Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr. nice guy

jaki macie rozmiar biustu dziewczyny?

Polecane posty

Gość wait fot it
65C :)

75A- kiedyś powód moich kompleksów, a teraz po prostu zaakceptowałam :) i tak tego nie zmienię...

szkoda,że niewyraźna, bo już chyba ładniejsza od ajrona wy macie pierdolca na cycki , ja na dłonie:D

Gość pani kara
Uwielbiam male piersi........

ja też poważnie dla wascycki to nie wiadomo co, widzicie w nich jakąs urodę itd, a ja mam to samo z dłońmi niktórzy faceci też ze stopami in spe, wołaj sobe inne o cycki, ja nie pokażę, ale wyraźniejsze zdjecie by się przydało

szczerze mówiąc to ja wolę swoje grabule niż jakieś pedałkowate łapuńki z cieniusieńkimi paluszkami przynajmniej jak mnie kto wkoorvi to jest czym to znerwowanie okazać a i przy okazji jakiejś fizolskiej roboty się o wymanikiurowane pazurki nie muszę zamartwiać

ja tak nie myślę a u faceta lubię duże, meśkie, spracowane ręce-mój takie ma ty ajron masz dziwne paznokcie (małe?) choć dłonie duże.

oo ajron musi dać normalne zdjecie dloni, cobym miala porządne porównanie. in spe butami też nie pogardzę, tak w ogóle żona Ci kupuje czy sam?:P

Gość 75 Z
czyli zajebisty, kształtny nie za duży i nie za mały

in spe chyba wygrał..... a dziwne, bo ajron ma bardziej męskie jakoś te paznokcie, małe takie:P sama nie wiem

gacie każda baba facetowi kupuje. dawaj te swoje trzewiki. ale żadnych laćków domowych, tylko wyjściówki::)

dopa nie konkurs, tak sobe tylko porównałam dla mnie wygląd dłoni jest ważniejszy od facjaty:)