylko która się tak pokaże? :D